Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahah sakinlestim cok sükürAyyy saol canım evet öyle oldu biraz :)
Amiiiiinn, canım cümlemiizz inşallah
kuzum sakin olizledim seni deee
Ahahaha sizinki daha da fenaymışhakketten çatlıyorum yatabi şart ama başımda bu denli kıskanç biri varken cok zor benim işi elbise giyince deliriyor adete gözleri yuvalarından cıkıp boynundaki damarlar patlayacak gibi sıkıyor kendini
![]()
Ay çok güldümkuzum sakin olizledim seni deee
Çok teşekkür ederim canım çok sağol..darısı sana inşallahhh
kızlar bende görmek istiyore :) fikir amaçlı albüm paylaşanlar beni de takip edermisiniz![]()
hakikatten kaç tane mesaj atmıssam bende bende diye40 yıllık merakımızı gideriyoruz buradaBugünü fotoğraf günü ilan ettik
Vallahi ben de halimize çok güldümFotoğrafın f'sini duyduğumuz an atlıyoruz merakla
![]()
Canım ben onu bulamıyorumbendim o ama almadım daha sevgilime göstermedim :) ama aldıracağım inşallah :)
ay koptum burda meraktan çatlamısım da birden fotoğraf deyince kızlar delirdim:):)Ahahaha sizinki daha da fenaymışÖzel günlerde de elbise giyilir ama artık ya ona da bişey demez heralde
Ay çok güldüm![]()
![]()
![]()
hahahah sakinlestim cok sükür
ayy ne meraklıyım ya hakikatten romantik teklifler falan harika olmussun canım bir ömür mutluluklar
Ahahaha sizinki daha da fenaymışÖzel günlerde de elbise giyilir ama artık ya ona da bişey demez heralde
Ay çok güldüm![]()
![]()
![]()
bencede demesn bakalım yakında kopar kıyametler bizdede:):)Ahahaha sizinki daha da fenaymışÖzel günlerde de elbise giyilir ama artık ya ona da bişey demez heralde
Ay çok güldüm![]()
![]()
![]()
Canım ben onu bulamıyorumo yuzden sordum bende alıcam ama eskısehırde yok malesef o napıcam hıc bılmıyorum..
Kuzum sen beni niye izlemiyorsun hıııııııııııııııııııııııı
takip ettim seni canım
yok sesli güldüm ofiste deli sandılar suan :):) bizden meraklısı yok sanırım ne güzel canım Allah bozmasın benimkininde planları varmıs ama kimseye anlatmıyor arkadaşlarından duydumHerşey çok romantikdi ben uçuyordum resmeeen
Ben de size çok güldüm bi kendimi meraklı sanıyordum yahuuuuu![]()
Kuzum sen beni niye izlemiyorsun hıııııııııııııııııııııııı
takip ettim seni canım
canım izliyorum ki , taaa ilk albüm paylaşımı yaptığında izlemiştim :)
cok sükür ya Rabbim bozmasınKızlar bu hafta iyi miyiz neGüneş de tutulacakmış ama bizi etkileyemedi
![]()
wuhuuu kendi elleriyle kek vay be bunu yapanlarda var demek kikızlar yarın sevgilim bana kendi elleriyle yapacağı keki getircekmiş yarın . bende ona börek yapıyım dimi :) hem işte de yer :)
wuhuuu kendi elleriyle kek vay be bunu yapanlarda var demek ki