2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar vallahi var bir şeyler ya. Dün kardeşim eve geldi sinirle elindekileri etrafa ata ata girdi. Dedim iş yerinde bir şey oldu herhalde. Kız arkadaşıyla sorun yaşamışlar ona sinirlenmiş, ilk defa onu böyle gördüm. Arkadaşlarım da hep sevgilileriyle kavgalı. Ayrılanlar var. Yani uğursuzluk sadece bizde değilmiş :KK57:

kızlar ben dayanamıyorum 2 gün hiç konuşmadık sabah kavga ettik ama çok sinirleniyorum hakim olamıyorum saldırıyorum sürekli

abartmasın bende cok yoğun oluyorum müşteri ziyaret haftasında her türlü arar da mesajda atar yemek yemiyorlar mı lavaboya gitmiyorlar mı bi tek bunlar yoğun akşama kadar aramadığını bilirim dedim ki ona sen yemek yemiyo musun yiyorum demekki ihtiyacın olduğunda kendine vakit ayırıyosun ben daha önemsizim diye burnundan getirdim yapmadı daha
çok güszel söylemişsin canım valla hiç aklıma böyle bişeyler demek gelmedi sinirden dur bunuda diceğim zaman gelcek elbet :KK49:

naber kızlar napıyosunuzz
Gerginlikler devam valla nolsun :/
kızlar ben dayanamıyorum 2 gün hiç konuşmadık sabah kavga ettik ama çok sinirleniyorum hakim olamıyorum saldırıyorum sürekli
Öfkeni atmak istiyorsun çünkü. Ama yapma bence. Gel burada anlat rahatla ama ona karşı yaparsan haksız konuma düşersin, seni daha çok üzer. O kozu verme eline

Kızlar vallahi var bir şeyler ya. Dün kardeşim eve geldi sinirle elindekileri etrafa ata ata girdi. Dedim iş yerinde bir şey oldu herhalde. Kız arkadaşıyla sorun yaşamışlar ona sinirlenmiş, ilk defa onu böyle gördüm. Arkadaşlarım da hep sevgilileriyle kavgalı. Ayrılanlar var. Yani uğursuzluk sadece bizde değilmiş :KK57:
Allah Allah. Bi astrolog bulup sormak lazım yıldızlar ay falan neyin peşidneymiş diyee:D
O zman kendimi şanslı ilan ediyorum ben dee napiim :)

Allah Allah. Bi astrolog bulup sormak lazım yıldızlar ay falan neyin peşidneymiş diyee:KK70:
ben biliyom kızlar galiba dolunayın etkileri hep bunlar internnetten araştırın bakın bi ne zaman bitcekti bilmiyorum bitmiş olabilir belkide tvde izlemiştim geçen perşembe başlamıştı

Hatta bu akşam ay yıldız güneş falan hepsi benim burcumda olabilir.
Bol romantizmli bi akşam bekliyor olabilir bizi:)

ben biliyom kızlar galiba dolunayın etkileri hep bunlar internnetten araştırın bakın bi ne zaman bitcekti bilmiyorum bitmiş olabilir belkide tvde izlemiştim geçen perşembe başlamıştı
Hah çözdüm işi bak haha :D
Kesin var bi sıkıntı bu kadar insan hep mi olumsuzluk yaşar yahu

Allah Allah. Bi astrolog bulup sormak lazım yıldızlar ay falan neyin peşidneymiş diyee:KK70:
Aman aman kaç kurtar kendini :D
İnanmaya başlıycam artık böyle şeylere

Back
X