2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım onun gözü karadır cesaretlidir kimseyi düşünmeden önüne bakar.ama mantıksız da davranmaz.şuan zaten yoğun tempoda işi daha çok kendisi üstleniyo.avantajı da yok yani aslında elle tutulur.sadece yanında oluyo destek oluyo işte anladığım kadarıyla.başka işlere girmeyi de düşünüyodu ben o zaman bozar ortaklığı diye düşünüyodum.aslında güveniyorum ama kötüyü de düşünmek lazım.ya kötü olursa diyorum.arkamızda duran kimse yok.aksine sevincekler,söylenicekler var.teşekkür ederim canım inşallah.
Eh ne güzel o zaman , zaten müşterilerin çoğu da onunmuş.
Allah korusun kötü bi durum olsa bile insan çalışmak istedikten, çalışkan olduktan sonra her şekilde toparlar. Aksini söylemeseler bile sanki diğerlerinin başına böyle bişey gelse kim yardım edebilecek ki. Hepimiz kendimizden sorumlu olucaz hayat böyle. Hakkınızda hayırlısı olsun canım.

Canım ben koltuk altı için gittim sadece diğer taraflara cesraet edemedim. En etkili olan kısım zaten koltuk altıymış. tamamen bitmediği için diğer taraflara hiç düşünmedim. Ben makina ile alıyordum daha rahat oluyordu alırken uğraştırmıyordu. ama bende kıl dönmeleri vardı koltuk altım sivilce sivilce gözüküyordu hoş durmuyordu ama lazerle onlar gitti. oyüzden azalmasada şuan memnunum.

Ben de koltukaltı ve malum bölgeye başlayacağım. Acısından da korkuyorum dayanıklı değilimdir ama kendimi gaza getiriyorum dövme yaptırmaktan ne farkı olabilir ki, ona dayanıyosam buna da dayanırım diye :D
Heh bi de bi arkadaşım hiç olmazsa pürüzsüz bi görüntü oluyo batıkları yok ettiği için , git mutlaka demişti.
Bunların son 2 seansında bacak da eklerim belki batıklar gitsin diye.
Kadın bacağıma bakıp gülmüştü gerçi bu mu diye :D seyrek seyrek ve incecik çünkü, gerek yok demişti. Ama dediğin gibi en azıdnan pürüzsüzleşsin diye gidilebilir.

Kızçelerr, aranızda epilasyona gitmiş olan ya da şuan devam eden var mıı?
Akşam ilk seansıma gidicem de merak içindeyimmm

canım ben gitmedim ama ablama eşlik ettim.hepsi bitmedi küçük küçük var ama hiç belli olmuyo.gayet iyi oldu.alette çok önemliymiş.acısı da oluyo birazcık.ama ablamın canı çok azdır.ada falan yapamaz.o bile katlandıysa sende katlanırsın bence :)

canım ben gitmedim ama ablama eşlik ettim.hepsi bitmedi küçük küçük var ama hiç belli olmuyo.gayet iyi oldu.alette çok önemliymiş.acısı da oluyo birazcık.ama ablamın canı çok azdır.ada falan yapamaz.o bile katlandıysa sende katlanırsın bence :)
Ben hiç ağda yapmadım desem :D Epiasyona bile dayanamıyorum 3. seçenek kalıyo geriye. Umarım dayanılır bişeydir.
Tamamen biten yok ehralde hiç zaten. O yüzden öyle bi beklentiye girmedim hiçç :D
Azalsa işimi kolaylasa yeterr :)
ende gidiyorum canım..neyi merak ediyorsun bakim :KK53:
Ayy benim gideceğim bölgeye de gittin mii?
Şuan için acı ve sonuç kısmı en ilgimi çeken noktalar bebekk :D

