• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Amin hepimizin inşallah maşallah henüz sorun çıkarmadı ama dediğin gibi bi çok arkadaşımın yüzüğünün taşı düşmüş. Ay bu yüzükleri alıcak diye bizimki kendini paraladı resmen bu olsunda bu olsun diye :KK70:
Benimki de düz olsun diyordu sürekli, bunları başta bi yadırgadı, bir iki gezdik baktık o da çok sevdi sonradan bunu. Bir de insanlar diyormuş yüzüğün ne kadar çok parlıyor on metreden görünüyor. Görünsün tabi boşuna mı aldık böyle :cool:
hakkatten deli diye bakıyorlar iyi toplandın ben çizdim kafayı sesli sesli gülüyorum
Ya ben en iyisi çalışmaya döneyim vallahi kovulucaz :D

Benimki de düz olsun diyordu sürekli, bunları başta bi yadırgadı, bir iki gezdik baktık o da çok sevdi sonradan bunu. Bir de insanlar diyormuş yüzüğün ne kadar çok parlıyor on metreden görünüyor. Görünsün tabi boşuna mı aldık böyle :cool:

Ya ben en iyisi çalışmaya döneyim vallahi kovulucaz :KK70:
:D :D ayyy öldüm burdaa boşuna mı aldık lafına :D bi sürü para verdik dimi :D

image.webp

bende atıyım:KK36:

Ya ben en iyisi çalışmaya döneyim vallahi kovulucaz :KK70:
aynen ya delirdik bügün bende toparlayım işleri

bugün iyiydik gercekten Allah bozmasın benimkide mesaj atmıs ben buraya yetişcem diye hala yazmadım:):KK70::KK70::KK70:
Ahahahdas kafayı yedik bugün ya :D
Hahaha ya ne delisin minibusten devam ediyorim gulmekten oldum insanlar tuhaf bakiyo banaa yaaa :KK70:
Ya siz böyle diyosunuz beni daha da bi gülme alıyo karnım ağrıdı tıksırmaktan :D :D Bilgisayarın arkasına saklandım resmen :D
Haha kiz gormen lazim benimki de ariyo sallamadan konusup kapiyorim hizli hizli . isim var ayoll arama dicektim :KK70:
Kafayı yedik bugün :D
Ayyy o kadar çok fotoğrafa baktım kii ama kızlar hepiciği de çok güzeldii aşkla takın inşallah :KK36:
Bir güzel dilek daha :D Teşekkürler canımm :)

Back
X