- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 35
hakketten ya kırk yıl düsünsem santiyeye sunları el yazısıyla yazın dedmek gelmez aklımaDimi tam dedektif:))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakketten ya kırk yıl düsünsem santiyeye sunları el yazısıyla yazın dedmek gelmez aklımaDimi tam dedektif:))))
patronun oğlundan şüphelenmedinmi hiç bana sanki oymuş gibi geldiçokta merak ettim acaba kimdi
![]()
Devamı :
Daha sonra telden rahatsız etmeye başladı, ama yanlış anlaşılır korkusuyla kimseye bir süre bişey diyemedim benÇünkü malum insanlar art niyetli kötü düşünceli olabiliyor. Bazı akşamlar işler uzuyordu patronun oğlu ile çıkıyordum, Telefonuma gelen mesaj '' sen zaten arabası olan insanlar ile gidersin
'' o sürede evde tektim ben, bizimkiler yine memlekete gitmişlerdi.. Baktım baş edemiyorum, iş güvenliği uzmanına anlattım durumu, artık kamera falan koymayı düşündük ofise
O sırada nişanlımla ilk defa konuşmuştum
tabii herkes duydu bu durumu şantiyede duvarlarda yazılar falan yazıldı, herkese rezil oldum yani
En son karşıma çıktı pat diye
hemde öyle bir ortamda çıktı aklım gidiyordu, şantiyeden 20:30 da çıkmıştım o akşam..Tam giyindim çıkıyordum, pat diye ofise girdi ,yan ofiste bir arkadaş vardı,hep beni bekliyordu o günde erken gitti, Dış cephe de çalışan işçiydi, herşeyi gayet rahat anlattı birde adam benden cevap istedi olumlu yada olumsuz
bi çok şeyi atlamış olabilirim, adam bir akşam benimle aynı otobüse binip, eve kadar takip etmiş bunu bile kendi söyledi
hahahhah şüphelenmedim vallahi, hiç öyle bir tip değildi..yakışıklıydı hee
![]()
canım çeyiz seti almadım ama tencerelerim schafer dan :)Kızlar aranızda schafer çeyiz seti alan var mı ?
yaaa ama olmadı bütün hayallerim suya düştübn patron oğlu sandıydım
bizim burdada var öyle işçiler mimar bir kız var ona asılıyorlar. davul bile dengi dengine diye boşuna demiyorlar arkadaş bu nasıl bir cesarettir
canım çeyiz seti almadım ama tencerelerim schafer dan :)
porselenler için bende araştırdığımda her marka için bir şikayet var. çok kararsız kalmıştım ben. sonra deidm her markada var bir sorun bari hangisi hoşuma gidiyorsa hangisi bütçeme uygunsa onu alım dedim ve bunu aldım bencanım çeyiz seti beğendim ben ama kararsızım,
şikayetim varda tabakların deseni silindi falan yazıyor da
porselenler için bende araştırdığımda her marka için bir şikayet var. çok kararsız kalmıştım ben. sonra deidm her markada var bir sorun bari hangisi hoşuma gidiyorsa hangisi bütçeme uygunsa onu alım dedim ve bunu aldım ben
http://korkmaz.com.tr/Urunler/86-Parca-yemek-takımları-A8801
porselenler için bende araştırdığımda her marka için bir şikayet var. çok kararsız kalmıştım ben. sonra deidm her markada var bir sorun bari hangisi hoşuma gidiyorsa hangisi bütçeme uygunsa onu alım dedim ve bunu aldım ben
http://korkmaz.com.tr/Urunler/86-Parca-yemek-takımları-A8801
oyy daha ne olsunPaketin içinde ;
12 kişilik misafir yemek takımı
12 kişilik günlük yemek takımı
kahvaltı takımı+çaydanlığı ile birlikte
çelik tencere seti çaydanlık cezve ve düdüklü var
seramik set
12 kişilk çatal bıçak takımı
hediye olarak da kahve fincanı![]()
oyy daha ne olsunresimleri varsa atsana birde fiytaı nedir :)
ee süper fiyat bu. benim yemek, tencere, günlük yemek anca bukadar tutmuştur ki diğerlerini saymıyorum bileFiyatı daha güzel 1800 tl :)
Resim çekmedim ya :) heycandan sanrım sadece yemek takımının var atayım onu şimdi telefonda
ee süper fiyat bu. benim yemek, tencere, günlük yemek anca bukadar tutmuştur ki diğerlerini saymıyorum bile![]()
Valla resmen işimi gücümü bıraktım onunla uğraşıyorum çıksın da ortaya ne olduğu
Ben varım:)Kızlar aranızda schafer çeyiz seti alan var mı ?
Ben aldımBana fikir ve o vakitbu takımı alayım mı ?
ben şantiyede çalışıyorum..hatta nişanlımla o şantiyede tanışmıştım..Şantiyede sadece iki bayan vardıkBende patronun oğlu ile çalışıyorum..Yani ofisi sadece iki kişi kullanıyorduk..Ofis dediğime bakma,
kabası bitmiş binanın giriş katını kendimize ofis yapmıştık
Bir saba işe geldim baktım kapının altından içeriye gül atmışlar
Kapının altından içeri kedi bile girerdi
Cimri patron dandirik plastik bir kapı taktırmıştı ustalara
Sonra biraz daha zaman geçti yine kapının altından içeriye kitap atmışlar, içindede mektup kitabın adı da hala aklımda ''Beyaz kalpler''
mektubu okudum, ne yapacağımı da bilmiyorum, zaten patronun oğlu ile çalışıyorum, benden önce gelecekte sabah o durumlarla karşılaşıcam diye aklım çıkıyordu vallahi
Kendi kendime plan yaptım
Bir liste yaptım adı, soyadı adresi yazan , aldım listeyi elime, ustaların yanına gittim
Dedim herkes el yazısısı ile buraları doldursun , bendeki zekaya gel hele
Yaşı büyük ustalara nedense yakıştıramıyorum
, Gözüme kestirdim 3 tane genç düz işçiyi, bir tanesinin yazısı mektuptakine benziyordu , birlikte ofise indik , çocuğa soruyorum bana söylemek istediğin bir şey var mı
çocuk ısrarla yok diyor. Bir kaç gün daha geçti bu sefer de telefonumdan rahatsız etmeye başladı, t
Hayır rezil olduğuma mı yanayım, bulamadığıma mı
![]()