2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

az önce aradı konustuk soğuk soğuk ato ya müşterilere gidecektim biliyordu cıktın mı diye aradım dedi cıkıcam dedim sustuk kapattık hayır bunun için aramasa yani ben bi yere cıkıcak olayım tel susmaz gecen gün aksam6 ya kadar aramadı ofisteyken sinir oluyorum yine herseye

az önce aradı konustuk soğuk soğuk ato ya müşterilere gidecektim biliyordu cıktın mı diye aradım dedi cıkıcam dedim sustuk kapattık hayır bunun için aramasa yani ben bi yere cıkıcak olayım tel susmaz gecen gün aksam6 ya kadar aramadı ofisteyken sinir oluyorum yine herseye
Söyleseydin ya canım. Beni merak ettiğin sesimi duymak istediğin için mi aradın yoksa çıkacağım için mi diye.
Konuşmadan da çözülmüyo işte hiçbi mevzu. Sen uygun vakitte uygun bir dille anlat kendini ona. Ne istediğini ne istemediğini... Ortak bir nokta bulun

Kızlaaarr makyajla aranız nasıldır. ben fazla yoğun bir makyaj yapmam ama rada yapıyorum oda sivilce vs olduğunda kapatmak için. Her ürünüde yüzüme kullanamıyorum alerjk yapısı var. Şuan clarins kullanıyordum ama bitmek üzere yeni bir fondoten arayışındayım mac studio fix düşünüyorum yada yine clarinsin başka bir fondotenini alıcam aranızda mac kullanan varmı yada başka öneride bulunacak

tupperın varsa koyabilirsin canım :) bişey olmaz
Yani pazarlamacı olsan bu kadar ikna edersin almam için :KK70:

var bikaç tane canım daha alıcaklarımda var.:KK70::KK70: canım alman için demedim dediğin gibi 3lü daha mantıklı.ben bunları çok beğenmiştim sofraya da koyarım diye aldım. :)

Kızlaaarr makyajla aranız nasıldır. ben fazla yoğun bir makyaj yapmam ama rada yapıyorum oda sivilce vs olduğunda kapatmak için. Her ürünüde yüzüme kullanamıyorum alerjk yapısı var. Şuan clarins kullanıyordum ama bitmek üzere yeni bir fondoten arayışındayım mac studio fix düşünüyorum yada yine clarinsin başka bir fondotenini alıcam aranızda mac kullanan varmı yada başka öneride bulunacak

ben bayılırım makyaj yapmaya.cildimde lekeler çok o yüzden özellikle fondöteni çok kullanırım.göz makyajı yapmam rimel sürerim sadece.hem zor yapıyorum hemde yakışmıyo çünkü.kaş kalemi kullanıyorum bi de.fondöten flormarınkini kullanıyodum biçok iyi markaya göre daha iyi duruyo bende.maci denemedim hiç.kullananlarda gördüğüm kadarıyla güzel duruyo.bende almayı düşünüyorum fırsat bulunca.hatta alıp nişan bohçasına da koydurabilirim.

Söyleseydin ya canım. Beni merak ettiğin sesimi duymak istediğin için mi aradın yoksa çıkacağım için mi diye.
Konuşmadan da çözülmüyo işte hiçbi mevzu. Sen uygun vakitte uygun bir dille anlat kendini ona. Ne istediğini ne istemediğini... Ortak bir nokta bulun
söyledim her ikisi içinde dedi aman gercekten kafamı takmayacağım şimdi buna yeterince sinir oldum

Pendiğe yakın değilim ama aramıza hoşgeldin :)

