Kızlaar ya şu kasvetli havayı kaldıralım. Güzel şeyler düşünelim , güzel şeyler bulsun bizi..
Havayı kırmak içiin size dünki cococuumun ziyertinde aldığım minikleri göstereyim madem.
Dün nişanlıcığım ve ben avm ye gidecektik. Annem de evde tek canı da sıkılıyo diye sen de gelsen ya bizle dedim. Biraz nazlandı işte rahatsız olurmuşuz falan . Bi de yok öyle gençlerin peşine takılan yaşlı kadınlardan olmak istemiyorum dedi güldürdü beni

Annem arkadaş gibidir çünkü. Hani onunla gezmek ekstra keyiflidir benden daha da enerjiktir falan. Hatta ablamın ve benim arkadaşlarım gelir oturur saatlerce sohbet eder onunla.
Neyse bu sırada nişanlım içinde dedi kii "Valla Allah biliyo ya ben X'dense (ablamın eşini kastediyor ve onu da çok sever ) ben seninkiyle ben çok rahat ediyorum çok ilgili çok iyi " vs. Tabi bende mutlulukla süzülmeler falan :)
Neyse söyledim sevdiceğime, başbaşa duramicaz diye isyan edermi diye ama aşkım başımın üstünde yeri var olur mu öyle şey" dedi ve çıktık gittik. Çok da eğlendik. Gezdik dolandık yemekler yedik. Eğlendik kısmı bizim Madame Coco'da geçirdiğimiz dakikalarda nişanlım için geçerli değildi tabiii. Amaa yine de bunları o aldı bana. Ben de çok mutlu olduum :)
1'i normal büyük tepsi, diğeri kahve sunumu için. Battaniye burdakinin farklı rengi ama nasıl yumuşak anlatamam..