Evet herkesin kendi kullandığı makineyi övmesi en dellendiğim konu. O sebepten bi türlü anlayamadm hangisi doğrubenimde dioddu kızlar. benim aman amaan bir ağrı değil ama olmuştu. kısa bir sürede biteceğini düşünerek dayanıyorsun o acıya. yaptıktan sonra ilk çıkınca hemne kendiliğinden dökülüyor zaten sorna tekrar çıkması 30 günü falan buluyor. Ben araştırdığımda. herkes kendinde ne makina varsa onu övüordu.sonra baya bir araştırma yaptım. iki makinanında olduğu bir yer bulmak gerekli iyi sonuç almak için. Çünkü bazı makinalar siyah tüyde bazılarıda sarıda etkiliymiş. doktor kontrolünde yapıp bölge bölge o makina uygulanması gerekiyormuş. güzellik merkezlerinde tabi bu söz konusu olmuyor.

Ama dediğin çok mantıklı. İkisi de farklı alanlarda başarılı sanıyorum.
Yani bena cı konusunda biraz hassasım. O yüzden o kısmını merak ettim . Ama sonuca değsin de kısa süre için katlanılabilir heralde.
İşte benimde canım tatlıdır yaa :) Yani bi iki arkadaşım diğer makine için sen dövme yaptırmaktan çekinmiyosun bunda da sorun yaşamazsın demişlerdi. Aslında dövmecimde bu konuda övmüştü beni bak. Ayak bileği en çok acıyan yerdir. Pek ses etmedim diye övülmüştümben komple gidiyorum kuzucum. acı var maalesef. dayanmaya çalış ama benim canım cok tatlıdır o yüzden zor oluyor benim için. dökülme ise baya oldu. bikini bölgemde kaldı biraz ama yine de baya iyi. kol altımda 3 5 tüy kaldı bacaklarım zaten sarı olduğu için çok farkedemiyorum oradaki dökülmeyi. istersen ağrı kesici iç gitmeden :) ben öyle yapıyorum

Benim bacakta sapsarı ve incecik tüyler var. O da yer yer resmen. Her yerde çıkmıyo çıkmayan yer daha çok hatta o yüzden sadece batıklar için en son giderim belkii.
İşe yarasın da dayanırım ben yiaa