Kızlar tünaydııınnn.. Bende o haberi görmüştüm o yüzden üzüldüm :KK43:
Bu arada sevdikleriyle tartışanlar boşveriin, aramayında kimseyi onlar koşsunlar peşinizden. Üzülmeye değmez,sonra bugünlerinizi çok ararsınız kimse için üzülmeyin...
peki teşekkür ederim hosbuldumm :)

lancome öneriyorum ayrıca cildinin rengini bilmiyorum ama maxfactor 105 lastıng performance günlük makyaj için oldukça uygundur

lancome öneriyorum ayrıca cildinin rengini bilmiyorum ama maxfactor 105 lastıng performance günlük makyaj için oldukça uygundur
lancome biraz ağır lastik gibi oyüzden onu pek beğenmedim

Dayanamadm gamzenin mektubunu okudum tabi ki göz yaşlarım sel oldu engel olamadım..
Ne kadar güzel yürekli bir anne Allah ailesine sabır versin :(

Ben mac kullanıyordum canım ama şuan hangi numara olduğunu bilmiyorum eve gidince söylerim. Çok memnunum ama.. Çok mat ve pürüzsüz bir duruşu var. Gerçi benim cilt problemim yok onunda etkisi var ama. Ben ince bazlı bişey almıştım problemsiz olduğum için. Ama sen daha farklı bişi tercih edersin cildine göre. Bi de onu çok sık kullanmıyorum. Şuan
Deborah kullanıyorum ve ondanda çok çok memnun kaldım. Neredeyse aynı görüntü. arada 25-30 tl gibi bi fark vardı zaten çok yok :) Deborahın birçok ürününü aldım en son alışverişimde ve cidden iyi ki dedim

söyledim her ikisi içinde dedi aman gercekten kafamı takmayacağım şimdi buna yeterince sinir oldum

En iyisini yaparsın canım. Fazla düşünmemek en güzelii

Canım ben Catherine Arley kullanıyorum .. Ama geçenlerde ablama avondan sipariş verdim . BB krem aldım o kadar güzel ki anlatamam sana hem leke yada sivilce vs.. varsa kolaylıkla kapatıyo.Hem parlak yada yağlı gözükmüyo cilt.Çok az kremden dolayı parlaklık veriyo ama üzerine kullandığm pudramı sürüyorum hafifçe o şekilde yani :)

lancome biraz ağır lastik gibi oyüzden onu pek beğenmedim

canım bu arada şimdi hatırladım.arkadaşım macin bazını fondötenini pudrasını falan hepsini almıştı baya da bi para vermişti haliyle.kullandığı zaman yüzünde kızarıklık oldu.doktora gitti hemen doktor alerji yapmış ürünlerini kullanma demiş.boşa gitti o kadar parası.bence sende önce bi testerını kullan ondan sonra al.

Dayanamadm gamzenin mektubunu okudum tabi ki göz yaşlarım sel oldu engel olamadım..
Ne kadar güzel yürekli bir anne Allah ailesine sabır versin :KK43:
Öleceğini bilerek veda etmek nasıldır kim bilir :( Eşiyle bağları çok kuvvetliydi, oğluna çok düşkündü. Çok zor ya bize bile düşünmesi çok zor :(

Öleceğini bilerek veda etmek nasıldır kim bilir :KK43: Eşiyle bağları çok kuvvetliydi, oğluna çok düşkündü. Çok zor ya bize bile düşünmesi çok zor :KK43:

Evet bize bile ağır gelen bir duygu ona, onlara kim bilir neler yaşattı. Çok şanslıymış ki eşi ve ailesi onun hep destekçisiymiş :( :KK43::cry::cry::cry:

Canım ben Catherine Arley kullanıyorum .. Ama geçenlerde ablama avondan sipariş verdim . BB krem aldım o kadar güzel ki anlatamam sana hem leke yada sivilce vs.. varsa kolaylıkla kapatıyo.Hem parlak yada yağlı gözükmüyo cilt.Çok az kremden dolayı parlaklık veriyo ama üzerine kullandığm pudramı sürüyorum hafifçe o şekilde yani :)
Canım avonun hiç bir ürününü kulanamıyorum direk alerji yapıyor

Back
X