2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

nişan olalı 4 ay oldu tatlım nick değiştirdim ben ondan tanıyamamış olabilrisin düğün ağustosta :) balayına nereyi ayarladınız bende bakınıyorum şuan
Marmaris cnm marti resortu ayarladk. Aa neydi ki eski nickin eskisinden bilirm yrniden bilemedm gerckten kusura bakma:)

tatlım malesef bir gün yetmiyor. Biz hala yaptıramadık. anlatayım sana. Şimdi nikah günü alabilmen için gerekli olan evrakları hazır şekilde gitmen gerekiyor.onlardan biri sağlık raporu ve bunu aile hekimliğinden alabiliyorsun. Ali hekimliği raporu onaylamadan önce 3 tüp kan alıyor ve bulaşılı hastalık falan bişilere bakıyorlar.Bizimkilerin söylediği sonuç 3 gün sonra çıkıyor. biz hızlı olması açısından özel yerlerde yaptırabilirmiyiz falan diye sorduk 200 tl istediler ve 3 gün dediler. Devlet hastanesi erkek için yapılan bir testin yapılmadığını söyledi. Otest için gene aile hekimliğine yaptırmak gerekiyormuş. neyse sonra şirketimin çalıştığı özel bir kurum var onlarla konuştum yaptırdım.. aile hekimliğine sonuççları götürdüm meğer devlet hastanesinin söyledği o parametreye onlarda bakamamışlar ve gene nişanlım aile hekimliğine kan verdi. şimdi sonuç çıksın diye bekliyoruz. 3 gün dediler çünkü. ayrıca sağlık raporunun başka bir şeyide röntgen onuda verem savaşa gönderiyorlar çektiriyorlar orda kağıdı onaylıyorlar onunla aile hekimliğine geliyorsun.Onu 1-2 saat içinde yapıp veriyorlar. Bu anlattıklarım sadece sağlık raporu için. nikah için ikinci bir evrak ikamet belgesi. nikah başvurusu yapacağın ilçede oturduğunu gösteriri bir belgeyi nuufüs müdürlüğünden alıyorsun. Nüfus cüzdanın son 10 yııldan önce alınmışsa onu yeniliyorsun. Vesikalık fotoğraf istiyorlar yoksa onuda çektirmen lazım.(sağlık raporu içinde istiyorlar yanında götürmen laızm) şimdilik aklıma gelenler bunlar canım. ve daha ben başvuru yapamadım sağlık raporunu aldıktan sonra bu hafta içi gitmemiz gerekiyor biizmde. çünkü biz röntgeni çektirdik ve onun geçerlilik süresi 30 günmüş.

canım birde unutmadan söyliyim senin nişanlın asker. başvuruda nüfus cüzdanın yanında olması gerekiyor. askerdeyken bilidğim kadarıyla nüfus cüzdanı askeriyede kalıyor onuda öğren nasıl yapabileceğinizi.

Nikahlanmaktan vazgeçeçem az kaldı ayyyyy bu ne ya bayağı gözüm korktu

Profil sayfasının altındaki boşluk değilmi imza yeri :)
orasını denedim ama olmadı.
Ben imza bile gormuyorum kimsede nasl yapiliyo ki hakkatten:)
foumda araştırdım sanırım kalkmış kızlar
Nikahlanmaktan vazgeçeçem az kaldı ayyyyy bu ne ya bayağı gözüm korktu
tatlım gözün korkmasın ama ben nerdeyse bir ay olacak hala gün alamadım. aile hekimliğine 2 gün gittim. birinde grev vardı diğerinde kardan dolayı kargo gelmiyormuş kanı tahlile gönderemiyorlarmış olmadı. yani birsürü aksilik oldu ben çok sıkıldım artık bu işten. ama belki senin işin çabuk olur bilemedim.

orasını denedim ama olmadı.

foumda araştırdım sanırım kalkmış kızlar

tatlım gözün korkmasın ama ben nerdeyse bir ay olacak hala gün alamadım. aile hekimliğine 2 gün gittim. birinde grev vardı diğerinde kardan dolayı kargo gelmiyormuş kanı tahlile gönderemiyorlarmış olmadı. yani birsürü aksilik oldu ben çok sıkıldım artık bu işten. ama belki senin işin çabuk olur bilemedim.

Bende başlamadım nikah için işlemlere erken diye, bende mi bir rahatlık var acep:KK57:

Back
X