2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy mutsuzluğun dibine vurdum yaa :(
Yarın 11:00-14:00 arası işe gelmem lazım.
Ben de bütün hafta sevdiceğimi görememiştim ne de güzel planlar yapmıştık boğazda kahvaltı yapıcaktıkk :( Bütün gün gezip akşamada görümcenin kızının doğum gününe gidicektik. Kahvaltı yalan oldu ağlamak istiyoruuum :(

Ayy mutsuzluğun dibine vurdum yaa :KK43:
Yarın 11:00-14:00 arası işe gelmem lazım.
Ben de bütün hafta sevdiceğimi görememiştim ne de güzel planlar yapmıştık boğazda kahvaltı yapıcaktıkk :KK43: Bütün gün gezip akşamada görümcenin kızının doğum gününe gidicektik. Kahvaltı yalan oldu ağlamak istiyoruuum :KK43:
tüh ya olsun kahvaltınızı yapın 14.00 dan sonraya erteleyin planlarınızı da

gittim zaten iğneli diyor koltuk altı bitmek üzere cok memnunum ama dudak üstüne de istiyorum kararsız kaldım

bence yaptırma canım iğneliyi tavsiye etmiyolar.gözenekler büyüyebiliyomuş iz kalabiliyomuş falan.riskli yani.uğraşmana değmez.bizim gittiğimiz merkezde yaptırmanızı önermiyoruz dediler.

bence yaptırma canım iğneliyi tavsiye etmiyolar.gözenekler büyüyebiliyomuş iz kalıyomuş falan.uğraşmana değmez.bizim gittiğimiz merkezde yaptırmanızı önermiyoruz dediler.
bende cok tereddütte kaldım

tüh ya olsun kahvaltınızı yapın 14.00 dan sonraya erteleyin planlarınızı da
Ne çok heveslenmiştiimm , benim plan yapmamı kolladı gelecek olan kişiler heralde. Arayıp gelmeyin dicem şimdi gizliceee çok kızdım :D
kalk tabi onlar kıl köklerini tıkıyor hoppp bir sene sonra merhaba canım diyerek geliyor tüylerin:KK70::KK70::KK70:
HAdi yaaa :D
Ay teşekkür ederim canım söylediğin iyi oldu. Epilasyon konusunda o kadar bilgisizim kii her cümlenize ihtiyacım var :D

bende cok tereddütte kaldım
CAnım yüz her şekilde risk ya. Bence de değmez..
Bi arkadaşım gitmişti hem bıyık hem yüzün başka kısımları için de baya pişman oldu. İzler oldu suratında minik minik. Bi faydasını da görmedi zaten. Çoğaldı gibi bile geliyo dedi hatta

Ne çok heveslenmiştiimm , benim plan yapmamı kolladı gelecek olan kişiler heralde. Arayıp gelmeyin dicem şimdi gizliceee çok kızdım :KK70:

HAdi yaaa :KK70:
Ay teşekkür ederim canım söylediğin iyi oldu. Epilasyon konusunda o kadar bilgisizim kii her cümlenize ihtiyacım var :KK70:
cihaz cok önemli american alexandrite candale bu cok iyi piyasanın en iyisi diyebilirim

CAnım yüz her şekilde risk ya. Bence de değmez..
Bi arkadaşım gitmişti hem bıyık hem yüzün başka kısımları için de baya pişman oldu. İzler oldu suratında minik minik. Bi faydasını da görmedi zaten. Çoğaldı gibi bile geliyo dedi hatta
değmez o zaman girmeye bende acayip kararsız kalmıstım

ben son seanslarıma yaklastım 4 bitti sanırım 5 te tamamen çözüme ulasır birde mutlaka doktoru olan bir yere git
O yüzden güzellik merkezi değil de polikliniğe gidicem canım. Diğer türlü emin olamadım.
Bakalım ne çıkacak bahtıma :D

Kizlar merhaba oncelikle hayirli cumalar:)
Bana da hiçbir makine ile tam bitmeyeceğini ama %80-90 ı biter dedi. Ben de sonrası için endişelendim. Dediğin gibi epiasyon ağda yapmamalıymışım. Daha mı zor oluyo böyle, yoksa eskiye nazaran daha mı kolay..
2 bölge gidicem düğüne kadar gideyim daha rahat olur sonrası için diye düşündüm ama..
Canim aksama bize sonucu bildir 20 martta randevum var benimde merak ediyorm cok nasil bseymis:D bu arada kizlar dugune kdr sonuc alirmiyim ki lazerden ben agustosn 24nde gunesten korkuyorm ben cok

O yüzden güzellik merkezi değil de polikliniğe gidicem canım. Diğer türlü emin olamadım.
Bakalım ne çıkacak bahtıma :KK70:
dikkat et bence koltuk altından dene cunku vucuttan vucuta değişir tepkiler demişti beniim doktorum bazılarının bir sene sonra bile leke olabiliyomus ben ordan basladım güzeldi bi tepki vermedi vucudum

şimdi de altta philips lumea reklamları çıkıyor :D Ben de ondan almayı düşünüyorum hiç acıya dayanamam hem elimin altında olsun :P

Back
X