• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hakketten çatlıyorum ya :KK70::KK70::KK70:tabi şart ama başımda bu denli kıskanç biri varken cok zor benim işi elbise giyince deliriyor adete gözleri yuvalarından cıkıp boynundaki damarlar patlayacak gibi sıkıyor kendini:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ahahaha sizinki daha da fenaymış :D Özel günlerde de elbise giyilir ama artık ya ona da bişey demez heralde
kuzum sakin ol :KK70: izledim seni deee
Ay çok güldüm :D :D :D

hahahah sakinlestim cok sükür:KK70::KK70::KK70:

ayy ne meraklıyım ya hakikatten romantik teklifler falan harika olmussun canım bir ömür mutluluklar

Herşey çok romantikdi ben uçuyordum resmeeen :D

Ahahaha sizinki daha da fenaymış :KK70: Özel günlerde de elbise giyilir ama artık ya ona da bişey demez heralde

Ay çok güldüm :KK70: :KK70: :KK70:

Ben de size çok güldüm bi kendimi meraklı sanıyordum yahuuuuu :D

Canım ben onu bulamıyorum :KK70: o yuzden sordum bende alıcam ama eskısehırde yok malesef o napıcam hıc bılmıyorum..

canım pıerre cardın sitesine grip sipariş verebilirsin , sevgilimi ikna edersem net üzerinden alımı için onu aldırmak istiyorum çünkü çok hoşuma gitti

Herşey çok romantikdi ben uçuyordum resmeeen :KK70:

Ben de size çok güldüm bi kendimi meraklı sanıyordum yahuuuuu :KK70:
yok sesli güldüm ofiste deli sandılar suan :):) bizden meraklısı yok sanırım ne güzel canım Allah bozmasın benimkininde planları varmıs ama kimseye anlatmıyor arkadaşlarından duydum

Back
X