2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İlik naklinden sonra kullandığı ilaçlar akciğerlerine zarar vermiş :KK43: İnsanlar ne kadar büyük sınavlardan geçiyor, bazen diyorum üzüldüğümüz şeylere bak. Hiç keyfim yok kızlar ya :KK43:
Canım senin de hayırlı olsun nikah işlemlerini halletmişsiniz. Soyadın da kalıyor, sevindim adına. Darısı başımıza artık
gercekten öyle konuyu okudum şimdi dedim ben neyle uğrasıyorum insanlar yşam mücadelesinde

Aa evet evet hatırladım sankii :) Oh süperr halettmene sevindim.
Ben de benimkine söyleyince şöyle bi yan yan baktı ama sorun etmedi öyle :KK70: Kendim karar vermeye çalışıyorum ben de. Seviyorum soyadımı vezgeçesim yok ama bakalım :)

Canım önemli bi durum yoktur umarım.
Zaman zaman hepimiz yaşıyoruz malesef böyle şeylerr :KK43:
bilmiyorum durduk yere kavga cıktı keyfim yok falan dedi sonra üstüme geldi olmadık konulardan bende dedim herseyi tekrar gözden gecirelim oyun oynamıyoruz burda dedim

Zaten gelince hep üst üste gelir. Benimde dayım beyin tümörü vardı ameliyata dediler riskli masada kalabilir yasa Felç olabilir dediler. Ameliyat iyi geçti ama ciğerlerden dolayı kaybettik bizde
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun :( yakın zamanda mıydı
Ben de 1 saat önce falan öğrendim. Yazdığı mektubu okudum burnumun direği sızladı gerçekten..
Ve dediğin şeyin aynısını düşündüm. Öyle boş şeylere takılıp üzülüyoruz ki bazen , böyle acı bi şekilde hatırlıyoruz ne akdar gereksiz olduğunu..
Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versin..
Keşke böyle şeyleri yaşamadan bilsek elimizdekilerin kıymetini. Bazen çok bencil olduğumu düşünüyorum, Allah güzel bir hayat vermiş diye şükredeceğime ufacık şeylerden sorunlar buluyorum. Her şeye şükretmek lazım, unutmamak lazım :(
gercekten öyle konuyu okudum şimdi dedim ben neyle uğrasıyorum insanlar yşam mücadelesinde
Yaşamadan anlayamıyoruz kuzu işte, hepimiz böyleyiz :( kıymetini bilelim sevdiklerimizin :(

bilmiyorum durduk yere kavga cıktı keyfim yok falan dedi sonra üstüme geldi olmadık konulardan bende dedim herseyi tekrar gözden gecirelim oyun oynamıyoruz burda dedim
Canım hepimiz böyle şeyler atlattık bı dönemlerde. Nişan öncesi tartışıp ayrılığa kadar geldik. Düzeliyor her şey inan bak. O çok saçma bi geçiş dönemi. Biz nişana 5 gün kala ayrılıyorduk neredeyse. Hatta bitmiş gibiydi. Ama hepsi stresten, geçiyor sonrasında. Bazen görmezden gelmek gerek bazı şeyleri. Hatasını anlar o da sonradan. Üzülmeyin hiç

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun :KK43: yakın zamanda mıydı

Keşke böyle şeyleri yaşamadan bilsek elimizdekilerin kıymetini. Bazen çok bencil olduğumu düşünüyorum, Allah güzel bir hayat vermiş diye şükredeceğime ufacık şeylerden sorunlar buluyorum. Her şeye şükretmek lazım, unutmamak lazım :KK43:

Yaşamadan anlayamıyoruz kuzu işte, hepimiz böyleyiz :KK43: kıymetini bilelim sevdiklerimizin :KK43:
3 sene oldu canım. Allah Gamzeninde ailesine sabır versin. Dediğin gibi bu hayatın geçici OLDUĞUNU unutmamak Lazım. Kavgalara gelince kesinlikle stresten. Insanlar birbirine sarıyor. Biraz tahammül etsek sorun olmucak

başı
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun :KK43: yakın zamanda mıydı

Keşke böyle şeyleri yaşamadan bilsek elimizdekilerin kıymetini. Bazen çok bencil olduğumu düşünüyorum, Allah güzel bir hayat vermiş diye şükredeceğime ufacık şeylerden sorunlar buluyorum. Her şeye şükretmek lazım, unutmamak lazım :KK43:

Yaşamadan anlayamıyoruz kuzu işte, hepimiz böyleyiz :KK43: kıymetini bilelim sevdiklerimizin :KK43:
n sağolsun kuzu doğru ssöylüyosun kıymet bilmek gerek

