• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba kızlar.aranıza yeni katıldım :KK54: bizim çok kesin olmamakla birlikte önümüzdeki ayın sonuna doğru söz-isteme-nişanımız var hepsi biranda olacak.tabi ben tutuştum bu yüzden daha hazırlık yok çünkü :KK17::KK17:

sizin de psikolohik desteklerinizi bekliyorum :KK60:

Madem son birkaç yorumda tencerelerinizi paylaşmışsınız bende koyayım burada dursun :KK45: Benim seramik tencere setim de bu
Hoşgeldin canım.
Hayırlı olsn önceliklee, Biz de hepsini bir arada yapmıştık hiç telaş etme gayet kısa sürede halloldu herşey :)

Çok güzeller canım güzel günlerde kullan :)

Öncelikle hoş geldin :)
Bizde öyle yaptık isteme-söz-nişan :)

Bunlarda çok şık canım kahvaltı takımın çok güzel bayıldım :)

Hoşgeldin canım :)
Tencerelerin çok tatlı :)
Teşekkür ederim canım çok daha güzelleri senin olsun inşallah

Merhaba kızlar.aranıza yeni katıldım :KK54: bizim çok kesin olmamakla birlikte önümüzdeki ayın sonuna doğru söz-isteme-nişanımız var hepsi biranda olacak.tabi ben tutuştum bu yüzden daha hazırlık yok çünkü :KK17::KK17:

Madem son birkaç yorumda tencerelerinizi paylaşmışsınız bende koyayım burada dursun :KK45: Benim seramik tencere setim de bu
dnJqEZ.jpg
Hayırlı olsunn :) Paniklenecek hiçbir şey yok sakin olunca halloluyor her şey. Bizimde isteme nişan her şey bir arada oldu :)
Tencereler de güzelmiş, kullanımı nasıl oluyor bunların merak ediyorum. Görüntü olarak da çok güzeller çünkü. Gerçi bütçem elvermez gibi geliyor ben yine seramik kaplamadan giderim :P
Hepsini mağazadan aldım canım guvenemem siteden bu bi modacının mı ne özel tasarımıymıs çok beğendim aslında ben resimdekini istemiştim ama nişanlım çok ağır olur biraz neşeli bişeyler alalım dedi tamam dedim onu aldık şimdi ara ara gidip farklı peynirliklerini fırın tepsilerini falan alicam
Hayret normalde erkekler sevmez öyle şeyleri :) Ama bu yolladığın da güzelmiş beğendim valla :D

Hepsini mağazadan aldım canım guvenemem siteden bu bi modacının mı ne özel tasarımıymıs çok beğendim aslında ben resimdekini istemiştim ama nişanlım çok ağır olur biraz neşeli bişeyler alalım dedi tamam dedim onu aldık şimdi ara ara gidip farklı peynirliklerini fırın tepsilerini falan alicam
Bunlarda güzelmiş canım gayet hoş görünüyor evet N Nyks01 ktılıyorum sevmezler böyle seyleri ama şanslısın

Hayırlı olsunn :) Paniklenecek hiçbir şey yok sakin olunca halloluyor her şey. Bizimde isteme nişan her şey bir arada oldu :)
Tencereler de güzelmiş, kullanımı nasıl oluyor bunların merak ediyorum. Görüntü olarak da çok güzeller çünkü. Gerçi bütçem elvermez gibi geliyor ben yine seramik kaplamadan giderim :p

Teşekkür ederim canım insanın panik oluyor ne yapılacağını dahi bilmediğim için :)
Kullanımı ürünler daha çok yeni olduğundan nasıl olur bilmiyorum,youtubeda fln izlediğim videolar gayet güzel görünüyor :) birkaç kullanan arkadaşm da var yorumlar iyi yönde.İnşallah senin de gönlündeki olur :)

dnJqEZ.jpg
ben çok beğendim bunları pembe mavi düsünüyorum mutfagımı acaba fiyatı ne kadar diye sorsam:oops:

Tencereler de güzelmiş, kullanımı nasıl oluyor bunların merak ediyorum. Görüntü olarak da çok güzeller çünkü. Gerçi bütçem elvermez gibi geliyor ben yine seramik kaplamadan giderim :p

Hayret normalde erkekler sevmez öyle şeyleri :) Ama bu yolladığın da güzelmiş beğendim valla :KK70:

Evet sevmez ama hepsini ağır gidince itiraz etti ben asıl ve ağır şeyleri seviyorum genelde

çok güzel canım güle güle kullan.

