- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
kızlar sinirden birsürü şey yaptım
avukatı aradım kardeşimin halen yatırmadığını öğrendim. babamı aradım saydım. babamda tamam sakin ol yatırcak falan diye tepki verince babamada saydırdım. oda bana kızdı. sonra ben daha çok bana kızacağına ona kız diye saydırdım kapattım. beyfendi saat 1de yatırcakmış konuşmuş zaten avukatla ben neye acele ediyormuşum işten izin alamıyormuş. başlatmayın işine dedim banane onun işinden ne işe yarıyor sanki çalışması die kızdım. sonra sinirimi alamadım. şirketeki odamdaki klima günlerdir bozuk gidip idari işlerdekilere çattım.hemde öyle böyle değil. şirkeetin bahçesinde öğle arasında ağzıma ne geliyorsa saydım. adamla tartıştım durdum ve herkeste şahit oldu. sonra nişanlım aradı konuşmuş kardeşimle 1 de yatırmış ve avukatla konuşmuş. hala sinirden kuduruyorum. parayıda saydığım halde ilk işi bu olması gerekirken neden bir insan saat 1i bekler ya.sinir olduğumamı yanayı burda rezil olduğumamı paramızın gittiğinemi. babamda bana kızıyor bende bıktım sende beni düşünmüyorsun falan die. ben daha bunlara napım ya