Canım hepimiz böyle şeyler atlattık bı dönemlerde. Nişan öncesi tartışıp ayrılığa kadar geldik. Düzeliyor her şey inan bak. O çok saçma bi geçiş dönemi. Biz nişana 5 gün kala ayrılıyorduk neredeyse. Hatta bitmiş gibiydi. Ama hepsi stresten, geçiyor sonrasında. Bazen görmezden gelmek gerek bazı şeyleri. Hatasını anlar o da sonradan. Üzülmeyin hiç
doğru söylüyosun da gerek yoktu ya durduk yere zaten bir haftadır görmüyorum ya onun işi ya benim işim bitmedi üstüne böyle olunca

3 sene oldu canım. Allah Gamzeninde ailesine sabır versin. Dediğin gibi bu hayatın geçici OLDUĞUNU unutmamak Lazım. Kavgalara gelince kesinlikle stresten. Insanlar birbirine sarıyor. Biraz tahammül etsek sorun olmucak
aynen ama normaldede vardı vöyle durduk yere stresleri dedim ki ben bunlarrı istemiyorum artık olmaz zaten yeni bir döneme giriyoruz cok sükür uzun süre olmadıda korkuyorum şimdide mesala cok mutluyuz birden aklına bisy geliyor zehir ediyordu böyle hayat gecmez ki

Sinirle ani tepkiler veriyoruz bazen hepimiz . Seni anlıyorum ama yine de dikkatli olmak gerek. Ben de bazen düşünmeden konuşuyorm , büyük laflar söylüyorum ama sonra pişman oluyorum çok :(
Eğer önemli bi mevzu değilse bence uzatma canım. Bazı şeyleri es geçmek gerekiyo işte.
Çok haklısın canım. Hepimiz düşüyoruz aynı hataya. Sanki hep buradayız, sevdiklerimiz hep yanımızda olacak gibi kırıp geçiyoruz.
Umarım bundan sonrası için daha mantıklı davranabiliriz..

Sinirle ani tepkiler veriyoruz bazen hepimiz . Seni anlıyorum ama yine de dikkatli olmak gerek. Ben de bazen düşünmeden konuşuyorm , büyük laflar söylüyorum ama sonra pişman oluyorum çok :KK43:
Eğer önemli bi mevzu değilse bence uzatma canım. Bazı şeyleri es geçmek gerekiyo işte.

Çok haklısın canım. Hepimiz düşüyoruz aynı hataya. Sanki hep buradayız, sevdiklerimiz hep yanımızda olacak gibi kırıp geçiyoruz.
Umarım bundan sonrası için daha mantıklı davranabiliriz..
canım inan bişey yok bi hatam yok keyfim yok dedi bende takıldım bir iki sonra geçmiş kavgaları açtı ne gerek vardı bu huyunu düzeltmeden gelme demiştim inan ondan önce olan geçmişi bile önüme koyar doğru bişey değil bu neden o neden kendimi sorguda yanlıs bişey yapmış gibi hissediyorum oysa bişey yok ben ondan önce bi cafede calısıyordum halkla ilişkiler müdürüydüm buna takık neden cafe baska iş mi yoktu sanki kötü bişey

iş yerindeyim gözlerim dolu dolu yaşlar süzülüp gidecek zor tutuyorum

canım inan bişey yok bi hatam yok keyfim yok dedi bende takıldım bir iki sonra geçmiş kavgaları açtı ne gerek vardı bu huyunu düzeltmeden gelme demiştim inan ondan önce olan geçmişi bile önüme koyar doğru bişey değil bu neden o neden kendimi sorguda yanlıs bişey yapmış gibi hissediyorum oysa bişey yok ben ondan önce bi cafede calısıyordum halkla ilişkiler müdürüydüm buna takık neden cafe baska iş mi yoktu sanki kötü bişey

Evet ben daha sıradan stres kaynaklı meselelerdir diye düşünmüştüm haklısın canım. Çok gereksizmiş.
Ne demek başka iş mi yoktu. Tuhaf bişey de yapmamışsın ki hadi ona öyle geldi diyeyim.
Canını sıkma. Böyle zamanlarda en güzeli dua etmek . Allah hepimiz için en hayırlısı neyse onu versin, onu yaşatsın İnşallah.
Bu hayatı çok yapıyorsa daha dikkatli ol tabii ki. Bi yerden sonra fazla sinir bozucu olabilir..
Yargıladığı şeyd e öyle gereksizmiş ki..
Ağlamak falan da yok. Topla kendini daha sakin düşün canım benimm.

doğru söylüyosun da gerek yoktu ya durduk yere zaten bir haftadır görmüyorum ya onun işi ya benim işim bitmedi üstüne böyle olunca

Ah canım ya vallahi çok iyi anlıyorum. Şİmdi istediğimiz kadar geçecek diyelim sana geçmeyecek gibi gelir :( Ben ofiste salya sümük ağlıyordum ya görseydin halimi. Kesin bitti diyordum. İnsan yediremiyor tabi. Ama gerçekten geçiyor. Yeni bir adım atıyorsunuz, o eski huyları daha da bir baskın gelir, daha bir telaşlı olur. Ama bak atlatın şu aşamaları bambaşka biri olur.