Çok teşekkür eder canım

Bunlarda güzelmiş canım gayet hoş görünüyor evet N Nyks01 ktılıyorum sevmezler böyle seyleri ama şanslısın
Evet belki nişanlım şanssız ben ağırcıyım biraz
:KK70:

Teşekkür ederim canım insanın panik oluyor ne yapılacağını dahi bilmediğim için :)
Kullanımı ürünler daha çok yeni olduğundan nasıl olur bilmiyorum,youtubeda fln izlediğim videolar gayet güzel görünüyor :) birkaç kullanan arkadaşm da var yorumlar iyi yönde.İnşallah senin de gönlündeki olur :)
İşin içine girilince öğreniliyor ya. Bir de biraz size de bağlı. Biz çok geleneksel gitmedik mesela. Bohçayı detaylı yapmadık gerek yok diye, sırf adettendir dendi istendi diye göstermelik yaptık. O da işimizi çok kolaylaştırdı aslında. Yaklaşık 60 kişiydik, evde toplandık. Masa dekorasyonunu kendim yaptım, tepsimi kendim yaptım, bir çok yakınımız da sağolsun yardımcı oldular önceki günden yiyecekleri hazırladık. Kıyafet konusu benim çok kolay oldu, internetten öylesine gezerken beğenip aldım. Yüzükleri bir günde hallettik. Bohça alışverişi de bi kendi ailemle bir de sevgilimin ailesiyle çıktım 2 günde onu hallettik. Ailemden ayrı şehirde olmama rağmen bu kadar sürdü her şey :)

Biz istemeyle sözü birlestiricez, ailesi şehir dışında oldugu icin karıştı biraz bizim kafalar. isteme gününde yüzükleri takalım diyoruz, sonrada nişan hazırlığı. Nişanı evde istedim ama ev o kadar kişiyi almaz malesef, en azından boyle acık hava şirin bi cafe falan dusunuyorum, bakalım çok ani oldu şaşırdım bende napıcagımı :KK17:

En güzeli böyle zaten iyi düşünmüşsün canım ;) hayırlısı olsun inşallah

dnJqEZ.jpg

Merhaba hoşgeldin aramıza panik yapıcak birşey yok giyeceğini ve menünü düşünmeye başla şimdiden , hayırlısı olsun inşallah ;) Tencere setinide güzel günlerde kullan ;)

İşin içine girilince öğreniliyor ya. Bir de biraz size de bağlı. Biz çok geleneksel gitmedik mesela. Bohçayı detaylı yapmadık gerek yok diye, sırf adettendir dendi istendi diye göstermelik yaptık. O da işimizi çok kolaylaştırdı aslında. Yaklaşık 60 kişiydik, evde toplandık. Masa dekorasyonunu kendim yaptım, tepsimi kendim yaptım, bir çok yakınımız da sağolsun yardımcı oldular önceki günden yiyecekleri hazırladık. Kıyafet konusu benim çok kolay oldu, internetten öylesine gezerken beğenip aldım. Yüzükleri bir günde hallettik. Bohça alışverişi de bi kendi ailemle bir de sevgilimin ailesiyle çıktım 2 günde onu hallettik. Ailemden ayrı şehirde olmama rağmen bu kadar sürdü her şey :)
bende evde yapmak istiyorum sakıncası yoksa resimleri atar mısın curlygirl curlygirl de cok iyi fikir verdi yardım istiyorum

Back
X