Yine kıyamam muhtemelenay cidden çok tatlıymış yaaa :) doların düşmesini bekle :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine kıyamam muhtemelenay cidden çok tatlıymış yaaa :) doların düşmesini bekle :)
Yine kıyamam muhtemelenAma içimde kalır yani
Ay aynen ya benimde öyle oluyorrrrrr :)
Selam kızlar :) nabersiniz:) ben Evlilikteki tek sorunumuda çözdüm şükür:) siz napıyosunuz bakalım:)
Amin canım :))) darısı sizlere inşallah:)) kolay gelsin canım:))çok sevindim canım.bundan sonra kozlar sende.
Allah mutluluğunuzu bozmasın.
ben yine alışverişe daldım kızlar da her akşam olduğu gibi kayıplar.![]()
Selam canım nerelerdesın sen yahu geldıgımden berı goremedım senı hıc hosgelmıssın :) Hayırdır kız daha evlendıgın ne kadar olduda sorun yasadın ve cozdun kotu bısey yoktur umarım canım?Selam kızlar :) nabersiniz:) ben Evlilikteki tek sorunumuda çözdüm şükür:) siz napıyosunuz bakalım:)
Denk gelmemişizdir canım:)) sende hoşgeldin:)) bu arada bugünde aklımdan da sen geçtin nerelerde diyodum:))) canım ilk gece korkum vardıda bugün atlattım şükür:)Selam canım nerelerdesın sen yahu geldıgımden berı goremedım senı hıc hosgelmıssın :) Hayırdır kız daha evlendıgın ne kadar olduda sorun yasadın ve cozdun kotu bısey yoktur umarım canım?
Ay cok gecmıs olsun o zaman hayatım :) Ben bı ara sordm yektaya ara ara gırıyolar dedı. e evlısın artık ısın gucun vardır tabı kuzularla ugrasıyosun zaten hergun.. ben bıle bekar halımle gıremedıgım zamanlar oluyor :) cok gecmıs olsn valla canım atlattysan ne mtlu :)Denk gelmemişizdir canım:)) sende hoşgeldin:)) bu arada bugünde aklımdan da sen geçtin nerelerde diyodum:))) canım ilk gece korkum vardıda bugün atlattım şükür:)
Evet canım çok yoğunumAy cok gecmıs olsun o zaman hayatım :) Ben bı ara sordm yektaya ara ara gırıyolar dedı. e evlısın artık ısın gucun vardır tabı kuzularla ugrasıyosun zaten hergun.. ben bıle bekar halımle gıremedıgım zamanlar oluyor :) cok gecmıs olsn valla canım atlattysan ne mtlu :)
senin adına sevindim canım.nasıl bir çözüm bulduğunu anlatmanda sakınca yoksa anlatabilrimisin?Selam kızlar :) nabersiniz:) ben Evlilikteki tek sorunumuda çözdüm şükür:) siz napıyosunuz bakalım:)
hayırdır canım nolduuGünaydın kızlar bugünde ben çok sinirliyim
hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsınHerkeslere günaydın.Özlemişim hepinizi nasılsınız bakalım
Hayırdır noldu ?Günaydın kızlar bugünde ben çok sinirliyim