2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kuzum şimdi okudum bu nasıl saçmalık varsa var ablasının düğünü ama şimdide annemde bana diyor geçen yaz kardeşim evlendi nisanda nişan olacak diyor ki bu yaz bekleyin bende ben bekleyemem dedim yani uzadıkça tat kaçıyor haklısın bu konuda ne diyeceğimi bilemedim

Bekleme kuzu emin ol.bekeldikce benim gbi olursun ben suan sinir Küpüyum :(

ben dedim zaten bekleyemem dedim bilmiyorum nasıl olur gerçekten uzadıkça tadı kaçar biliyorum zaten şimdi bile kavga edip duruyoruz

Al.bendende okadsr mumkunse nisanlilil valla en fazla 7 ay surmeli gerisi okdr sıkıcı ki :(

ALLAHIMA dua ediyorum artik kavgalar olmadan su 4bucuk ay gecsinde kavusalim die iNŞALLAH

Al.bendende okadsr mumkunse nisanlilil valla en fazla 7 ay surmeli gerisi okdr sıkıcı ki :KK43:
erkek arkadaşımın ailesi ve o bu yaz istiyor annem erteyelim diyor bende dedim ne ertelemesi ben uzatmam nişanlılığı greksiz hani on sekiz yaşımda olsam anlarım 26 yaşındayım

Yok kuzum onlarin ortada hic bisi yoktu subatta nişan yaptılar mayista dugun kp sormadlar bile herks kendi karar verdi kp benim abim istmio die yaz tatiline atti dugunu neden onunkine karslmadi nişandan 3 ay snra dugun yapiolar ALLAH mutlu etsn lafm yok ama ben 3 ylldr nisanlym.benimko yaza kaldi :KK43:
tatlım malesef böyle oluyor bazı ailelerde herkese laf söylerler ama iş kendi çocuklarına gelince kimseyi karıştırmazlar. hatırladığım kadarıyla kayınpederin size yardımcı olmuyordu. kendi maddi durumundan dolayıda abiyi bahane etmiş olabilri

tatlım malesef böyle oluyor bazı ailelerde herkese laf söylerler ama iş kendi çocuklarına gelince kimseyi karıştırmazlar. hatırladığım kadarıyla kayınpederin size yardımcı olmuyordu. kendi maddi durumundan dolayıda abiyi bahane etmiş olabilri
benimde aklıma öyle geliyor durumu yerinde olsaydı yapardı belkide

Dogru hatrliosun kzuum bencede abiyi bahane etti hayr okdr uzatti bari yardim etseydi yine borclar icnde evlenioz :(

benimde aklıma öyle geliyor durumu yerinde olsaydı yapardı belkide
Kuzum 3 yldr nisanloyiz kendini ayalrsaydi hayr maasi fln yerinde memur kenara az para koysaydi 3 yilda ne kadsr cok olurdu nisanilma yikti herseyi

Kuzum 3 yldr nisanloyiz kendini ayalrsaydi hayr maasi fln yerinde memur kenara az para koysaydi 3 yilda ne kadsr cok olurdu nisanilma yikti herseyi
kuzu bak bizdede böyle sorunlar yok kafasında sorunlar var ben hayatımda böyle sinir görmedim evet gönlümü almayı bilir ama kırıp kırıp almak ne işe yarar maddi durumu bir şekilde düzeltirsiniz Rabbimde kolaylık versin inşallah yeter ki huzurlu olun

Zaten mobilya borçlarımız var onlarda beyaz esyayi alsinlarda bizde bi yukten kurtulsak umut ediorum bakalim

Back
X