- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
selam kızlaar![]()
A.s canıım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlaar![]()
selam kızlaar![]()
A.s canıım :)
nasılsınız kızlar ne var ne yokA.s canımm :))
nasılsınız kızlar ne var ne yok
ben de öyle canımmNe olsun valla bi farklılık yok aynı :)
İş güç canım ya sen nasılsın :)nasılsınız kızlar ne var ne yok
ben de aynı canım çalışmaca işteİş güç canım ya sen nasılsın :)
günaydın hayırlı cumalarGünaydın yavru pandalar, hayırlı cumalar herkese..![]()
Günaydın yavru pandalar, hayırlı cumalar herkese..![]()
günaydın hayırlı cumalar
Günaydın herkeseSon gün sonundaaa
Zorlu bir gün olacak benim için, bitsi :)
Keyifli ve çabucak biten bir gün olsun İnşallahh![]()
Canımm, endişelerini anlıyorum. Ama sözlün de zaten emin olmasa böyle bir yola çıkmazdı diye düşünüyorum. İşin içibnde olan o olduğu için herşeyi daha net görecektir.iyi akşamlar kızlar.az önce sözlüm aradı.sözlümün işi şuanda ortak.evlendikten sonra işi ayırmayı düşündüğünü söyledi.sermayesini herşeyini ayırıp aynı işte devamm edicekmiş.ortağınla bi sorun mu var dedim.yok diyo,artık zamanı gelmedi mi sencede ortak bi şekilde nereye kadar diyo.5 yıldır bu işle uğraşıyo sıfırdan başladı.beni etkilemez böyle daha iyi olucağını düşünüyorum ben diyo.zaten işin çoğunu sözlüm üstleniyodu farkındaydım ne zamandır.banka,müşteri, iş, araştırması falan.yaz aylarında özellikle sürekli bi koşturmaca.çok yoruluyo ve karı da bölünüyo.müşterinin yüzde doksanı benim zaten, sıkıntı yok merak etme sen diyo ama kadınız işte sürekli bi endişe.benim endişem iyi ya da kötü bişey olduğunda birbirlerine desteklerdi.şimdi tek başına olucak.işler kötü giderse nolur diye de düşünüyorum.çok şükür elimizde kıyıda köşede durucak bizi baya bi süre de idare edicek para var ama gelirsiz nereye kadar tabi.bi yandan güveniyorum bi yandan endişeli.biliyosunuzki bizim arkamızda duran kimse de yok.daha önce burrda bahsetmiştim biraz.babam zor durumda kalırsan sana yardım etmem demişti bana.hiç aklımdan çıkmıyo bu sözü.zaten sözlümün babası yok tek başına herşeyini yapıyo.dost gibi görünen düşmanımız çok Allah onların eline diline düşürmesin bizi.lütfen dua edin kızlar bana.
Günaydın yavru pandalar, hayırlı cumalar herkese..![]()
günaydın hayırlı cumalar
Günaydın Güzelleer :)Günaydın herkeseSon gün sonundaaa
Zorlu bir gün olacak benim için, bitsin de akşam anneciğime kavuşayım
Ben gittim tatlım. 8 seanstı. baya azaldı ama tam bitmedi. seanslar sonrasında ne yapmam gerekiyor diye sordum. çünkü hala çıkıyordu. %98 başarı gösterir bundan daha fazla azalmaz dediler eldiven ile almamı söylediler. bende şuan öyle yapıyorum. çok sinir bozucularKızçelerr, aranızda epilasyona gitmiş olan ya da şuan devam eden var mıı?
Akşam ilk seansıma gidicem de merak içindeyimmm
Bana da hiçbir makine ile tam bitmeyeceğini ama %80-90 ı biter dedi. Ben de sonrası için endişelendim. Dediğin gibi epiasyon ağda yapmamalıymışım. Daha mı zor oluyo böyle, yoksa eskiye nazaran daha mı kolay..Ben gittim tatlım. 8 seanstı. baya azaldı ama tam bitmedi. seanslar sonrasında ne yapmam gerekiyor diye sordum. çünkü hala çıkıyordu. %98 başarı gösterir bundan daha fazla azalmaz dediler eldiven ile almamı söylediler. bende şuan öyle yapıyorum. çok sinir bozucular
Canımm, endişelerini anlıyorum. Ama sözlün de zaten emin olmasa böyle bir yola çıkmazdı diye düşünüyorum. İşin içibnde olan o olduğu için herşeyi daha net görecektir.
Dediğin gibi tek olmasının avantajları da var dezavantajları da.. Kar bölünmeyecek bu güzel, ama daha yoğun bi tempo onu bekliyo olucak.
İçini ferah tut canım benim. Umarım herşey yolunda gider ve bu işin sonunda hep iyi ki diyen taraf olursunuz :)
Canım ben koltuk altı için gittim sadece diğer taraflara cesraet edemedim. En etkili olan kısım zaten koltuk altıymış. tamamen bitmediği için diğer taraflara hiç düşünmedim. Ben makina ile alıyordum daha rahat oluyordu alırken uğraştırmıyordu. ama bende kıl dönmeleri vardı koltuk altım sivilce sivilce gözüküyordu hoş durmuyordu ama lazerle onlar gitti. oyüzden azalmasada şuan memnunum.Bana da hiçbir makine ile tam bitmeyeceğini ama %80-90 ı biter dedi. Ben de sonrası için endişelendim. Dediğin gibi epiasyon ağda yapmamalıymışım. Daha mı zor oluyo böyle, yoksa eskiye nazaran daha mı kolay..
2 bölge gidicem düğüne kadar gideyim daha rahat olur sonrası için diye düşündüm ama..