2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben aldım
12 kişilik yemek takımı
sandıklı çatal bıçak
Çelik tencere seti
Kahvaltı takımı
2600 TL idi alalı baya oldu benim tabi..Ne kırık ne bir çizik vardı gayet memnunum ben..

Benim baktığım 1800 içeriği de daha fazla canım. Ama birsürü yorum var ya pff :(

kuzu kuzen aldı memnun değil bana alma dedi

Hadi ya ya herşeye kötü yorum yapan var kafam allah bullak oldu resmen neden memnun değilmiş peki canım

noldu canım okuyamadım telefondan giriyorum takip etmekte zorlanıyorum
Canımm , normal bi cep nosu beni aradı öğlen. Açtım işte tel.deki kadın nişanlımın adını söyleyerek X beyle görüşebilirmiyim dedi. Ben de nerden arıyosunuz dedim. Garanti bankasından arıyorum dedi O sırada da meşguldüm diyemidir nedir saflığım tuttu nişanlımın nosunu verdim. Bizim telefon numaraları seri bu arada. Son bir hanesi farklı sadece.
Sonra nişanlım aradı beni biri aradı diye, aramış ama nişanlımın sesi gitmemiş kapamış. Ben de anlattım ben böyle byle senin numaranı verdim saflığım tuttu diye.
Durum bu yani. Banka olmadığı kesinde kimdir nedir çok kafama takıldı

Benim baktığım 1800 içeriği de daha fazla canım. Ama birsürü yorum var ya pff :KK43:

Hadi ya ya herşeye kötü yorum yapan var kafam allah bullak oldu resmen neden memnun değilmiş peki canım
aynen herkesin beğenisi farklı takma iyi markalardan söz ediyoıruz mutlaka hepsinde kusur var kullanımada bağlı

Canımm , normal bi cep nosu beni aradı öğlen. Açtım işte tel.deki kadın nişanlımın adını söyleyerek X beyle görüşebilirmiyim dedi. Ben de nerden arıyosunuz dedim. Garanti bankasından arıyorum dedi O sırada da meşguldüm diyemidir nedir saflığım tuttu nişanlımın nosunu verdim. Bizim telefon numaraları seri bu arada. Son bir hanesi farklı sadece.
Sonra nişanlım aradı beni biri aradı diye, aramış ama nişanlımın sesi gitmemiş kapamış. Ben de anlattım ben böyle byle senin numaranı verdim saflığım tuttu diye.
Durum bu yani. Banka olmadığı kesinde kimdir nedir çok kafama takıldı
sonuç noldu canım arayacaktınız

Benim baktığım 1800 içeriği de daha fazla canım. Ama birsürü yorum var ya pff :KK43:

Zevk meselesi ben modelini beğendiysem tarzı bana hitap ediyorsa sıkıntı yoktur..Ama tencereleri illa schaffer al diye bana halamlar söylemişti hepsi gayet memnun..E ben daha kullanmadım tabi beğendim ve nakliyeden memnun kaldım şimdilik.Kullanınca haber veririm de çok geç olabilir:S

aynen herkesin beğenisi farklı takma iyi markalardan söz ediyoıruz mutlaka hepsinde kusur var kullanımada bağlı

Evet doğru canım internetten araştrıyorum daha kötü yorum yapılmayan marka yok
bende ne yapacağımı şaşırdım açıkçası yani alacaksan schaferin bu kampanyasını kaçırmak da istemiyorum
ama çok da kararsızımm

Zevk meselesi ben modelini beğendiysem tarzı bana hitap ediyorsa sıkıntı yoktur..Ama tencereleri illa schaffer al diye bana halamlar söylemişti hepsi gayet memnun..E ben daha kullanmadım tabi beğendim ve nakliyeden memnun kaldım şimdilik.Kullanınca haber veririm de çok geç olabilir:S

hahaha evet geç olabilir bence de :)
ben modellerini çok beğendim ama iişte tencerelere paslanıyor kulpları yanıyor denmiş
yemek takımlarının desenleri siliniyormuş bu yorumları da görünce ne yapacağımı bilemedim ya

