• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya içimde kaldı şuan bütün söyliceklerim ve sinirden çatlıyorum izin isteyip gitmeyi bile düşünüyorum şuan kafam darmdağın oldu tamam falan dedim bi de adama ya kabullenmiş gibi

canım ne diyceksinki başka öyle diyince.sen normal bi şekilde tamam demişsin.ama dosya araması falan bana pek inandırıcı gelmedi.meraktan açtı baktı tamamda anlamadığım neden kapatmadı.

Yaa benim sabah anlattıklarımı biliyosunuz zatenn.
Az önce yemekten geldim. Geldiğimi haber vermek için odanın kapısına vurdum ve ben geldim dedim. İkisi de odadaydı. Kardeşii extravolume bi bakabilirmisin yaa bişey dicem dedii. Evet dedim.
Ya X (patron) bana bişeyler söyledi de. Ya benim bilgisayarım yanımda olmadığı için senin bilgisayara ben oturdum dedi. Kaydettiğim şeyi arıyodum klasörler vardı onların içini falan açtım yani senin dosyaların falan vardı sanırım açmış bulundum onları nolur kusura bakma çok çok çok özür dilerim ne desen haklısın. Benim için de bu çok öenmlidir ama çok özür dilerimn diyip durdu.
Şoka girdim bişey diyemedim resmen ya..
İçinde ne vrdı gibisinden bişey dedi ama ben fotoğraflarm şahsi dosyalarım var çok önemli şetler değil ama şahsi fotoğraflarım onlar benim dedim. X beyde öyle bişey olamaz diyince ben kendimden şüphe ettim açıkçası falan dedim.
Off söylemek istediğim çok şey vardı ama söyleyemedim resmen şuan çatlıyorum!
wuhuuu itiraflar en azından bilsinler bosver iyi olmus pis adam

Diğecek birşey yok ki canım bende diyemezdimm :KK20:
Di mi. öyle kalakaldım zaten diyemedim.
canım ne diyceksinki başka öyle diyince.sen normal bi şekilde tamam demişsin.ama dosya araması falan bana pek inandırıcı gelmedi.meraktan açtı baktı tamamda anlamadığım neden kapatmadı.
İnanırıcı değil zaten tamamen yalan. Yalan da söyledi sayılmaz orda aradım dosyayı demediki klasörler vardı evet açtım dedi baya baya
wuhuuu itiraflar en azından bilsinler bosver iyi olmus pis adam
Gerçekten son nokta yani.
Valla şüpheye düşmüştüm ben mi açtım yoksa boşuna iftira mı atıyorum diye.
Çıkıcam şimdi kızlar. Patron çıtkı sadece kardeşi kaldı ofiste. Patrona söyledim erken çıkmak istiyorum diye

Di mi. öyle kalakaldım zaten diyemedim.

İnanırıcı değil zaten tamamen yalan. Yalan da söyledi sayılmaz orda aradım dosyayı demediki klasörler vardı evet açtım dedi baya baya

Gerçekten son nokta yani.
Valla şüpheye düşmüştüm ben mi açtım yoksa boşuna iftira mı atıyorum diye.
Çıkıcam şimdi kızlar. Patron çıtkı sadece kardeşi kaldı ofiste. Patrona söyledim erken çıkmak istiyorum diye
ya insan gerçekten yanlışlıkla açarsa hemen kapar bu nasıl iş

Az önce yemekten geldim. Geldiğimi haber vermek için odanın kapısına vurdum ve ben geldim dedim. İkisi de odadaydı. Kardeşii extravolume bi bakabilirmisin yaa bişey dicem dedii. Evet dedim.
Ya X (patron) bana bişeyler söyledi de. Ya benim bilgisayarım yanımda olmadığı için senin bilgisayara ben oturdum dedi. Kaydettiğim şeyi arıyodum klasörler vardı onların içini falan açtım yani senin dosyaların falan vardı sanırım açmış bulundum onları nolur kusura bakma çok çok çok özür dilerim ne desen haklısın. Benim için de bu çok öenmlidir ama çok özür dilerimn diyip durdu.
İçinde ne vrdı gibisinden bişey dedi ama ben fotoğraflarm şahsi dosyalarım var çok önemli şetler değil ama şahsi fotoğraflarım onlar benim dedim. X beyde öyle bişey olamaz diyince ben kendimden şüphe ettim açıkçası falan dedim.

