2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydınnn :) Son 1 gerçekten ! Bu hafta işkence gibi, ne olur bitsin. Beynimin suyu aktı

yine boş duramadım kızlar ve bu sahanı da aldım. kredi kartımın limiti doldu rahat rahat uyuyabilirim artık:KK12:
Haha çok güldüm sanaa limit bitti rahat rahat uyuyabilirim demişşşş :D
İnşallaho limit çok üst seviyelerde değildir dicem amaa sana söylemeye yüzüm yok ben susayım en iyisii , güle güle kullan canımm :)

Günaydın kızlaarrrrrr haftanın son gününe 1 gün kaldıııı :KK50:
Günaydınnn :) Son 1 gerçekten ! Bu hafta işkence gibi, ne olur bitsin. Beynimin suyu aktı
günaydın kızlar :) hava çok güzel.sonunda bahar geldi sanırım.
Günaydın sabah şekerleriii , soluğu burda alıyorum resmen :D
İşe geç kalmayı alışlanlık haline getirdiim, yine geç kaldığım bi sabahtan hepinize günaydıınn! :D
Haftasonuna son 1 yazan elleriniz dert görmesiinn :))

Haha çok güldüm sanaa limit bitti rahat rahat uyuyabilirim demişşşş :KK70:
İnşallaho limit çok üst seviyelerde değildir dicem amaa sana söylemeye yüzüm yok ben susayım en iyisii , güle güle kullan canımm :)

Günaydın sabah şekerleriii , soluğu burda alıyorum resmen :KK70:
İşe geç kalmayı alışlanlık haline getirdiim, yine geç kaldığım bi sabahtan hepinize günaydıınn! :KK70:
Haftasonuna son 1 yazan elleriniz dert görmesiinn :))
bende çoktur geç kalıyordum bugün dedim erken gideyim :D

haha :KK70: ay bi kere bilerek geç kaldım çok uykum vardı uyicam ya geç kaliym bugün de dedim. O gün bu gündür geç kalıyorum resmen :))
Servis olmadan işe gelmem mümkün değil ya, mecbur uyanıyorum :( bıraksalar öğlene kadar uyur geç gelirim valla :D Ne de olsa kimse yok :P

yine boş duramadım kızlar ve bu sahanı da aldım. kredi kartımın limiti doldu rahat rahat uyuyabilirim artık:KK12:

Ayy bu çok şeker ama güle güle kullan kuzum . Ama çok pahalı bu ürünler ya bir3 lü set alırım yani
İçin acımadı mı kız:KK70:KAapağının da olmaması benim için ayrı sıkıntı yemek koysam kapağı yk almama bahanem kapaksız oluşu:KK70:

Servis olmadan işe gelmem mümkün değil ya, mecbur uyanıyorum :KK43: bıraksalar öğlene kadar uyur geç gelirim valla :KK70: Ne de olsa kimse yok :p
Haha olsun böylece bi düzen oturtuyosun mecburen de olsaa :D
Ben de kimse yok diye kendime göre takılıyorum zateen :))

Kızlar günaydın hepicinize bugünün süper bir gün çünkü sonunda nikah başvurusunu hallettik merak ettiğiniz tüm sorulara cvp verebilirim artık

Back
X