2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

şimdi bu konu başka zaman başka bi konu getirip önüme koyar ben bu huyundan vazgecmezse onunla evlenmeyeceğimi söyledim ne sözler verildide cıktım bu yola
Unutmaya çalış şimdilik canım. Geçecek hepsi, hem çalışıyosun işine konsantre olmaya çalış bişeylerle meşgul ol.. Oraya odaklanıp kalma yani

Dua et bol bol, huzurunu bozmamaya çalış. Kapa gözlerini olayı unut, bu bi evre geçecek sonuçta. Kendine zaman tanı ve sakin ol. Hiç değmez gözyaşına, sen güçlü durdukça her şey atlatılır. Mutlu olmanı gerektirecek çok şey var bak, unut sadece şimdilik. İş hayatını etkilemesin bunlar
öyl yapıyorum artık inan bu yüzden bitecekse bitsin cok büyük sorun olabiliyor bazen bi şekilde işe yoğunlaşmaya çalısağım

Unutmaya çalış şimdilik canım. Geçecek hepsi, hem çalışıyosun işine konsantre olmaya çalış bişeylerle meşgul ol.. Oraya odaklanıp kalma yani
zaten birazdan cıkacağız artık yoğunlasmaya calısacağım bi de güleryüzlü olmak zorundayız adamlar bana mı suratın der yani

Off eveet
3 kredi kartım var benim birlikte akrdeş kardeş hepsini harcıyorum düşün ay sonunda 3 ekstre...
Neyse bi tanesini sıfırladım geçen aylarda. Kaldı 2 :KK70: Onların bitmeye pek nieyti yok gibii :KK70:

ohh maşallah.:KK70:öğrenciyken de böyleydim.babamın kartının limiti daha yüksekti haliyle biraz fazla kaçıyodu tutamadığım için.limiti de düşürmedi kendin ayarlıycaksın diye.üst üste fazla gelince en sonunda elimden aldı.:KK53: bunu yeni açtık daha 1 ay olmadı.:KK51:

R

Rapor alsan canım. Zaten bilmiyorlardı evleneceğini. Birde sana dediydimyae nüfus cüzdanı işini naptın. Nişanlın asker ya vereceklermi cüzdanı

Canım nüfus cüzdanı yanındaymış sordum normal asker değil ya yanımda dedi.
Rpor işi de babası sağlık bakanlığında çalışmıştı tanıdıklarla hallederiz dedi :)
İnşallah bi günde halledeeriz de bu da aradan çıkmış olur canım.
İzin alamazsam öyle yapacam :)

Ben de 1 saat önce falan öğrendim. Yazdığı mektubu okudum burnumun direği sızladı gerçekten..
Ve dediğin şeyin aynısını düşündüm. Öyle boş şeylere takılıp üzülüyoruz ki bazen , böyle acı bi şekilde hatırlıyoruz ne akdar gereksiz olduğunu..
Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versin..

Ben bir çok acı yaşadım çok sevdiğimi kaybettim son bi kaç yılda olabildiğince kaçıyorum bu haberlerden :( dayanamyorumm

:KK70: aldıktan sonra etti.:KK70:ama çok güzeller.tencerelerini de almak istiyorum.ama görmem lazım boyutlarını o yüzden sadece bunu aldım şimdilik.sahan zaten canım kapağına gerek yok.kahvaltıda softaya koyarım diye aldım.ekstra olarak bi de çelik alırım heralde.

Ben dün gördümm onları .canım kahvaltıda koycaksın ama yemeğin arttıgınde neye koycaksın

ben çok mu ince düşünüyorum :KK70:

Canım nüfus cüzdanı yanındaymış sordum normal asker değil ya yanımda dedi.
Rpor işi de babası sağlık bakanlığında çalışmıştı tanıdıklarla hallederiz dedi :)
İnşallah bi günde halledeeriz de bu da aradan çıkmış olur canım.
İzin alamazsam öyle yapacam :)

Ben bir çok acı yaşadım çok sevdiğimi kaybettim son bi kaç yılda olabildiğince kaçıyorum bu haberlerden :KK43: dayanamyorumm
Başın sağolsun canım :( En büyük korkum bu

Merhabalarr aranizda pendik e gelin olup tasinacak veya orada yasayan arkadaslar var mi acaba bi kac sorum olucaktaa :))

Pendiğe yakın değilim ama aramıza hoşgeldin :)

Kızlar tünaydııınnn.. Bende o haberi görmüştüm o yüzden üzüldüm :(
Bu arada sevdikleriyle tartışanlar boşveriin, aramayında kimseyi onlar koşsunlar peşinizden. Üzülmeye değmez,sonra bugünlerinizi çok ararsınız kimse için üzülmeyin...

hüngür hüngür ağlıyorum şu anda nasıl bir mektupdur o allahım yardımıcı olsun ailesinin

ohh maşallah.:KK70:öğrenciyken de böyleydim.babamın kartının limiti daha yüksekti haliyle biraz fazla kaçıyodu tutamadığım için.limiti de düşürmedi kendin ayarlıycaksın diye.üst üste fazla gelince en sonunda elimden aldı.:KK53: bunu yeni açtık daha 1 ay olmadı.:KK51:
Çok tehlikeli valla bu kartlar .. Hayır ödüyorum ödüyorum bitmek de bilmiyo.
Bi yandan harcadığım için mi acabaaaa :D :D :D

Ben bir çok acı yaşadım çok sevdiğimi kaybettim son bi kaç yılda olabildiğince kaçıyorum bu haberlerden :KK43: dayanamyorumm
Başın sağolsun canım benimm...
Çok zor gerçekten herşeyin bi ilacı var da onun yok işte..
Rabbim sevdiklerimize , yakınımızdakilere sağlık sıhhat versin..

Ben dün gördümm onları .canım kahvaltıda koycaksın ama yemeğin arttıgınde neye koycaksın

ben çok mu ince düşünüyorum :KK70:

onun için ekstra çelik tava almayı düşünüyorum zaten canım tek bu olmaz.çelik tencere setinin en küçüğüne de konabilir.yemek artıkları saklama kabına da konur mu acaba.bu cahillikle evlenicem bi de ben.:110::KK53:

onun için ekstra çelik tava almayı düşünüyorum zaten canım tek bu olmaz.çelik tencere setinin en küçüğüne de konabilir.yemek artıkları saklama kabına da konur mu acaba.bu cahillikle evlenicem bi de ben.:110::KK53:

tupperın varsa koyabilirsin canım :) bişey olmaz
Yani pazarlamacı olsan bu kadar ikna edersin almam için :KK70:

Back
X