- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
[
Hey allahım gözümde canlandı birden![]()
Nasıl canlandı kızz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[
Hey allahım gözümde canlandı birden![]()
Hadi gözün aydın :) Bak kavuşan kavuşana. Hep olumsuzluk yok aslında.
Sağol canıımmm :)
Ay güldürdün beni
Ben de böyle oluyorum mesela, canlandırmana gerek yok
Eki Görüntüle 1453340
hep içime atıyodum canım üzülmesin diye kendime zarar verdiğimi anladım bundan sonra söylücem ağzıma geleni o ne kadar aynı hareketine devam etcek olsa bileÜzüldüklerini sanmıyorum. Kendi kendimizi yiyoruz burada, onlar çok yüzeyseller
aynı son zamanlardaki ben :))Hadi gözün aydın :) Bak kavuşan kavuşana. Hep olumsuzluk yok aslında.
Ay güldürdün beni
Eki Görüntüle 1453340
ahhh süper buuu
Hadi gözün aydın :) Bak kavuşan kavuşana. Hep olumsuzluk yok aslında.
Ay güldürdün beni
Eki Görüntüle 1453340
Seviyorum bu kediyi :)aynı son zamanlardaki ben :))
Kesinlikle bana demişti bi keresind nasılsa düzelecek neden kendini paralıyosun tam dayaklık bunlarÜzüldüklerini sanmıyorum. Kendi kendimizi yiyoruz burada, onlar çok yüzeyseller
Ne bileyim insan mutsuzken nasıl dans eder ki ben mutluyken ederim yani![]()
Sen güzel verdin cevabını valla, şimdi en güzel zamanların tadını çıkarKesinlikle bana demişti bi keresind nasılsa düzelecek neden kendini paralıyosun tam dayaklık bunlar
istersen sabahlara dek anlat anlamak gelmez işlerine açık söylesen neÜzülmüyorum çok öfkeliyim sadece. Ay ne pislik bişeye dönüştüm ben böyle ya vallahi sinir küpü gibi geziniyorum. Hiç sevmem böyle negatif insanları, kendim öyleyim şu an
Açık açık söylememe rağmen bilmiyor bir de.. Ya söylersin anlamazlar, söylemezsin anlamazlar bu ne ya
abartmasın bende cok yoğun oluyorum müşteri ziyaret haftasında her türlü arar da mesajda atar yemek yemiyorlar mı lavaboya gitmiyorlar mı bi tek bunlar yoğun akşama kadar aramadığını bilirim dedim ki ona sen yemek yemiyo musun yiyorum demekki ihtiyacın olduğunda kendine vakit ayırıyosun ben daha önemsizim diye burnundan getirdim yapmadı dahabenimkinin dehiç bi sorunumuz yokmuş gibi sakin davranması sinirlerimi tepeme çıkarıyo tartışma anlarımızda ya bi cevap verir insan bi arar tartışır demi yok düzeldiğimizde aynı devam hatalara gec mesaj atıyo bu sorunu nasıl çözcem bilmiyorum çok işi oluyomuş ya 5 dkcıkta ara verip atamıyomusun çok yoğunmuş işleri
ohh ne güzel yine bir heyecanSağol canım bir de bu hafta geleceği için ayrıca mutluyum :) :)