benide benide :)Ettiim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide benide :)Ettiim :)
Beni neden etmiyosunnAynen öylee yaaniii
Seni de takip ettim bu arada![]()
Huff iyice merak ettimAyy hayirrn gayet guzellsiniz:)
Ay ben elbiseyo aldiktan sinra indirim costu ya nisamlima diyemedim hahahah
Sen demi magdursun yoksa?![]()
Ayy hayirrn gayet guzellsiniz:)
Ay ben elbiseyo aldiktan sinra indirim costu ya nisamlima diyemedim hahahah
Sen demi magdursun yoksa?![]()
Huff iyice merak ettim![]()
Kuzuuuumm ettimki:)serp07post: 39999738 .!.:Beni neden etmiyosunn![]()
senide görmek istiyorum::)hehehe evet ya ama ben indirimli aldım![]()
Tabiikiii:)benide benide :)
Gördüm kiiiimesaj attım canım :)
Canım tek kıyafet yeterli bence. Zaten öyle bir karmaşa oluyor ki bir de kıyafeti ne ara değiştireyim telaşına girme hiç bencekızlar söz-isteme-nişan hepsi birarada olanlar 2kıyafetmi giyiyorsunuz.istenirken bitane giyip sonra başka kıyafetemi geçiyorsunuz.kuzenim öyle yaptı ben tek kıyafet yeterli düşüncesindeyim ama bilemedim
Canim onu koymadim ama ben baska giydim oncr. Lacivert normal ni elbise :) kahveyi dagitip degistirdim hemenkızlar söz-isteme-nişan hepsi birarada olanlar 2kıyafetmi giyiyorsunuz.istenirken bitane giyip sonra başka kıyafetemi geçiyorsunuz.kuzenim öyle yaptı ben tek kıyafet yeterli düşüncesindeyim ama bilemedim
bencede tek yeterli ama beni istemeye ayrı nişana ayrı geleceklerCanım tek kıyafet yeterli bence. Zaten öyle bir karmaşa oluyor ki bir de kıyafeti ne ara değiştireyim telaşına girme hiç bence
madame amoura bakmadım instagramdan takip ediyorum zaten onları. o ve onun yanında altında bi dükkan var ordakiler bana uçuk fiyat veriyormuş gibi geldi. sonuçta aynı şey çok büyük fark yok. ben gezdiğimde dantellerinin kalitesine ve dikişlerine baktım. egenur du sanırımbenim baktığım yer. foto varya bende ben onu istedim zaten hazır bir model beğenmediğim için resimdekinede 2 bin dedi yaparım diye. baktıklarımın arasından pendik ve kadiköyü karşılaştıorarak söylüyorum gayet düzgün işçilikleri vardı ve fiyatta gayet uygundu. tabi bu fiyatı alalı nerdeyse bir ay olacakaaa hangisine?
Ben aysiradan bir model denedim..Birde mademe amour'a baktım ama sadece baktım![]()
çok beğendim herşeyiTabiikiii:)
Ettiiim:)
kızlar söz-isteme-nişan hepsi birarada olanlar 2kıyafetmi giyiyorsunuz.istenirken bitane giyip sonra başka kıyafetemi geçiyorsunuz.kuzenim öyle yaptı ben tek kıyafet yeterli düşüncesindeyim ama bilemedim
Gördüm kiiiiÇok güzel olmuşsunuz maşallah ya
Ay niye duygulanıyorum ben böyle şeylere
Elbiseleriniz ikinize de çok yakışmış canlar. Forever newdan mıı?
evet bende öyle düşünüyorum yani bu şekilde de olabiliyorsa sıkıntı yok ozmn :)Canım tek kıyafet yeterli bence. Zaten öyle bir karmaşa oluyor ki bir de kıyafeti ne ara değiştireyim telaşına girme hiç bence
canımm çok güzel olmuşssun,bir ömür boyu mutlu olun inşallahCanim onu koymadim ama ben baska giydim oncr. Lacivert normal ni elbise :) kahveyi dagitip degistirdim hemen
Yine baaaak :)ben niye görremiyorum fotoo![]()
kuzu çerkezlik mi var sende adige görünce sorayım dedim:):)evet bende öyle düşünüyorum yani bu şekilde de olabiliyorsa sıkıntı yok ozmn :)
canımm çok güzel olmuşssun,bir ömür boyu mutlu olun inşallah![]()