Eh ne güzel o zaman , zaten müşterilerin çoğu da onunmuş.
Allah korusun kötü bi durum olsa bile insan çalışmak istedikten, çalışkan olduktan sonra her şekilde toparlar. Aksini söylemeseler bile sanki diğerlerinin başına böyle bişey gelse kim yardım edebilecek ki. Hepimiz kendimizden sorumlu olucaz hayat böyle. Hakkınızda hayırlısı olsun canım.

işyerinden ayrılıp yeni bi yer açıcak ama müşteri telefonla bana ulaşıp geliyo zaten sorun olmaz diyo.doğru söylüyosun aslında canım muhtaç etmez beni kötü bişey olduğunda her işi yapar yinede kazanır.sanırım ben yine milletin söyliyceklerini düşünüyorum.teşekkür ederim canım

Ben hiç ağda yapmadım desem :KK70: Epiasyona bile dayanamıyorum 3. seçenek kalıyo geriye. Umarım dayanılır bişeydir.
Tamamen biten yok ehralde hiç zaten. O yüzden öyle bi beklentiye girmedim hiçç :KK70:

Şuan için acı ve sonuç kısmı en ilgimi çeken noktalar bebekk :KK70:

krem kullanıyolar heralde bi de canım.uyuşturuyo olabilir birazcık.ablamda epilasyon bile yapamaz onun için gitti zaten için rahat olsun.:KK70:

Ben hiç ağda yapmadım desem :KK70: Epiasyona bile dayanamıyorum 3. seçenek kalıyo geriye. Umarım dayanılır bişeydir.
Tamamen biten yok ehralde hiç zaten. O yüzden öyle bi beklentiye girmedim hiçç :KK70:

Şuan için acı ve sonuç kısmı en ilgimi çeken noktalar bebekk :KK70:

Ben hep ağda yaptım o yüzden acı kısmına pek dayanıklıyım..:KK53:Sen hangi lazer yöntemine gideceksin ? ben 3 bölge olarak gidiyorum..bacaklar sarı olduğum için pek yoktu zaten..diğer bölgelerde de baya azalma var tabi..bir kısım kelleşti mesela.:KK23:.benim en çok gitme sebebim batıklardı..çok şükür onlardan kurtuldum..sonuç kısmına daha var benim.çünkü seanslı gitmiyorum ben..bitene kadar gidicem. :KK53:

işyerinden ayrılıp yeni bi yer açıcak ama müşteri telefonla bana ulaşıp geliyo zaten sorun olmaz diyo.doğru söylüyosun aslında canım muhtaç etmez beni kötü bişey olduğunda her işi yapar yinede kazanır.sanırım ben yine milletin söyliyceklerini düşünüyorum.teşekkür ederim canım
Hiiiç düşünme sizin hayatınız bu. Yardım etmeyeceklerse konuşmayacaklar da.. Gencecik insanlarız her şekilde hallederiz o meseleleri. Arada zorluklar çekilir elbette herkesin hayatında var ama her olayı yansıtmadıktan sonra kimse konuşamaz.:)
Rica ederim canım...

krem kullanıyolar heralde bi de canım.uyuşturuyo olabilir birazcık.ablamda epilasyon bile yapamaz onun için gitti zaten için rahat olsun.:KK70:

Hahaha ablangillerdenim ben de iştee. Ay bakalım ne olacak akşama :D
Ben hep ağda yaptım o yüzden acı kısmına pek dayanıklıyım..:KK53:Sen hangi lazer yöntemine gideceksin ? ben 3 bölge olarak gidiyorum..bacaklar sarı olduğum için pek yoktu zaten..diğer bölgelerde de baya azalma var tabi..bir kısım kelleşti mesela.:KK23:.benim en çok gitme sebebim batıklardı..çok şükür onlardan kurtuldum..sonuç kısmına daha var benim.çünkü seanslı gitmiyorum ben..bitene kadar gidicem. :KK53:

İşte yöntem de aklımı kurcaladı. Diode sopranoymuş cihaz. Polikliniğe gidicem. Güzellik merkezlerine çok güvenemedim nedense. Akşam artık neyse falim çıksın halim diyorum kendimeee :D

