2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sakin ol bebeğim anlatacak yöntemler buluruz en iyi sen tanıyosun onu dersinide verirsin ama uygun zamanı bekle derim
canım ders mers işlemiyor benimkine. O istiyor ki canı istediği zaman tartışılsın canı istemediğinde bir şey yokmuş gibi konu kapatlılsın. Yediremiyor haksız olmayı, o haksızken hep ben bir şeyleri büyütüyor oluyorum. Ya onun yaptığını ben yapsam demediği kalmazdı. Diyorum azıcık kendini benim yerime koy diye, ne derdin? Yüz kere sordum bunu ve cevap veremedi. Biliyor haksız olduğunu ama işte hep konuyu kaynatmaya çalışıyor. Yok seni seviyorumlar, yok tatlı sözler. İtici geliyor bana da o aşamada. Hatasını kabullense daha romantik bir hareket olacak farkında değil.

valla sık sık dua edin derim hayırlı işlerde durduk yere bile olay cıkabiliyor Allah hepimizi korusun nazarlardan:nazar::nazar:

Amin canım amiin..

Okutmak lazım valla ya. Sinirimden ağladım zaten sabaha kadar. Artık üzüntüden ağlayamıyorum onu fark ettim. Haksızlık yapıldıkça sinirimden deliye dönüyorum artık. Ben sessiz sakin bi insandım ya ne hale getirdi beni hffff :KK34:

Hiç üzülüp ağlama canını da sıkma bırak ilgilenmesin ilgilensede umursama canım , kendini üzmene değmez gerçekten en başından yaptığın için hafife alıyor işte

ya o cok kötü bişey malesef yapıyorlar ama ağlama bebeğim inan kendimizee yazık ediyoruz bende günlerce ağladım komik duruma düsürüyorlar bizi ofiste ağladım
Sen de haksızlığa gelemiyorsun çünkü. En yediremediğim şey bu ya. Ailemle 2 ay konuşmadık biz bu adalet meselesi yüzünden.

canım ders mers işlemiyor benimkine. O istiyor ki canı istediği zaman tartışılsın canı istemediğinde bir şey yokmuş gibi konu kapatlılsın. Yediremiyor haksız olmayı, o haksızken hep ben bir şeyleri büyütüyor oluyorum. Ya onun yaptığını ben yapsam demediği kalmazdı. Diyorum azıcık kendini benim yerime koy diye, ne derdin? Yüz kere sordum bunu ve cevap veremedi. Biliyor haksız olduğunu ama işte hep konuyu kaynatmaya çalışıyor. Yok seni seviyorumlar, yok tatlı sözler. İtici geliyor bana da o aşamada. Hatasını kabullense daha romantik bir hareket olacak farkında değil.
o da hatasını bu şekilde telafi ettiğini sanıyor kendince ama bilmiyor ki sen daha çok kızıyosun

Sen de haksızlığa gelemiyorsun çünkü. En yediremediğim şey bu ya. Ailemle 2 ay konuşmadık biz bu adalet meselesi yüzünden.
bi de can sıkıcı olan ne yaparsan yap kabul etmiyor zaten o bişey yokmuş gibi davranması daha sinir bozucu sen kendini ye bitir adamlar rahat nasılsa konusacağız onlar konuşmaz ama konuyu bile açmaz

Amin canım amiin..

Hiç üzülüp ağlama canını da sıkma bırak ilgilenmesin ilgilensede umursama canım , kendini üzmene değmez gerçekten en başından yaptığın için hafife alıyor işte
Üzülmüyorum çok öfkeliyim sadece. Ay ne pislik bişeye dönüştüm ben böyle ya vallahi sinir küpü gibi geziniyorum. Hiç sevmem böyle negatif insanları, kendim öyleyim şu an
o da hatasını bu şekilde telafi ettiğini sanıyor kendince ama bilmiyor ki sen daha çok kızıyosun
Açık açık söylememe rağmen bilmiyor bir de.. Ya söylersin anlamazlar, söylemezsin anlamazlar bu ne ya

benimkinin dehiç bi sorunumuz yokmuş gibi sakin davranması sinirlerimi tepeme çıkarıyo tartışma anlarımızda ya bi cevap verir insan bi arar tartışır demi yok düzeldiğimizde aynı devam hatalara gec mesaj atıyo bu sorunu nasıl çözcem bilmiyorum çok işi oluyomuş ya 5 dkcıkta ara verip atamıyomusun çok yoğunmuş işleri

Üzülmüyorum çok öfkeliyim sadece. Ay ne pislik bişeye dönüştüm ben böyle ya vallahi sinir küpü gibi geziniyorum. Hiç sevmem böyle negatif insanları, kendim öyleyim şu an

