• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Pırlanta aşkına geldi kız :KK70: Benimkide cücük gibi minicik ama ben çok seviyorum daha büyüğü olsun diye de içimde kalmadı valla. Canım benim kıyamadı tek istediğin bu zaten dedi aldı bunu :KK74:
Gerçek mii seninki de . HAyır öyleyse nasıl alsın adam kocamanını :D
Benimkinin de taşı büyük değil ki çok o sebepten :)
ben tektaşı takarken çok rahatsız oluyorum ya siz olmuyormusunzu :KK70: her yere takılıyor birileriyle tokalaşırken falanda bende işe gelirken tektaşı değil alyansı takıyorum sadece
Ben iksini birlikte takıyorum baya alıştım hatta tek takamıyorum şuan :D
bende koyayım mı fırıncı küreği gibi el var bende de :KK53:
Aaa koy tabi :D
Albüme bakabilirsiniiiz.
@zeroglu yetişş :D

ben tektaşımı zümrüt aldım farklı olsun diye.alyansımı keşke farklı seçseymişim diyorum sanırım 3-5 seneye değiştiririm.takamıyorum ama ikisini de alyans parmağımın derisi yüzüyo sürekli yıkadığım için nemli oluyo.iz yaptı hatta kırmızı bi şekilde.
canım sürekli takınca el alışıyor o geçiyor sonra başta benmde öyleydi.

H happyNow senin tektaşta çok kibarmış bende seviyorum bu modelleri ama alyansla yan yana arada boşluk kalır diye almadım düz aldım ben sen nasıl kullanıyorsun.

IMG_20150317_170459.webp

canım sürekli takınca el alışıyor o geçiyor sonra başta benmde öyleydi.

@extravolume senin tektaşta çok kibarmış bende seviyorum bu modelleri ama alyansla yan yana arada boşluk kalır diye almadım düz aldım ben sen nasıl kullanıyorsun.
Teşekkür ederim kuzuu:)
Yanyana takıyorum ben. Evet aslında alyans seçerken baya model denedim o yüzden. Dur yanyana da koyarım fotosunu görürsün nasıl durduğunu
H happyNow Çok hoş ve kibarmış yüzüğün inşallah ömür boyu parmağından çıkmaz :KK66:
Çok teşekkür ederim canımmm , İnşallah :)

bende koyayım mı fırıncı küreği gibi el var bende de :KK53:
Haydı koy :) Meraklardayım
Aaaa benim diğer yüzüğün fotoğrafı yokki ama sadece alyans ın var :KK34:
Parmağında yok muu, ben de şimdi çektim
Gerçek mii seninki de . HAyır öyleyse nasıl alsın adam kocamanını :KK70:
Benimkinin de taşı büyük değil ki çok o sebepten :)

Ben iksini birlikte takıyorum baya alıştım hatta tek takamıyorum şuan :KK70:

Aaa koy tabi :KK70:
Albüme bakabilirsiniiiz.
@zeroglu yetişş :KK70:
Yok canım gözüm yok zaten büyük pırlantada. Zaten 9 numara yüzük takıyorum nasıl taşısın parmağım o taşı :D
Ben yetiştim :KK45: Hakkaten çok hoşmuş özenerek seçmiş bak :cool:

Yok canım gözüm yok zaten büyük pırlantada. Zaten 9 numara yüzük takıyorum nasıl taşısın parmağım o taşı :KK70:
Dimi yaaa :)
Teşekkür ederim canıım :)

Ben nişan tepsi üzerinde atayım tektaşcığımın fotoğrafı yok ta
At da öyle at olsun :D
greenandblue greenandblue at at kaç taş varsa hepsini at sen :D
curlygirl curlygirl bak alyansla yanyana attım.
Ben alyans em sarı hem beyaz altın gibi takılabiliyor.
Kendi konseptime göre yön değiştirebiliyorum :D

Haydı koy :) Meraklardayım

Parmağında yok muu, ben de şimdi çektim

Yok canım gözüm yok zaten büyük pırlantada. Zaten 9 numara yüzük takıyorum nasıl taşısın parmağım o taşı :KK70:
Malesef ya şimdi benim iki tane tektaşım var da biri altın diğeri pırlanta malum uzun yıllar beraber olunca o altını çok önceden almıştı :D işyeride çok tozlu ortam falan diye altını takıyorum diğerini takmıyorum :D :D

Back
X