Kizlar gunaydin
Herkesin sorunlari var gordugum kadariyla. Benimde bana gore ni sorunum var. Birazda sinirliyim aslinda.
YEKTA61
canim nisanlinin umursamazligi hat safhada galiba. seviyorsun biliyorum ama kendi degerini de unutma. Hic bir kadin bu davranislari haketmez. birde mutsuzmus ve oyle kabul edecekmissin falan demis. cok uzgunum ama ben bitirmiyorum sen bitir demis resmen. Ben oyle anladim. Hakkinda en hayirlisi olsun canim benim.
Kizlar kendime gelecek olursam benim iki tane ablam var. En buyuk ablam evli. 2.si ise evli nisanli degil. Ben nisanlanirken babam ablama usulen sordu iznin var mi diye. Zaten aramizda oyle bir resmiyet yok ablam benim iliskimi biliyor ne zaman evlenme planimiz oldugunu biliyor. Bizim nisanimiz oldu inanin bir cok seyi icimde yasadim o uzulur diye. Ama nisandan sonra ogrendim ki onun da erkek arkadasi ve evlenme planlari varmis. Ve bunu bana annem soyledi. tembihlemis preciousa soyleme diye de. biz ekimde nikah dusunuyoruz. Bunu da biliyor. Simdi ogrendim ki 6eylulde evlenicez demis yine anneme. E bizimki de ya 4ekim ya 18ekim olucak. Bi ay arayla insanlari iki defa mi davet edicez. Bana cok sacma geldi. Kirildim cok uzuldum. normalde de en yakinim ve herseyimizi paylasiriz. niye boyle yapti. cok canim sıkkın.