Hahaha ablangillerdenim ben de iştee. Ay bakalım ne olacak akşama :KK70:

İşte yöntem de aklımı kurcaladı. Diode sopranoymuş cihaz. Polikliniğe gidicem. Güzellik merkezlerine çok güvenemedim nedense. Akşam artık neyse falim çıksın halim diyorum kendimeee :KK70:

Diode benimde gittiğim, ütüleme sistemi diye geçiyor.. dayanamayacak acısı yok bana göre :KK53:

iyi akşamlar kızlar.az önce sözlüm aradı.sözlümün işi şuanda ortak.evlendikten sonra işi ayırmayı düşündüğünü söyledi.sermayesini herşeyini ayırıp aynı işte devamm edicekmiş.ortağınla bi sorun mu var dedim.yok diyo,artık zamanı gelmedi mi sencede ortak bi şekilde nereye kadar diyo.5 yıldır bu işle uğraşıyo sıfırdan başladı.beni etkilemez böyle daha iyi olucağını düşünüyorum ben diyo.zaten işin çoğunu sözlüm üstleniyodu farkındaydım ne zamandır.banka,müşteri, iş, araştırması falan.yaz aylarında özellikle sürekli bi koşturmaca.çok yoruluyo ve karı da bölünüyo.müşterinin yüzde doksanı benim zaten, sıkıntı yok merak etme sen diyo ama kadınız işte sürekli bi endişe.benim endişem iyi ya da kötü bişey olduğunda birbirlerine desteklerdi.şimdi tek başına olucak.işler kötü giderse nolur diye de düşünüyorum.çok şükür elimizde kıyıda köşede durucak bizi baya bi süre de idare edicek para var ama gelirsiz nereye kadar tabi.bi yandan güveniyorum bi yandan endişeli.biliyosunuzki bizim arkamızda duran kimse de yok.daha önce burrda bahsetmiştim biraz.babam zor durumda kalırsan sana yardım etmem demişti bana.hiç aklımdan çıkmıyo bu sözü.zaten sözlümün babası yok tek başına herşeyini yapıyo.dost gibi görünen düşmanımız çok Allah onların eline diline düşürmesin bizi.lütfen dua edin kızlar bana.:KK43:
canım gunaydın. Allah çalışana ekmek veriyor inanki. ben de bunaldım artık yakında kendi işimi yapmaya başlıcam ve hiçbişeyim yok çevre vs çok az ama Allahın izniyle üstesinden gelirim diyorum.. Allah yardımcısı olsun sözlünün..
Günaydın yavru pandalar, hayırlı cumalar herkese..:KK54:
günaydın canım nasılsın
günaydın hayırlı cumalar
günaydın kuzu naber ?
Günaydın herkese :KK68: Son gün sonundaaa :KK73:
Zorlu bir gün olacak benim için, bitsin de akşam anneciğime kavuşayım
kolay gelsin çabuk geçsin canımmm
Günaydın Güzelleer :)
Keyifli ve çabucak biten bir gün olsun İnşallahh :KK68:
günaydın canımm
günaydın güzellikler nasılsınızz
ben iyiyim canım sen nasılsın
Kızçelerr, aranızda epilasyona gitmiş olan ya da şuan devam eden var mıı?
Akşam ilk seansıma gidicem de merak içindeyimmm

ben gidiyorum canım 4. seansım bitti. baya dökülme oldu ama öyle aman aman değil daha. hangisine başlıcaksın diod mu?

iode benimde gittiğim, ütüleme sistemi diye geçiyor.. dayanamayacak acısı yok bana göre :KK53:
Aaa süper çok sevindim bunaa ütüleme diye geçiyor evet.
Diğerlerine göre daha az acısı diye duymuştum dünde başka bişi duydum kafam karıştı.
Heyecan yaptım şimdii :D
Akşama gideyim acırsa sorarım sana hahaha :D

