- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
gerçekten senin rahat olduğunu düşünmeye başlıcamBende başlamadım nikah için işlemlere erken diye, bende mi bir rahatlık var acep![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten senin rahat olduğunu düşünmeye başlıcamBende başlamadım nikah için işlemlere erken diye, bende mi bir rahatlık var acep![]()
gerçekten senin rahat olduğunu düşünmeye başlıcambişileri hallet artık sende 6 ay kaldı
Bende baslamadim.valla 6 aydnda dustuk ama oyle duruyoz gun kalmick bze o olckgerçekten senin rahat olduğunu düşünmeye başlıcambişileri hallet artık sende 6 ay kaldı
Üzülme bende çok rahatımmBende başlamadım nikah için işlemlere erken diye, bende mi bir rahatlık var acep![]()
tatlım düğünde olacağı için acele etmelisin zaten tarih kalmazsa sonraDüğünde olucak diye çok şey yapamıyorum ama (bahanemde hemen hazır )
sen en azından balayını ayarlamışsın oda bişidirBende baslamadim.valla 6 aydnda dustuk ama oyle duruyoz gun kalmick bze o olck
Bende aynısını söylüyorum hayır düğün günü bulamicam o olucakDüğünde olucak diye çok şey yapamıyorum ama (bahanemde hemen hazır )
sağol bebegim daha iyisi sizin olsunAnammm çok şekermiş bu :)
tatlım düğünde olacağı için acele etmelisin zaten tarih kalmazsa sonra
sen en azından balayını ayarlamışsın oda bişidirya bende böyle diyorum ama anca telaş yapıyorum
düğün yeinin ayralanması dışında kesinleşen hiç bişi yok
aaa gerçekten mi , onuniçin acele mi etmek gerekiyor? Ayy ama benim çok sevgili nişanlımda çok ağır kanlı ya,deli ediyor beniiiBen böyle değildim, yaşarken oldum vallahi..ona baka baka aynı oldum..iki uyuşuk bakalım nasıl evlenicez
![]()
hahaha
Balayini ayarlayana kdr ne cektigimi bi bej biliyorm.en sonunda neresi olursa olsn dedm artik :) ams nikahada baslamak lazim sanirim yavas yavastatlım düğünde olacağı için acele etmelisin zaten tarih kalmazsa sonra
sen en azından balayını ayarlamışsın oda bişidirya bende böyle diyorum ama anca telaş yapıyorum
düğün yeinin ayralanması dışında kesinleşen hiç bişi yok
tatlım dışarı çağıracağın için senin dediğin tarihte memuır dolu olursa napacak
benimkide uyuuşuk valla. ben telaşlıyımd anoluyor anca telaş
ortada bişi yok
Sizin nerrsi canim.balayi:d
Sizin nerrsi canim.balayi:d
hahha yasarken oldum demiş koptumaaa gerçekten mi , onuniçin acele mi etmek gerekiyor? Ayy ama benim çok sevgili nişanlımda çok ağır kanlı ya,deli ediyor beniiiBen böyle değildim, yaşarken oldum vallahi..ona baka baka aynı oldum..iki uyuşuk bakalım nasıl evlenicez
![]()
çok güzelmiş yaa inş çok eğlenirsinizorange county belek canım