- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Henüz almadım ama bakınıyorum bi model kestirmiştim gözümeCam bardak seti aldınız mı kızlar? Karaflı filan olanlar var ya hani onlardan.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz almadım ama bakınıyorum bi model kestirmiştim gözümeCam bardak seti aldınız mı kızlar? Karaflı filan olanlar var ya hani onlardan.
öyle yapacağım da şu aşamada söylemek sıkıntıönce nişanlınla paylaş daha sora şikayet et
Aynen bana da..Zaten yeterince çay bardağım su bardağım var ama bilemedim ya..Hani ilk büyükler gelir sofralar kurulur ya öyle yaldır yaldır bir takımı gözleri arar mı ki:)))O setler bana gereksiz geliyor canım ya,
zaten yazmadım da arada huzursuzluk konusu olmasını sevmiyorum gereksiz bişey zaten tadımız yk aman mesele olur bu şimdiAhhahah yaa ergen ergen işler ya..Lise yıllarım geldi aklıma birde üniversitenin ilk yılları
Hiç cevap filan yazmayacaksın ciddiye almayacaksın gülüp geçeceksin bu kadar basit.Baktın durmadı konuyu uzatıyor o zaman hem nişanlına hem işyerine söylersin.
Karaca da gördüm bende 61 parça 12 kişilik altın yaldızlı filan çok şıktı..Karar veremedim gerek var mı yok mu diyeHenüz almadım ama bakınıyorum bi model kestirmiştim gözüme![]()
Yani huyunu biliyosan kötü bişey olmasınnben anlatırsam kendi gider direkt huyunu biliyorum bence sakıncası yokta zaten tatsızsız
Tadınız yoksa zaten dur bekle hiç ortalık bulanmasın..Ama devam ederse katlanma sakın sonra niye sakladın olur, haklıyken haksız duruma düşersin nişanlının gözünde..zaten yazmadım da arada huzursuzluk konusu olmasını sevmiyorum gereksiz bişey zaten tadımız yk aman mesele olur bu şimdi
Onu da düşündüm canım ama bu seferde söylemedin diye tatsızlık çıkmasın.en anlatırsam kendi gider direkt huyunu biliyorum bence sakıncası yokta zaten tatsızsız
olur yani gider banka karısır yani zaten sinirli ne gerek vardı ki ama söylerim yanında atar arar bilsin ama sonra huzursuzluk cıkmasındansaYani huyunu biliyosan kötü bişey olmasınn
Misafir falan gelince güzel oluyo onlar yaa bende gümüş desenli baktım çarşıda yeme takımının deseninede uyuyordu.. Seti alcam diye çok bardak falan almadım zaten öyle günlük almıştımKaraca da gördüm bende 61 parça 12 kişilik altın yaldızlı filan çok şıktı..Karar veremedim gerek var mı yok mu diye![]()
valla bilemedim ama söyleyim diyorum zaman asımına ugrarsada niye zamanında söylemedn demesin öyle de aynı böyledeTadınız yoksa zaten dur bekle hiç ortalık bulanmasın..Ama devam ederse katlanma sakın sonra niye sakladın olur, haklıyken haksız duruma düşersin nişanlının gözünde..
söyleyim en iyisi bu yüzden sonrada sıkıntı yapar zamanında konusmadın diye banka biraz karısırOnu da düşündüm canım ama bu seferde söylemedin diye tatsızlık çıkmasın.
Ne bileyim karma karışık oldu ...
Sen daha iyi bilirsin tabi tanıyan sensin.
Benimki de bu durudma gitmek isterdi eminim. Ama öncelikli olan ona söylemem gerektiğidir mesela.
Sonrasında zaten ben onu bi şekil durdururum. Yada başka bi yol bulunur falan
Yansın dünyeaa :)söyleyim en iyisi bu yüzden sonrada sıkıntı yapar zamanında konusmadın diye banka biraz karısır
aynen yansınYansın dünyeaa :)
Söyle kuzu söyle şaka bi yanaç
Top senden çıksın önce bii
ben anlatırsam kendi gider direkt huyunu biliyorum bence sakıncası yokta zaten tatsızsız
cannım ben bu tarz şeyleri çok söyleme taraftarı değilim ya. çünkü vereceği tepki belli. oraya gdier akvga gürültü çıkar. zaten sizin aranızda limoni. ben olsam söylemem. üstelerse tepki verirsin. hem belki gerçekten iyi niyetlidir ve rahatsız etmez bilemedim . belkide ben masum düüşümek istiyorum.zeroglu hanim merhaba,uc gundur bu msji yazip yazip siliyorum.sanirim bu sefer okuycaksiniz.kesinlikle sizi rahatsiz etme gibi bi niyetim yok sadece sizi gordugumden beri mantigim devre disi kaldi ve boyle bi aptal cesaretiyle size msj atma curetinde bulundum.rahatsiz ettiysem lutfen kusuruma bakmayin.sadece belki sizi tanima firsatim olur diye dusundum.cvp vermezseniz anlarim ve kesinlilkle sizi bir daha rahatsiz etme curetinde bulunmam.bole bisey yillar sonra ilk defa basima geliyo,ve ilk defa bole bisi yapiyorum. Belki sacma gelicek ama guzel seyler olucagi dusuncesine kapilarak bole bi aptal cesaretiyle msj attim.insanin basina her zaman boyle guzel seyler gelmiyo malum.rahatsizlik verdiysem tekrar kusura bakmayin.
ben ne yapayım bilemedim şikayet mi etmeli hemen yoksa erkek arkadaşıma anlatıp sonra mı karar verelim
ben set olarak almadım canım ama madamecocodan 6lı setlerden aldım tam bi takım yaptım bence gayet şık.masadada hoş duruyor.diğerleri gereksiz geldi bana birsürüde para.Cam bardak seti aldınız mı kızlar? Karaflı filan olanlar var ya hani onlardan.
Aynen bana da..Zaten yeterince çay bardağım su bardağım var ama bilemedim ya..Hani ilk büyükler gelir sofralar kurulur ya öyle yaldır yaldır bir takımı gözleri arar mı ki:)))
ne oldu kuzuay benim başıma daha fenası geldisenin yine kendini belli etmiş
valla cok kararsız kaldım ama sonra ararsa kıyamet kopar biliyorumcannım ben bu tarz şeyleri çok söyleme taraftarı değilim ya. çünkü vereceği tepki belli. oraya gdier akvga gürültü çıkar. zaten sizin aranızda limoni. ben olsam söylemem. üstelerse tepki verirsin. hem belki gerçekten iyi niyetlidir ve rahatsız etmez bilemedim . belkide ben masum düüşümek istiyorum.
ben set olarak almadım canım ama madamecocodan 6lı setlerden aldım tam bi takım yaptım bence gayet şık.masadada hoş duruyor.diğerleri gereksiz geldi bana birsürüde para.