• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynen yaa :KK70:

Merak ettim hadi hepimiz yüzükleri paylaşalımm :KK70:

Ay kızlar iş yapamadım bugün resmen :KK70: Meraktan kahvemi soğuttum :KK70: Hadi ben albüm yapıp atıcam siz de koyun merak ettim :p
Hangi yuzuklerimizi kiz niye paylasiyoz ben kacrdm nisafr var sadece alintilara bakiyo. Telden grdigm icin okuyamiyorm hrpsini kusura bakmayin

ayy bende eve gidip fotoğrafları toplucam sağdan, soldan :) Bir sakarlık sonucu tüm galeride olanları sildim de :)

Burdaymıışş :)
Çok da ciciymiiiiiş, ay güle güle takıverin :D
Merak ettim hadi hepimiz yüzükleri paylaşalımm :KK70:

Ay kızlar iş yapamadım bugün resmen :KK70: Meraktan kahvemi soğuttum :KK70: Hadi ben albüm yapıp atıcam siz de koyun merak ettim :p
Haha of ben de albüme koyucam o zaman bakıverin ordan.
Hadi at da haber ett.
Gerçek pırlanta olması lazım diye beynini yemiştim o da basmış pırlantayı sağolsun haha canım sevdiceğim nişanlıcığım aşkm :D

Hmm o zaman bende nisanlima sepet yapiyim kendime o pierre cardini aliyim:) resim bulabilrsen at mutlaka hayatm:) neler koymustunz nisanlina neler vardi peki

duş jeli, deodarant, parfüm, tırnak makası :KK53: ayy aklıma gelmiyor vallahi :) ama bakayım fotoğraf bulmaya çalışıcam :)

ben tektaşı takarken çok rahatsız oluyorum ya siz olmuyormusunzu :D her yere takılıyor birileriyle tokalaşırken falanda bende işe gelirken tektaşı değil alyansı takıyorum sadece

Burdaymıışş :)
Çok da ciciymiiiiiş, ay güle güle takıverin :KK70:

Haha of ben de albüme koyucam o zaman bakıverin ordan.
Hadi at da haber ett.
Gerçek pırlanta olması lazım diye beynini yemiştim o da basmış pırlantayı sağolsun haha canım sevdiceğim nişanlıcığım aşkm :KK70:
Pırlanta aşkına geldi kız :D Benimkide cücük gibi minicik ama ben çok seviyorum daha büyüğü olsun diye de içimde kalmadı valla. Canım benim kıyamadı tek istediğin bu zaten dedi aldı bunu :KK74:

ben tektaşı takarken çok rahatsız oluyorum ya siz olmuyormusunzu :KK70: her yere takılıyor birileriyle tokalaşırken falanda bende işe gelirken tektaşı değil alyansı takıyorum sadece
Alıştım ben artık ya. Alyanstan önce tek onu takıyordum ama tek alyans da gerçekten çok rahatmış. Hevesim bi gitsin ayrı ayrı da takarım :P

ben tektaşımı zümrüt aldım farklı olsun diye.alyansımı keşke farklı seçseymişim diyorum sanırım 3-5 seneye değiştiririm.takamıyorum ama ikisini de alyans parmağımın derisi yüzüyo sürekli yıkadığım için nemli oluyo.iz yaptı hatta kırmızı bi şekilde.

Back
X