Evet ben daha sıradan stres kaynaklı meselelerdir diye düşünmüştüm haklısın canım. Çok gereksizmiş.
Ne demek başka iş mi yoktu. Tuhaf bişey de yapmamışsın ki hadi ona öyle geldi diyeyim.
Canını sıkma. Böyle zamanlarda en güzeli dua etmek . Allah hepimiz için en hayırlısı neyse onu versin, onu yaşatsın İnşallah.
Bu hayatı çok yapıyorsa daha dikkatli ol tabii ki. Bi yerden sonra fazla sinir bozucu olabilir..
Yargıladığı şeyd e öyle gereksizmiş ki..
Ağlamak falan da yok. Topla kendini daha sakin düşün canım benimm.
şimdi bu konu başka zaman başka bi konu getirip önüme koyar ben bu huyundan vazgecmezse onunla evlenmeyeceğimi söyledim ne sözler verildide cıktım bu yola

Haha çok güldüm sanaa limit bitti rahat rahat uyuyabilirim demişşşş :KK70:
İnşallaho limit çok üst seviyelerde değildir dicem amaa sana söylemeye yüzüm yok ben susayım en iyisii , güle güle kullan canımm :)

Günaydın sabah şekerleriii , soluğu burda alıyorum resmen :KK70:
İşe geç kalmayı alışlanlık haline getirdiim, yine geç kaldığım bi sabahtan hepinize günaydıınn! :KK70:
Haftasonuna son 1 yazan elleriniz dert görmesiinn :))

durduramıyorum kendimi.:KK14: limit çok değil ama bittikçe para atıyoruz.haliyle az da değil yani canım.:KK43: sende mi aynısın :KK53:

Ah canım ya vallahi çok iyi anlıyorum. Şİmdi istediğimiz kadar geçecek diyelim sana geçmeyecek gibi gelir :KK43: Ben ofiste salya sümük ağlıyordum ya görseydin halimi. Kesin bitti diyordum. İnsan yediremiyor tabi. Ama gerçekten geçiyor. Yeni bir adım atıyorsunuz, o eski huyları daha da bir baskın gelir, daha bir telaşlı olur. Ama bak atlatın şu aşamaları bambaşka biri olur.
ben zor tutuyorum şimdi müşteri ziyaretine gidilecek korkuyorum konusurken aglarsam diye müşteride anlamaz of of ne hakkı var bunları yaşatmaya

durduramıyorum kendimi.:KK14: limit çok değil ama bittikçe para atıyoruz.haliyle az da değil yani canım.:KK43: sende mi aynısın :KK53:
Off eveet
3 kredi kartım var benim birlikte akrdeş kardeş hepsini harcıyorum düşün ay sonunda 3 ekstre...
Neyse bi tanesini sıfırladım geçen aylarda. Kaldı 2 :D Onların bitmeye pek nieyti yok gibii :D

ben zor tutuyorum şimdi müşteri ziyaretine gidilecek korkuyorum konusurken aglarsam diye müşteride anlamaz of of ne hakkı var bunları yaşatmaya
Dua et bol bol, huzurunu bozmamaya çalış. Kapa gözlerini olayı unut, bu bi evre geçecek sonuçta. Kendine zaman tanı ve sakin ol. Hiç değmez gözyaşına, sen güçlü durdukça her şey atlatılır. Mutlu olmanı gerektirecek çok şey var bak, unut sadece şimdilik. İş hayatını etkilemesin bunlar

Ayy bu çok şeker ama güle güle kullan kuzum . Ama çok pahalı bu ürünler ya bir3 lü set alırım yani
İçin acımadı mı kız:KK70:KAapağının da olmaması benim için ayrı sıkıntı yemek koysam kapağı yk almama bahanem kapaksız oluşu:KK70:

:KK70: aldıktan sonra etti.:KK70:ama çok güzeller.tencerelerini de almak istiyorum.ama görmem lazım boyutlarını o yüzden sadece bunu aldım şimdilik.sahan zaten canım kapağına gerek yok.kahvaltıda softaya koyarım diye aldım.ekstra olarak bi de çelik alırım heralde.

Back
X