Estağfurullah canım deme öyle kendine. Kendini başla şeylere var mesela ben sinirlendiğimde müzik dinlerim dans ederim iyi geliyo ;)

bi de can sıkıcı olan ne yaparsan yap kabul etmiyor zaten o bişey yokmuş gibi davranması daha sinir bozucu sen kendini ye bitir adamlar rahat nasılsa konusacağız onlar konuşmaz ama konuyu bile açmaz
sülaleleri rahat..
benimkinin dehiç bi sorunumuz yokmuş gibi sakin davranması sinirlerimi tepeme çıkarıyo tartışma anlarımızda ya bi cevap verir insan bi arar tartışır demi yok düzeldiğimizde aynı devam hatalara gec mesaj atıyo bu sorunu nasıl çözcem bilmiyorum çok işi oluyomuş ya 5 dkcıkta ara verip atamıyomusun çok yoğunmuş işleri
Onlar işte tartışma büyümesin diye susmayı tercih ediyorlar ama bu daha çok büyütüyor her şeyi, defalarca söylüyorum defalarca da anlamıyorlar. Ona kalsa yüzyüzeyken sakin anımızda konuşurmuşuz, sarılarak tartışırmışız bir şeyleri. Ama ben o an olacak diye üsteliyormuşum. Evet çünkü kafamdaki soru işaretlerini kaldırmak zorunda! Ben hatalı olsaydım ama o an kesinlikle kavga edilirdi.. Sonradan sarılır tartışırız deme şansım olmazdı. Nefret ediyorum çifte standarttan. Feminist olucam ya artık

Biz de dün tartıştık. Konuyu anlatmayayım şimdi iyice sinir olurum yoksa ama tavrı o kadar sinir bozucu ki. Hatasını anlayacağına üste çıkmaya çalışıyor bir de. Sonra söylediğim bir şeyi gitti yanlış anladı sen nasıl yakıştırırsın bunları bana, mahvettin herşeyi dedii hopp işin içinden sıyrıldı beyfendi haklı konuma YİNE getirdi kendini. Akşam msjla bütün sinirimi döktüm ben de. Bakmadı telefonuna. Sabah günaydın yazmış, hiçbir şey olmamış gibi konular açmış. Ben de yazdığım onca şeyin hiçbirine cevap almadığım için yazmak istemedim, söyledikleri çok üzdü beni. Az önce de sırf merakından aradı keşke açmasaydım. Napıyosun dedi, çalışıyorum dedim. Kolay gelsin dedi, sağol dedim kapattık. Olaya bak ya. Hem suçlu hem güçlü. Bir kere hatanı kabul et ya, ölecek sanki etse!:KK34:
Kuzuuum . Hakikaten neler oluyo böyle yaaa..
Ne oldu buraya anlamıyorum. Konu ne bilmiyorum ama üzme kendini..
Aşılmayacak durumlar yok ortada.
Hepimizde bişiler gergibliği var. Keşke hiç yaşanmasa bunlar ama oluyo işte..
O yüzden geçici bi dönem bu bunu düşün lütfen

Bir de o mesaj konusuna ben de bir çözüm bulamadım. En sonunda aynı şekilde ben de umursamamaya yazmamaya başladım o delirdi. Ama artık istesem de öyle üzerine düşemiyorum niye cevap vermedi diye. O kadar çok tartıştık ki çünkü.
Estağfurullah canım deme öyle kendine. Kendini başla şeylere var mesela ben sinirlendiğimde müzik dinlerim dans ederim iyi geliyo :KK66:
Yok yok azıcık atayım sinirimi geçecek zaten. Ben mesela odun gibi oturuyorum şu anda, suratımda da meymenet yok hiçbir şey yapasım da yok. Ama atarım birazdan. Ona anlatamadığımı size anlatıyorum ya, iyi geliyor. En azından anlayan birileri var

Kuzuuum . Hakikaten neler oluyo böyle yaaa..
Ne oldu buraya anlamıyorum. Konu ne bilmiyorum ama üzme kendini..
Aşılmayacak durumlar yok ortada.
Hepimizde bişiler gergibliği var. Keşke hiç yaşanmasa bunlar ama oluyo işte..
O yüzden geçici bi dönem bu bunu düşün lütfen
Sağol canım, geçecek elbet ama sonu gelmeyecek bunların, düşündükçe boğuluyorum.

Bir de o mesaj konusuna ben de bir çözüm bulamadım. En sonunda aynı şekilde ben de umursamamaya yazmamaya başladım o delirdi. Ama artık istesem de öyle üzerine düşemiyorum niye cevap vermedi diye. O kadar çok tartıştık ki çünkü.

Yok yok azıcık atayım sinirimi geçecek zaten. Ben mesela odun gibi oturuyorum şu anda, suratımda da meymenet yok hiçbir şey yapasım da yok. Ama atarım birazdan. Ona anlatamadığımı size anlatıyorum ya, iyi geliyor. En azından anlayan birileri var

bende umursamazca yazmamaya çalışıyorum ama yok yapamıyorum bak daha 2 gün önce tartıştık yine aynı yine aynı evet tartışma büyümesin diye yapılan en büyk hata bu araya soğukluk giriyo bi kere en mersak ettiğimde bizim kadar üzülüp üzülmedikleri

Olur öyle şeyler sıkma canını anlat tabii anlattıkça rahatlarsın ;)

bende umursamazca yazmamaya çalışıyorum ama yok yapamıyorum bak daha 2 gün önce tartıştık yine aynı yine aynı evet tartışma büyümesin diye yapılan en büyk hata bu araya soğukluk giriyo bi kere en mersak ettiğimde bizim kadar üzülüp üzülmedikleri
Üzüldüklerini sanmıyorum. Kendi kendimizi yiyoruz burada, onlar çok yüzeyseller

Back
X