• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İşin içine girilince öğreniliyor ya. Bir de biraz size de bağlı. Biz çok geleneksel gitmedik mesela. Bohçayı detaylı yapmadık gerek yok diye, sırf adettendir dendi istendi diye göstermelik yaptık. O da işimizi çok kolaylaştırdı aslında. Yaklaşık 60 kişiydik, evde toplandık. Masa dekorasyonunu kendim yaptım, tepsimi kendim yaptım, bir çok yakınımız da sağolsun yardımcı oldular önceki günden yiyecekleri hazırladık. Kıyafet konusu benim çok kolay oldu, internetten öylesine gezerken beğenip aldım. Yüzükleri bir günde hallettik. Bohça alışverişi de bi kendi ailemle bir de sevgilimin ailesiyle çıktım 2 günde onu hallettik. Ailemden ayrı şehirde olmama rağmen bu kadar sürdü her şey :)
ya aslında benim annem de bohça işine girmeyelim,ne onlar yapsın ne biz yapalım diyor.benim için de en mantıklısı o,karşı taraf kabul ederse öyle olacak.Aslında işin içine girince saolsun akrabalar vs. yardımcı oluyorlar doğru söylüyorsun.inşallah bizimki de sorunsuz geçer,okdr takıyorum ki annem kızıyor artık :KK70::KK70:

En güzeli böyle zaten iyi düşünmüşsün canım :KK66: hayırlısı olsun inşallah

Merhaba hoşgeldin aramıza panik yapıcak birşey yok giyeceğini ve menünü düşünmeye başla şimdiden , hayırlısı olsun inşallah :KK66: Tencere setinide güzel günlerde kullan :KK66:
evet insallah hazırlıklara başlamak lazım 1 ay gibi bir süre var.Hayırlısı canım aynen :KK76:

bende evde yapmak istiyorum sakıncası yoksa resimleri atar mısın curlygirl curlygirl de cok iyi fikir verdi yardım istiyorum
Özelden atarım canım
ay evet evet cok sevdim bunları :)alsam mı ki:KK68:
Benim de yine elim satın ala gitti geldi gitti geldi :D
ya aslında benim annem de bohça işine girmeyelim,ne onlar yapsın ne biz yapalım diyor.benim için de en mantıklısı o,karşı taraf kabul ederse öyle olacak.Aslında işin içine girince saolsun akrabalar vs. yardımcı oluyorlar doğru söylüyorsun.inşallah bizimki de sorunsuz geçer,okdr takıyorum ki annem kızıyor artık :KK70::KK70:
Rahat olunca da kızıyorlar zaten :D:D Benim annem benden panik olduğu için ben çok soğukkanlı kaldım :D Bohça konusunda da aynı şekilde oldu. Kayınvalidemin içine sinmedi. Yapma desek de yapacağını bildiğimden öyle basit bir şey yapıverdik :)

curlygirl curlygirl güle güle kullan canım, çok güzeller :nazar:
tşkler :)
Çok güzeller canım :) Çatal bıçak önce bende buna benzer seçmiştim sonra değiştirdim :)
Güzel günlerde kullanman dileğiyle :) Bana da yaz nasıl böyle ucuza aldıınn ?
Çok güzellerr güle güle kullan :) Kahvaltı takımını canlı gördün mü? Merak ettim ben de onları
kahvaltı takımalarını ben mağazada gördüm. bernardonun her ürünü güzel :)
bende evde yapmak istiyorum sakıncası yoksa resimleri atar mısın curlygirl curlygirl de cok iyi fikir verdi yardım istiyorum
sen iste yeterki hangi konuda istersen ardım ederiz :)

Özelden atarım canım

Benim de yine elim satın ala gitti geldi gitti geldi :KK70:

Rahat olunca da kızıyorlar zaten :KK70::KK70: Benim annem benden panik olduğu için ben çok soğukkanlı kaldım :KK70: Bohça konusunda da aynı şekilde oldu. Kayınvalidemin içine sinmedi. Yapma desek de yapacağını bildiğimden öyle basit bir şey yapıverdik :)
galiba alıcam ben bu tencereleri o pembelerde güzel zaten pembe mavi yapıcam

kahvaltı takımalarını ben mağazada gördüm. bernardonun her ürünü güzel :)

sen iste yeterki hangi konuda istersen ardım ederiz :)
sağol canım inşallah mart sonu telaşe düseceğim nisanda olacak yardımlarınızı bekleyeceğim

canım nişan düsünmüyorum hani öyle aile arasında olsun hazırlık yapayım ev için fikir istedim kızlar gönderdilr cokta güzel olmustu N Nyks01 ve curlygirl curlygirl gayet güzel hazırlanmıslar
Ondan sordum kuzum ben de..
Biz de öyle yaptık çünkü. Hepsini bir arada evde hallettik oldu bitti :D
Dur bulayım da ben de göndereyim sana hatta :)

Teşekkürlerr :KK68:

Karart gözünü al valla :KK70: Ben de yedekte tutuyorum bunları, diğer ay kartın limitlerini zorlayacağım :KK70:
rica ederim bulmusken alacağım sonra kalmıyor falan üzülüyorum dur bi kartı denemeli önce kart izin verecek mi:KK70::KK70::KK70:

süpersiniz ya buraya geldiğimden beri cok sey öğrendim teşekkürler hepinizede kızlar aynı performansı kıyafette bekliyorum ben beğenip foto kyucam bu tarz benim yapacağız :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Haha ayıpsın yaaa heyecanla bekliyoruuuuzz :D

Back
X