Evet doğru canım internetten araştrıyorum daha kötü yorum yapılmayan marka yok
bende ne yapacağımı şaşırdım açıkçası yani alacaksan schaferin bu kampanyasını kaçırmak da istemiyorum
ama çok da kararsızımm
içine sindiyse al her markada mutlaka olumsuz yorum var o yüzden senin içine sinen iyidir

ben modellerini çok beğendim ama iişte tencerelere paslanıyor kulpları yanıyor denmiş
yemek takımlarının desenleri siliniyormuş bu yorumları da görünce ne yapacağımı bilemedim ya
bi kere ocağı harıl harıl açınça tabi kulpları yanar paslanmayı da duymadım doğrusu

Yok daha neler ya En iyi Alman markası bu kulpları yanar mı hiç..:KK70: Kendi beceriksizliğidir yorum yazanın o kadar da değil 1 milyoncu malı mı bu:D

Yok daha neler ya En iyi Alman markası bu kulpları yanar mı hiç..:KK70: Kendi beceriksizliğidir yorum yazanın o kadar da değil 1 milyoncu malı mı bu:KK70:

hahahahah :D bence de ya iki kişi oldunuz alacam heralde büyük ihtimalle :D
foto yükleyemiyorum tlfdan giremedim :)

işte duruma göre değişiyor. size bir hikaye anlatıyım. bi arkadaşımın evinde aile büyüklerinden biri anlattı bunu. kendisi bir şirkete üst düzeyde yönetici ve eleman alacak cvleri inceliyor. birinin resminden resmen aşık oluyor. çağırıyor görüşmeye falan. ama o kabul etmiyor işi. neyse sonra işe başkası alınıyro falan ama adam hala unutamıyor onu. cvdeki adrese falan gidiyor annesiyle konuşuyro böyle böyle çok beğendim diye. görüşmeye başlıyorlar ve evleniyorlar. acyip bri aşk var aralarında kaç yaşına gelmişler ama hala severler sayarlar ve bende çok yakıştırırım bunları. sen bankacıyı yazınca bu aklıma geldi. yani böyle girişimciler herzaman kötü niyetli insanlar olmayabiliyor. senin sevdiğin var diye şuan kızıyoruz ama karşıdaki belki kötü niyetli değildir.
Anaam aşk hikayesine bak ya çok ilgnçmiş, neler neler oluyo hayatta :D

ben şantiyede çalışıyorum..hatta nişanlımla o şantiyede tanışmıştım..Şantiyede sadece iki bayan vardık :KK49: Bende patronun oğlu ile çalışıyorum..Yani ofisi sadece iki kişi kullanıyorduk..Ofis dediğime bakma, :oops:kabası bitmiş binanın giriş katını kendimize ofis yapmıştık :KK53::KK48: Bir saba işe geldim baktım kapının altından içeriye gül atmışlar :confused: Kapının altından içeri kedi bile girerdi :cool::confused:Cimri patron dandirik plastik bir kapı taktırmıştı ustalara :KK75: Sonra biraz daha zaman geçti yine kapının altından içeriye kitap atmışlar, içindede mektup kitabın adı da hala aklımda ''Beyaz kalpler'' :rolleyes::rolleyes: mektubu okudum, ne yapacağımı da bilmiyorum, zaten patronun oğlu ile çalışıyorum, benden önce gelecekte sabah o durumlarla karşılaşıcam diye aklım çıkıyordu vallahi :KK17: Kendi kendime plan yaptım :KK59: Bir liste yaptım adı, soyadı adresi yazan , aldım listeyi elime, ustaların yanına gittim :KK55:Dedim herkes el yazısısı ile buraları doldursun , bendeki zekaya gel hele :cool: Yaşı büyük ustalara nedense yakıştıramıyorum:KK53:, Gözüme kestirdim 3 tane genç düz işçiyi, bir tanesinin yazısı mektuptakine benziyordu , birlikte ofise indik , çocuğa soruyorum bana söylemek istediğin bir şey var mı:KK53::KK52: çocuk ısrarla yok diyor. Bir kaç gün daha geçti bu sefer de telefonumdan rahatsız etmeye başladı, t o_O Hayır rezil olduğuma mı yanayım, bulamadığıma mı :KK59:
Hahaha gülmekten ölebilirim. Nasılda 007 greenandblue olmuş şuna bak :D

Back
X