2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ev satilmasini bekliyoruz. Kiraya cikmak istemiyoruz. Satilinca baska yerden alicaz. Ev isi muallakta olunca da gun alamadik. Bu hafta icinde belediyeye gidip sorucam alabiliyor muyuz ekim ayina diye. Sagolsunlar telefonlari hic acmiyorlar gitmeden soramadim yani.

Bugun de eve alici cikmis bakalim insallah satilir da biz de hemen ev arariz. Sonrasinda ben esya islerine giricem. Baya kolaylamis olucaz.

Sen ne yaptin canim nasil gidiyor nisanlilik:KK69:

Bende seni yerim:kk77:

Nasilsin canim, az kaldi dugunune :KK49: 3ay bile yok:KK73:
2 ay 8 güüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :rolleyes::rolleyes::rolleyes: İyiyim kuzu gün sayıyorum işte sen nasılsın napıyorsun?

kızlar buaralar benım keyfım yerınde degıl oyuzden pek gelmıyorum sızın tadınızı kacrmak ıstemıyorum INSALLAH hepınız ıyıısınızdır ;)

Ev satilmasini bekliyoruz. Kiraya cikmak istemiyoruz. Satilinca baska yerden alicaz. Ev isi muallakta olunca da gun alamadik. Bu hafta icinde belediyeye gidip sorucam alabiliyor muyuz ekim ayina diye. Sagolsunlar telefonlari hic acmiyorlar gitmeden soramadim yani.

Bugun de eve alici cikmis bakalim insallah satilir da biz de hemen ev arariz. Sonrasinda ben esya islerine giricem. Baya kolaylamis olucaz.

Sen ne yaptin canim nasil gidiyor nisanlilik:KK69:

Bende seni yerim:kk77:

Nasilsin canim, az kaldi dugunune :KK49: 3ay bile yok:KK73:

Canım günaydın, satılacak olan eve siz geçseniz olmaz mı? Bu arada belediyeye gidecekmişsin ya bizide bilgilendir olur mu? Çünkü bende başka şehirde yapıcam nikahı nasıl yol izlenir bilmiyorum..

Bizde değişik bir durum yok canım, ufak ufak hazırlıklara devam ediyoruz işte..

kızlar buaralar benım keyfım yerınde degıl oyuzden pek gelmıyorum sızın tadınızı kacrmak ıstemıyorum INSALLAH hepınız ıyıısınızdır :KK66:
Günaydın canım, hayırdır İnşallah?
Biz herşeyimizi paylaşmak için buradayız. Anlatmak istersen hepimiz seve seve dinler, elimizden geleni yaparız..
Günaydınnnnnnnnnn :) Hayırlı haftalar
günaydın kızlar bende geldim
Günaydın yavru ceylanlarrrr :KK5:

Herkese Günaydın gelinciklerrr,
Güne geç, yorgun ve çooook uykusuz başladım. Biter mi bilmiyorum. :(
Kolumu bile kıpırdatasım yok bu sabah

iki hafta sonra isteme olacaktı konusuldu ertelendi nisana mart sonunda ailesi burda yoktu gidip gelsinler öyle olsun dedik bende anneme önce iki hafta sonra dedim sonra dedim ki nisan dünde bana diyor ki e uzamasın önce olsun ailesiyle konus acılmıs önce mi sonra mı bende kızdım ne bu dedim ben dedim ona göre konusuyorum sürekli yok önce mi sonra mı olsun anneme ne diycem ben dalga mı geciyorlar kızım dese dedim haklısın da bende uzamasın istiyorum diyor deli etti beni

Günaydın canım, hayırdır İnşallah?
Biz herşeyimizi paylaşmak için buradayız. Anlatmak istersen hepimiz seve seve dinler, elimizden geleni yaparız..

Herkese Günaydın gelinciklerrr,
Güne geç, yorgun ve çooook uykusuz başladım. Biter mi bilmiyorum. :KK43:
Kolumu bile kıpırdatasım yok bu sabah
kuzu günaydın kalk ve hemen bir sade nescafe yap

iki hafta sonra isteme olacaktı konusuldu ertelendi nisana mart sonunda ailesi burda yoktu gidip gelsinler öyle olsun dedik bende anneme önce iki hafta sonra dedim sonra dedim ki nisan dünde bana diyor ki e uzamasın önce olsun ailesiyle konus acılmıs önce mi sonra mı bende kızdım ne bu dedim ben dedim ona göre konusuyorum sürekli yok önce mi sonra mı olsun anneme ne diycem ben dalga mı geciyorlar kızım dese dedim haklısın da bende uzamasın istiyorum diyor deli etti beni
tatlım malesef böyle şeylerde tarih ayarlamak sıkıntılı olabilir bende hem benim ailemde hem onun aileisnden dolayı tarihler sürekli ertelenmişti en son sinirden kriz geçirmiştim babamada saydırmıştım yeter artık falan die. sonra herkes benim dediğim tarihe uymuştu :D merak etme. ha bir hafta önce ha bir hafta sonra gitsinler gelsinler daha rahat rahat olur en azından. sevdiğinede bunu böyle anlatmaya çalış

Günaydın kızlar :)
kocişle konuştum. Ben yaza annenlerde olabildiğince az kalmak istiyorum dedim. Eğer gelip gidip laf sokacaksa ben oraya tayinde istemek istemiyorum dedim. Nereye isteriz dedi kahramanmaraş dedim ikimizede 2saat mesefa nerdeyse ve evler çok uygun hauat daha uygun dedim. Dedi benim bi ayağım köyde olmak zorunda dedi. Bende yine gidip gelirsin gerek olduğunda ama ben uzak durmak istiyorum dedim. şimdilik yok dedi ama en azından düşüncemş biliyor

tatlım malesef böyle şeylerde tarih ayarlamak sıkıntılı olabilir bende hem benim ailemde hem onun aileisnden dolayı tarihler sürekli ertelenmişti en son sinirden kriz geçirmiştim babamada saydırmıştım yeter artık falan die. sonra herkes benim dediğim tarihe uymuştu :KK70: merak etme. ha bir hafta önce ha bir hafta sonra gitsinler gelsinler daha rahat rahat olur en azından. sevdiğinede bunu böyle anlatmaya çalış
yok konustum anladı sağolsun hakkını yiyemem ama hergün önce mi sonra mı bi bıktım yani

kuzu günaydın kalk ve hemen bir sade nescafe yap
Ay valla iyi dedin onu kuzuu, hemen yapayım göz kapakları yarıda neredyse :)
Canıım, sıkma canını curlygirl curlygirl n de dediği gibi bu tarih belirleme işleri çok sıkıntılı. Bizde Eylülden Aralığa kadar uzadı bu mevzuu . Yok onun teyzesi hastalandı yok bizim yurdışından misafirler vardı. Yan yattı çamura battı derken Aralık 14 oldu resmen o tarih. Ben de çok sinirlenmiştim o zamanlar. Yeter bu ne ya nası bi şans bu diye. Ama bak oldu bitti işte.
Canını hiç sıkma yani herkeste yaşanan bişey bu inan bana. Hayırlı zamanda ansip etsin Allah. Uzak bi tarihde değil hem gerilmeyin hiç . Ahan da takvimler oldu 2 Mart yanii :)

Back
X