- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 35
evin adresine gitsen aslında emlakçıya yadaKızlar ev tutulmus sanırım.. Linkte cıkıyor ama sahıbındende bulamıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evin adresine gitsen aslında emlakçıya yadaKızlar ev tutulmus sanırım.. Linkte cıkıyor ama sahıbındende bulamıyorum![]()
hazırana kadar ev bakmama kararı aldım üzülüyrum sonra..evin adresine gitsen aslında emlakçıya yada
bencede kuzum tutacağın zaman inşallah karsına çok güzel tamda istediğin gibi bir yer cıkarhazırana kadar ev bakmama kararı aldım üzülüyrum sonra..![]()
İnşallah hayatım hepimiz gönlümüze göre bulalım inşallah herkese istedıgı ev nasip olsun tüm gelinciklere :)bencede kuzum tutacağın zaman inşallah karsına çok güzel tamda istediğin gibi bir yer cıkar
amin canım gönlümüze göre güzel güzel evlerimiz olsunİnşallah hayatım hepimiz gönlümüze göre bulalım inşallah herkese istedıgı ev nasip olsun tüm gelinciklere :)
evet canım ya. düz işçi adam sadece fotokopi işlerimizi yapıyor. bir insan iş yapmaktan bukadar kaçarmı. fotokopi işi verdim ve mesai bitmeden bitirmemiz gerekiyor acil dedim. ama diğer ofisten dosya istediler dedim biraz ara ver hemd eşu dosyayı götür gel. bana ne diyor ben bunu götürürm ordanda yemeğe geçerim bunları artık sen tamamlarsınnoldu canım işyerinde mi bi sorun oldu
haklısın canım bakmamak lazımhazırana kadar ev bakmama kararı aldım üzülüyrum sonra..![]()
evet canım ya. düz işçi adam sadece fotokopi işlerimizi yapıyor. bir insan iş yapmaktan bukadar kaçarmı. fotokopi işi verdim ve mesai bitmeden bitirmemiz gerekiyor acil dedim. ama diğer ofisten dosya istediler dedim biraz ara ver hemd eşu dosyayı götür gel. bana ne diyor ben bunu götürürm ordanda yemeğe geçerim bunları artık sen tamamlarsın
sülalesi rahatevet canım ya. düz işçi adam sadece fotokopi işlerimizi yapıyor. bir insan iş yapmaktan bukadar kaçarmı. fotokopi işi verdim ve mesai bitmeden bitirmemiz gerekiyor acil dedim. ama diğer ofisten dosya istediler dedim biraz ara ver hemd eşu dosyayı götür gel. bana ne diyor ben bunu götürürm ordanda yemeğe geçerim bunları artık sen tamamlarsın![]()
Böyle insanlar çok malasef canım bi tanede bende var![]()
ya bunu bana dediğinde saat 16:00 ve bunun yemek saati 17:30 varmı böyle birşey ya adam yemeğe gidecem sen yap diyor bana. bu adam hep böyle kendini burda müdür sanıyor sanırım. temizlikçi ablalara falan bir davranışı var görseniz gerçekten burada müdür dersiniz. şantiyede çalışıyorum işçiler sarı baret takar bu akıllı gidiyor beyaz baret bulup takıyor nerden buluyorsa, sürekli uyarılıyor ggene yapıyor.adam özürlü diye acıyorum ama bir yere kadar valla müdürüme söylücemsülalesi rahat![]()
seninki neler yapıyorBöyle insanlar çok malasef canım bi tanede bende var![]()
Eskişehir'de misinYok universiteye cok yakin belki ogrenciye vermzler o ayri tabide dugun sezonuda basliyo insallah kmse tutmaz diyorum artik napiyim..
Evet canım... nıyekı?Eskişehir'de misin
Bende canım haklısın burada ev bulmak çok çok zor müteahhitler çooook kötü yapıyor evler sekilsiz hep 1+1 ama siz neden 3+1 bakıyorsunuzEvet canım... nıyekı?
seninki neler yapıyor
çok iyi anlıyorum bu anlattıklarını. bizimkinin kulağı tam duymuyor ama ben bundan şüpheliyim yani.Allah günah yazmasın ama işine geleni duyuyor ama iş buyurursan duymuyor :) ben gene acıyordum ama sonra öğrnedimki akşamları pazarları kendine hep mesai yazdırıyormuş geliyormuş gibi. nerdeyse çift maaş alıyor gibi oluyor yani. bunu bi fark ettik vay be dedim ne acıyorsun böyle insana acınırmıİşi getir götür yapmak, sürekli ben şoförmüyüm, şöyle böyle diyerek şikayet ediyor. ofisteyken hiç bir iş yapmıyor muhasebeciye gelip bana çay ver hayrına diyor bana karşı bişeyi yok ama sürekli yanyanayz ofis tadilatta olduğu için, sinir oluyorm bende sürekli böyle şeyler anlatsam roman olur inan canmm![]()
haram yiyene acınmazçok iyi anlıyorum bu anlattıklarını. bizimkinin kulağı tam duymuyor ama ben bundan şüpheliyim yani.Allah günah yazmasın ama işine geleni duyuyor ama iş buyurursan duymuyor :) ben gene acıyordum ama sonra öğrnedimki akşamları pazarları kendine hep mesai yazdırıyormuş geliyormuş gibi. nerdeyse çift maaş alıyor gibi oluyor yani. bunu bi fark ettik vay be dedim ne acıyorsun böyle insana acınırmı
evet canım ya. düz işçi adam sadece fotokopi işlerimizi yapıyor. bir insan iş yapmaktan bukadar kaçarmı. fotokopi işi verdim ve mesai bitmeden bitirmemiz gerekiyor acil dedim. ama diğer ofisten dosya istediler dedim biraz ara ver hemd eşu dosyayı götür gel. bana ne diyor ben bunu götürürm ordanda yemeğe geçerim bunları artık sen tamamlarsın![]()
çok iyi anlıyorum bu anlattıklarını. bizimkinin kulağı tam duymuyor ama ben bundan şüpheliyim yani.Allah günah yazmasın ama işine geleni duyuyor ama iş buyurursan duymuyor :) ben gene acıyordum ama sonra öğrnedimki akşamları pazarları kendine hep mesai yazdırıyormuş geliyormuş gibi. nerdeyse çift maaş alıyor gibi oluyor yani. bunu bi fark ettik vay be dedim ne acıyorsun böyle insana acınırmı