2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

anim aksama bize sonucu bildir 20 martta randevum var benimde merak ediyorm cok nasil bseymis:KK70: bu arada kizlar dugune kdr sonuc alirmiyim ki lazerden ben agustosn 24nde gunesten korkuyorm ben cok
Haber vericem mutlaka canım. Benim de Eylül 5 de düğün. Ben de o zaman sonuç alırmıyım diye merktayım bakalım :D
dikkat et bence koltuk altından dene cunku vucuttan vucuta değişir tepkiler demişti beniim doktorum bazılarının bir sene sonra bile leke olabiliyomus ben ordan basladım güzeldi bi tepki vermedi vucudum
Canım doğru diyosun ama bi tepki verip vermediğini anlamak için o kadar beklersem değmicek zaten.
Ben evlilik öncesi Eylüle kadar biraz yol katetmiş olayım istiyorum.
Uamrım bi aksilik olmazzz :(

şimdi de altta philips lumea reklamları çıkıyor :KK70: Ben de ondan almayı düşünüyorum hiç acıya dayanamam hem elimin altında olsun :p
Canim.bu philipsn lazerini bende evkurdn almaya niytlendm bayada kanima grdilr orda brnim aliyodm kartusu hediye falan filan ben arastrym dedm eve geldm arastrmaya o kartuslar cok cabuk btiyoms ve ucuzda deglms hakkindn gelemem bide yanls yaparsam yakarm deriyi diye cesaret edemedm bi arastrn bence. Bi kartus kolaltini bile bitrmiyoms ki kucuck yer sncta diger bolgelere hc yetmz bence doktor kontrolnde yaptrmak dha mantkli bi arastr ama istersen ben ilk ciktgnda niyetlendydm

kızlar bende düşünüyorum ama balayında güneşlenemem diye düğünden sonraya erteledim.kaç senedir şöyle 3-4 günlük bile olsa tatile gidemiyorum.bu sene güneşlenmem lazım kesin.güneşlenmediğimde üşüyorum bütün sene.halsizlikte oluyo.gerçekten etkili sanırım d vitamininden dolayı.

Canim.bu philipsn lazerini bende evkurdn almaya niytlendm bayada kanima grdilr orda brnim aliyodm kartusu hediye falan filan ben arastrym dedm eve geldm arastrmaya o kartuslar cok cabuk btiyoms ve ucuzda deglms hakkindn gelemem bide yanls yaparsam yakarm deriyi diye cesaret edemedm bi arastrn bence. Bi kartus kolaltini bile bitrmiyoms ki kucuck yer sncta diger bolgelere hc yetmz bence doktor kontrolnde yaptrmak dha mantkli bi arastr ama istersen ben ilk ciktgnda niyetlendydm
canım çok fazla araştırdım, burdaki kızlar da yazıyorlar o kadar kısa ömürlü bir şey değil ki o. ilk zamanlar pek fazla kullanan olmadığı için durduk yere kötüleyenler de çıkar çok normal. Ama çoğu kişi memnun, detaylı bir şekilde de anlatmışlar aşamalarını. Ben ikna oldum yani

canım çok fazla araştırdım, burdaki kızlar da yazıyorlar o kadar kısa ömürlü bir şey değil ki o. ilk zamanlar pek fazla kullanan olmadığı için durduk yere kötüleyenler de çıkar çok normal. Ama çoğu kişi memnun, detaylı bir şekilde de anlatmışlar aşamalarını. Ben ikna oldum yani
Arastrmadan alma diye syledim hayatim ucuz bisey degil yani bnm arkadasm guzellik uzmani guwenip ona bile gtniyorm ben onu bana oda demisti egitimini almayan indan bilincsiz atis yaparsa kartus dayanmaz ve yakabilr diye. Sen bilrsn tabikide alip almamayi ben duydugm ve oncedn arastrdgm icin riske atma dedm

Ayyy ben bir seans gittim kompleye sadece allahım sana geliyorummmlarrr abla beni nereye soktun demelerrr:KK70::KK70:
hahaha bende canım :D
sanırım konu lazer bende yaptırıyorum cok memnunum ama bi sorum var aranızda yaptıran varsa dudak üstüne yaptırcam herkes lazer olmaz iğneli diyor fikrinz var mı ?
sen nerde yaptırıyosn kuzu?
çok şükür bende iyiyim canımm
allah iyilik versin canımmm
günaydın :) çevresi tecrubesi sermayesi var o biraz rahatlatıyo beni çok zorlanmıycak yani.ama seninde ben altından kalkıcağını düşünüyorum.benim sözlümde sermayesi yüksek bi iş bi de sıfır parayla girmiş.çevre para hiçbişey yokmuşş.şimdi herşeyi var çok şükür.gayet iyi kazanıyo.inşallah ayırdıktan sonra da böyle güzel kazanır.seninde inşallah herşey istediğin gibi gider canım.Allah yardım etsin size de.
canım bizimki çok sermaya istemiyor ilk başta ofis açmıcam çünkü freelancer başlayıp 2016 yazında ofis açıcam kazanırsam eğer.. inşallah başa çıkarız bakalım
İyiyim canım sen nasılsın?
ben de iyiym canım
Sen daha hassassın o zaman, biz iki arkadaş gidiyoruz aynı yere..bende tık yok, arkadaşım doğum yapmış gibi çıkıyor :KK53:
bana zaten ağrı eşiğin yüksek demişlerdi..kişiden kişiye değişiyor sanırım.:KK45:

benimkii çoooooooookkk kötü ya :KK17:

şimdi de altta philips lumea reklamları çıkıyor :KK70: Ben de ondan almayı düşünüyorum hiç acıya dayanamam hem elimin altında olsun :p
bence yapmamalısın ben fizik mezunuyum onların dalga boyu nedir deri altına iner mi bunlar cok önemli onların hesaplamalarını derini sen bilemezsin doktor kontrolü önemli dikkatli olun kızlar

hahaha bende canım :KK70:

sen nerde yaptırıyosn kuzu?

allah iyilik versin canımmm

canım bizimki çok sermaya istemiyor ilk başta ofis açmıcam çünkü freelancer başlayıp 2016 yazında ofis açıcam kazanırsam eğer.. inşallah başa çıkarız bakalım

ben de iyiym canım

benimkii çoooooooookkk kötü ya :KK17:
tasarimcibayan tasarimcibayan ben escomedde yaptırıyorum ama bigi tıpta öneriyorum :)

kızlar bu otel hakkında bilgisi olan araştıran varmı?
http://www.nautical.com.tr/
Maalesef canımm. Linkten baktım güzel görünüyo ama fazla sakinmiş gibi bi imaj yarattı bende :)
Kişisel tercih meselesi tabii, ben fazla sakinlikten sıkılırım mesela. Ama tatilden beklentim sadece huzur diyen biri için çok güzel görünüyo:)

Back
X