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
hastalığın öncesinde sakın gitmeo_O
Ayyy poff :(
Yok daha baya var ona. Şuan zamanlamam iyi o halde. Acı var yanii öyle mii? Normal zamanda damı var. Benim bahsettiğim bölgeye mi gidiysun sen de?
Son olarak azalma durumu nasıl :D

canım gunaydın. Allah çalışana ekmek veriyor inanki. ben de bunaldım artık yakında kendi işimi yapmaya başlıcam ve hiçbişeyim yok çevre vs çok az ama Allahın izniyle üstesinden gelirim diyorum.. Allah yardımcısı olsun sözlünün..

günaydın canım nasılsın

günaydın kuzu naber ?

kolay gelsin çabuk geçsin canımmm

günaydın canımm

ben iyiyim canım sen nasılsın

ben gidiyorum canım 4. seansım bitti. baya dökülme oldu ama öyle aman aman değil daha. hangisine başlıcaksın diod mu?
İyi olmaya çalışıyorum canım biraz boğazlarım kötü ama önlem alıyorum işte. senden iyisindir inş?
Aaa süper çok sevindim bunaa ütüleme diye geçiyor evet.
Diğerlerine göre daha az acısı diye duymuştum dünde başka bişi duydum kafam karıştı.
Heyecan yaptım şimdii :KK70:
Akşama gideyim acırsa sorarım sana hahaha :KK70:

canım çıkıyor her defasında:KK14:

benimde dioddu kızlar. benim aman amaan bir ağrı değil ama olmuştu. kısa bir sürede biteceğini düşünerek dayanıyorsun o acıya. yaptıktan sonra ilk çıkınca hemne kendiliğinden dökülüyor zaten sorna tekrar çıkması 30 günü falan buluyor. Ben araştırdığımda. herkes kendinde ne makina varsa onu övüordu.sonra baya bir araştırma yaptım. iki makinanında olduğu bir yer bulmak gerekli iyi sonuç almak için. Çünkü bazı makinalar siyah tüyde bazılarıda sarıda etkiliymiş. doktor kontrolünde yapıp bölge bölge o makina uygulanması gerekiyormuş. güzellik merkezlerinde tabi bu söz konusu olmuyor.

Ayyy poff :KK43:
Yok daha baya var ona. Şuan zamanlamam iyi o halde. Acı var yanii öyle mii? Normal zamanda damı var. Benim bahsettiğim bölgeye mi gidiysun sen de?
Son olarak azalma durumu nasıl :KK70:
ben komple gidiyorum kuzucum. acı var maalesef. dayanmaya çalış ama benim canım cok tatlıdır o yüzden zor oluyor benim için. dökülme ise baya oldu. bikini bölgemde kaldı biraz ama yine de baya iyi. kol altımda 3 5 tüy kaldı bacaklarım zaten sarı olduğu için çok farkedemiyorum oradaki dökülmeyi. istersen ağrı kesici iç gitmeden :) ben öyle yapıyorum

İyi olmaya çalışıyorum canım biraz boğazlarım kötü ama önlem alıyorum işte. senden iyisindir inş?

benimde dioddu kızlar. benim aman amaan bir ağrı değil ama olmuştu. kısa bir sürede biteceğini düşünerek dayanıyorsun o acıya. yaptıktan sonra ilk çıkınca hemne kendiliğinden dökülüyor zaten sorna tekrar çıkması 30 günü falan buluyor. Ben araştırdığımda. herkes kendinde ne makina varsa onu övüordu.sonra baya bir araştırma yaptım. iki makinanında olduğu bir yer bulmak gerekli iyi sonuç almak için. Çünkü bazı makinalar siyah tüyde bazılarıda sarıda etkiliymiş. doktor kontrolünde yapıp bölge bölge o makina uygulanması gerekiyormuş. güzellik merkezlerinde tabi bu söz konusu olmuyor.
ben de iyiym canım çalışıyorum. aynen öyle ama alex.. beyaz ten siyah tüylerde etkiliymiş benim tüylerimde sarı o yüzden hayatta görmezdi yani

Back
X