2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ay kızlar ben işteyim ki yaa :KK43: 7 gibi çıkıyorum ama sabahtan hazırlandım ki :) çıkmadan da makyaj tazelerim :KK70:
hah iyi o zman güzelce yap makyajını bendde iki gündür bi bakım sacları falan yapıyorum ansızın karsılasırsak güçsüz görünmeyeceğim ya:):) işe yaramıs gibi cok güzelsin diye mesaj atmıs benden hala ses yok

Ay kendime mesai arkadaşı buldum :KK70:

:) ahahahahh çok iyisin yaaa sayın mesai arkadaşımm :D

hah iyi o zman güzelce yap makyajını bendde iki gündür bi bakım sacları falan yapıyorum ansızın karsılasırsak güçsüz görünmeyeceğim ya:):) işe yaramıs gibi cok güzelsin diye mesaj atmıs benden hala ses yok

Süpersin canım sürünsünn oohh :D

haha :D valla süpersin

Oo bi hızlı evlilik daha. Hayırlı olsun bakalımm :) Kıskanıyorum bu çiftleri ya bizim hala bi tarihimiz yok

Çok az kalmışşş hazırlansana kız ne işin var burada hakkaten :KK70:

Ay ne bileyim işteki derdim de bitmek üzere, o adamın yalanlarını da çıkardım ortaya bi keyfim yerine geldi aslında ama öyle birden bire geldi yani aslında o an moral bozukluğum bile yoktu.

Ayrıca dipnot düşeyim herkes ağustosta evleniyo bizim düğün planı bile yok ya, görün bakın iki gün sonra gelip haziranda evleniyorum diye bombayı patlatıcam :KK59: Hepinizden önce gelin gidicem işte :KK70:
Evet biraz hızlı ama yine 1 buçuk yıl oluyor yine o kadar hızlı değiliz :KK16:
Olsun geç olsun güç olmasın inşallah senin içinde hayırlısı olur :KK68:

insaf dokuzda cıktım geneldede 8 altıda cıktığımda halay çekerek cıkıyorum:KK71::KK71:
Ayy o da fenaymış. Valla eski işyerim olsa gerçi benim de öyleydi, allahtan burda kesin bi saat var. Gece 1-2de eve döndüğümü biliyorum. Dünyayı kurtarıyoduk sanki :D
Sen de az değilsin ya :D
:) ahahahahh çok iyisin yaaa sayın mesai arkadaşımm :KK70:

Süpersin canım sürünsünn oohh :KK70:
Tamamen iyiliğimden canım valla yalnız kalmak istemedim değil yani :KK49:

Ayy o da fenaymış. Valla eski işyerim olsa gerçi benim de öyleydi, allahtan burda kesin bi saat var. Gece 1-2de eve döndüğümü biliyorum. Dünyayı kurtarıyoduk sanki :KK70:

Sen de az değilsin ya :KK70:

hııııııııı öylemii :KK19:

Zaman geçsin hadi :) :) :KK49:

Ayy o da fenaymış. Valla eski işyerim olsa gerçi benim de öyleydi, allahtan burda kesin bi saat var. Gece 1-2de eve döndüğümü biliyorum. Dünyayı kurtarıyoduk sanki :KK70:

Sen de az değilsin ya :KK70:

aynen dünyayı kurtarıyoruz ya gecen indik arabaya bindik müşteri aradı kaskom bugün kesilsin belki sabah binermiş hanfendi bıktım bunlardan:):) aksama dek aradım yenileyim mi bi dursun dedi aksam aradı cinnett

az olmayayım bırakta :KK70::KK70:

Evet ya havalarda uçuyorum şuan :) iş artık daha çok çekilmez olacak ama izin vermedi çünkü sayın patronum :KK43: akşamları görüşecez artık :)
Hastalıkta bile insan utana sıkına izin alıyor ya zaten..
Evet biraz hızlı ama yine 1 buçuk yıl oluyor yine o kadar hızlı değiliz :KK16:
Olsun geç olsun güç olmasın inşallah senin içinde hayırlısı olur :KK68:
İnşallah hepimiz için öyle olur :KK68: Bakma sen bana benimki de ayrı bir olay zaten. 6 yıldır beraberiz, benimki tutturdu evlenelim diye, şimdi de sağolsun nişan yaptık hoşuna gitmiş nişanlı olmak da böyle takılıyoruz işte :D

Evet ya havalarda uçuyorum şuan :) iş artık daha çok çekilmez olacak ama izin vermedi çünkü sayın patronum :KK43: akşamları görüşecez artık :)
aman ne izni sana izin verirlerse batar şirket mazallah nasıl gireceksin bu yükün altına sende gidip izin istiyosun utanmadan:KK70::KK70::KK70:

Back
X