Allah allah ne dicemi bilemedim canım açıklama yapması güzel eğer gerçekten böyle olduysa sebebini açıklamış ve senden özür dilemiş , keşke yemek olayını çıtlatsaydın beni aradınız falan diye. İnansak mı inanmasak mı bende bilemedim yani

Bana hiç dürüst gelmedi açıkçası :KK20: Bir kere yanlışlıkla açan insan o kadar çok fotoğraf açmaz. Merakına yenik düşmüş kurcalamış, utanıp da itiraf da edememiş. Ama iyi niyetini suistimal edip böyle seni fazla mı olayı büyüttüm acaba pozisyonuna getirmişler. Sen zaten artık temkinli olursun da yine ben de diyeyim dikkat et sen onlara canım.

Alll işte biiliyoduk senin açtığını lanet olası deseydin :KK11: kardeşinden şüphelendi adam ve gitti söyledi senden özür diletti

ya insan gerçekten yanlışlıkla açarsa hemen kapar bu nasıl iş
Aynen oyle canim yanlislik falan yok zaten baya baya karistirmis merakindan bakmis iste...
Allah allah ne dicemi bilemedim canım açıklama yapması güzel eğer gerçekten böyle olduysa sebebini açıklamış ve senden özür dilemiş , keşke yemek olayını çıtlatsaydın beni aradınız falan diye. İnansak mı inanmasak mı bende bilemedim yani
Yemek olayini da soyledim zaten ilk kez aradiniz falan diye. Onu da aciklado iste izin alma kesinlikle o senin hakkin sadeece haber vermen yeterli vs diye . Kardesinin de isi falan yoktu bnce kesinlikle oturdu kurcaladi istr resmen.
Aynen daha iyi birşey çıkarsa değerlendirirsin böylelikle ödemelerinde aksamaz
Aynen oyle canim. Simdilik beklicem bakalim. Cnku buranin bu olau harici cok artisi vardi. 15 dk da geliyrm erken cikiyorum ve diger yerlere iranla iyi de bi maas aliyorum. İkinci hatada asla beklemem tabi..
Bana hiç dürüst gelmedi açıkçası :KK20: Bir kere yanlışlıkla açan insan o kadar çok fotoğraf açmaz. Merakına yenik düşmüş kurcalamış, utanıp da itiraf da edememiş. Ama iyi niyetini suistimal edip böyle seni fazla mı olayı büyüttüm acaba pozisyonuna getirmişler. Sen zaten artık temkinli olursun da yine ben de diyeyim dikkat et sen onlara canım.
Kesinlikle hal tavirlaeina iki kez dikkat edicem artik. Aynen dedigin gibi merakindan kurcalamis. Baska
aciklamasi yok. İsim vardi da bahane .bana kendine mail attigini soyledi
ama ortada ne bi dosya var ne giden bi mail.
Alll işte biiliyoduk senin açtığını lanet olası deseydin :KK11: kardeşinden şüphelendi adam ve gitti söyledi senden özür diletti
Evet canim aynen oyle. Benim patrin yine adammis yani heleki kardesine oranla. Bosa gicik olmamisim ona basindan beri demek
aynen ben abiyi takdir ettim. umursamayada bilirdi ama peşine düşmüş kardeşine sormuş. kardeşe dikkat ama
Kesinlikle dikkat edicem canim. Neyseki asil is patrinda. Digeriyle muhattap olmam gerekmiyo pek simdilik.
Evet kardeş pek hoşuma gitmedi benimde kırıvericeksin kafasınıı görücek bilgisayar kurcalamayı
Valla sorma girtlagini skmak geldi icimden benimde ama.....

Hepinize tesekkur ederim kizlar. Simdilik geldi gecti brn isime bakicam ama tabi daha iyisini bulursam durmam. İkinci bi hatayi zaten kabul etmem. Bakalim umarim tkrari olmaz. Yetrrince sinirim bozuldu iki gundur..

manevi bi hediye yaptırmak ister misin aklımda bişey var ama bi incele istersen

https://www.sevgilikitabi.com/

kendi fotolarınıda kullanabilirsin yazıda yazabilirsin üye olduktan sonra tasarla seçeneği var
ne istersen öyle olur

Bi kere boyle ask sozleri yazmistim kalpli kartonlara. 2ay geceleri ugrasip yaptim evdekiler gormesin diye. Okumadi bile. Sevmiyor boyle seyleri. Herhalde sevdicegimin tek negatif yonu budur. Romantik degil:eek: bu tarz seylere ilgisi yok.

Anlaşılır bişey değilki kendime kızıyorum en çok da bişey demedim ya ona! Ah ne aptalım yaaa

Konuyu anladigim kadariyla fotolarini karistirmis patronun kardesi. Biraz fazla merakli herhalde arkadas. Sapiklik boyutunda mi onu bilemiyorum ama insallah degildir.

Ister istemez tedirgin oluyor insan amao_O

Back
X