• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy hani hanii görmem lazııımm :mad::KK53::KK53::KK53:

H happyNow Çok güzel bir teklif olmuş canım , zaten planlı projeli olsaydı bu kadar heyecanlı ve mutlu olmazdın emin ol :KK66:
Evet kesinlikle kuzum, ben hep plan yapmışım meğer kafamda nerede olacağına varana kadar :) O yüzden büyük şok oldu bana
İyi ki de öyle olmuş hakikaten :)

:KK70: Ay çok iyi yaaa .. bizimkinde ben bişeyler sezdim gittiğimiz yerde sürekli etrafı kesiyorum falan arkadaşı en sonunda mesaj atmış biraz uzaklaştır etrafı çok fena kesiyo anlicak diye :KK70: napiyim 6.his bu yani
HAhaha uyarıya gel :D
:KK70: :KK70: uyanığım ya süpriz varmı yokmu öğrenicem :KK70:
Ama sürpriz olsun yine de dimi :D
Şimdi ben yüzüğünü merak ettim bende bayağı bir süre yüzüğüme bakmıştım :KK70: :KK70:
Ayy ben dee :D Hala daha da bakarım yani 1 yıl olacak neredeyse

Ayyy yüzük demişken şu beştaşları da ayrı seviyorum ben yaaa :KK68: evlilik yıldönümümüz de çok düşünme beş taş al dedim geçen gün :KK70: evlenelim önce bi dedi yaaa .. yavas yavas aşılamak lazım
Haha İlk başlarda ondan istiyodum sonra bi kaç kişide gördüm kaba geldi. Ama evlilik yıldönümü hediyesi için çok güzel fikir bak :d Öyle olur işte :D

burda paylasırım dur cekiyorum müsait zmaan kolluyorum ofiste:)
HAdi bakalıııım :D
Ay kızlar yaaa benim yüzük büyük geldi anında gittik aldığı yere.
Adam ne dedi biliyomusunuuuuz
Dedi ki. Çok şanslısınız falan..
Teşekkür ederim neden dedim.
Beyefendi o kadar özenli seçti ki dedi. Biz çok şahit oluyoruz bu ana işimiz gereği ama hiç bu kadar özen gösterenini görmemiştim dedi. Ayrıca beğendiği model de buradaki bütün mağazaları gezseniz hhiçbi çeşide değişmiceniz bişey falan.
Anam çok mutlu oldum şuan kendi kendime :D

IMG_20150317_165254.webp
işte bu

Sorma yeminle şaşı baklıyyorum şuan etrafa :KK70:

Aaa nereye koycan ben de göriiym :KK70:
Aynen yaa :D
HAdi bakalıııım :KK70:
Ay kızlar yaaa benim yüzük büyük geldi anında gittik aldığı yere.
Adam ne dedi biliyomusunuuuuz
Dedi ki. Çok şanslısınız falan..
Teşekkür ederim neden dedim.
Beyefendi o kadar özenli seçti ki dedi. Biz çok şahit oluyoruz bu ana işimiz gereği ama hiç bu kadar özen gösterenini görmemiştim dedi. Ayrıca beğendiği model de buradaki bütün mağazaları gezseniz hhiçbi çeşide değişmiceniz bişey falan.
Anam çok mutlu oldum şuan kendi kendime :KK70:
Merak ettim hadi hepimiz yüzükleri paylaşalımm :D

Ay kızlar iş yapamadım bugün resmen :D Meraktan kahvemi soğuttum :D Hadi ben albüm yapıp atıcam siz de koyun merak ettim :P

Back
X