• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

orda demiş ya videoda çıkmış diye :KK70: benim nişanlada kv karşıma geçti oynuyor bende sıkıldım birazda ona kırgındım bir gece önceden dolayı. neyse yan taraftada nişanlım duruyor ona işaret etmiştim karşıma geç diye hani kv de den kurtulmak için :KK70: oda anlayıp geçmişti karşıma sonra videoda baktım adam tam karşımdan çekmiş hahaha :KK70: izleyince dikkat eden biri görüyor yani :KK70:
Hahahshahd çok güldüm sabah sabah :D:D
Bilemedim ya, şimdi bende görümceyim , hangi yönden baksam şaşırdım :KK53::KK53::KK53::KK53:
Ben de görümce olucam vallahi şimdiki sevgilisi için bile görümcelik yapıyorum tanışmam daha diye :P Ama erken şimdi daha 1 aylık falanlar napayım :KK53: Ama karışmam heralde öyle uyuzluk yapmam diye düşünüyorum. Hem zaten orada bana gelin biraz garip geldi bilemedim daha önce de demiştim karşı taraftan bir şey istemek bana garip geliyor :KK53:
Ayyy ben burda yazmadım bişey olurmu diye :KK70: bende görümce olucam ama öyle olmam yaa
Ben de bilmiyorum öyle kural var mı yok mu :D
öyle bir yasakmı var :KK70: bilmiyordum :KK70:
Bilmiyorum kii olabilir mi acaba dedim :D
Öyle bi ban durumu varsa orda yazın kızlar yorumlarınızı :KK70:
Ya ben korkuyorum orada bu tarz konulara yorum yapmaya, topa tutulurum diye. İki taraftan olanlar da çok hassas davranıyor artık bi noktaya gelmiş patlamış oluyorlar kabak bende patlamasın :KK53: Burda bizbizeyiz en azından
ben kesin olurum :KK70: ben hak verdim yani görümceye :KK70: ama benim görümcem bunu yaparsada bilmiyorum kaçacak delik arasın :KK70:
Bizim hatun dişli çıktı :D

Hahahshahd çok güldüm sabah sabah :KK70::KK70:

Ben de görümce olucam vallahi şimdiki sevgilisi için bile görümcelik yapıyorum tanışmam daha diye :p Ama erken şimdi daha 1 aylık falanlar napayım :KK53: Ama karışmam heralde öyle uyuzluk yapmam diye düşünüyorum. Hem zaten orada bana gelin biraz garip geldi bilemedim daha önce de demiştim karşı taraftan bir şey istemek bana garip geliyor :KK53:

Ben de bilmiyorum öyle kural var mı yok mu :KK70:

Bilmiyorum kii olabilir mi acaba dedim :KK70:

Ya ben korkuyorum orada bu tarz konulara yorum yapmaya, topa tutulurum diye. İki taraftan olanlar da çok hassas davranıyor artık bi noktaya gelmiş patlamış oluyorlar kabak bende patlamasın :KK53: Burda bizbizeyiz en azından

Bizim hatun dişli çıktı :KK70:

hehheheh bende bir iki bir şeyler yazayım dedim de , vazgeçtim ne lazım şimdi bana saldırıya falan geçerler :KK57::KK53:

Şunu da eklemek istiyorum, bizimkiler daha beterdi :KK53: hele kız kardeşi çeyizi bin tl vermeden çıkarmam deyişi, hala kulaklarımda :KK11: kıramayacağım biri için sustum yoksa bende bilirdim yapacağımı:KK11:

YEKTA61 YEKTA61 direk gelin gözüyle bakmış :KK70: sanırım görümce olmucak rahat rahat yazmış :KK70: bak bize biz görümceyi haklı buluyoruz :KK70:
Valla görümce gözüyle bakmamıştım ama kızın yazdığını da inceleyerek detaylara dikkat ederek okumadım valla. Direk yazdığı neyse odur diye düşünerek haklı gördüm galiba :D Ya valla hiç anlamıyorum bu işlerden nasıl gelin olucam yaa :KK53:

bence görümce haklı ya o konuda.gelin biraz fena geldi bana.
şaka bir yanada bence gelin gerçekten sorunlu ama görümcede az değil. bunların arasında zaten bir çekişme başlamış. görümce hem büyük hem o yollardan geçmiş biraz daha anlayışlı olup onunla alışverişe gitmeli. he gitmedimi sonrasında arasın söylesin bunları istedin ama bulamaadım bunları alıyorum yerine diye. yani gelin fena ama görümcede onunla baş etmeyi bilmesi lazım. şuan kendini haksız duruma düşürmüş.

hehheheh bende bir iki bir şeyler yazayım dedim de , vazgeçtim ne lazım şimdi bana saldırıya falan geçerler :KK57::KK53:

Şunu da eklemek istiyorum, bizimkiler daha beterdi :KK53: hele kız kardeşi çeyizi bin tl vermeden çıkarmam deyişi, hala kulaklarımda :KK11: kıramayacağım biri için sustum yoksa bende bilirdim yapacağımı:KK11:
1000tl mi :KK57: amanın yaa zaten düğün yapıyo bu insanlar masrafta demiyolar soyup soğana çeviriyolar :D

orda demiş ya videoda çıkmış diye :KK70: benim nişanlada kv karşıma geçti oynuyor bende sıkıldım birazda ona kırgındım bir gece önceden dolayı. neyse yan taraftada nişanlım duruyor ona işaret etmiştim karşıma geç diye hani kv de den kurtulmak için :KK70: oda anlayıp geçmişti karşıma sonra videoda baktım adam tam karşımdan çekmiş hahaha :KK70: izleyince dikkat eden biri görüyor yani :KK70:
Hahah ölebilirim şuan :KK70: Ne fenasın ya. Ay düğünde çok kaş göz hareketi yapmayalım ya sonra oturup izlicez herşey dökülcek meydana :KK70:

Ben henüz detaylı okuyamadım ama görümce olmayacak olmama rağmen gelin biraz çaçaron geldi :KK70:
Ben gık demedim valla. AMan napim bohçayı bilmem neyi. Ne gerek var istemem ben. Onlar kendileri almışlardı hiç de umursamadım.
Benim kremim rimelim bana yeter :KK70:

Bana görümcede de fenalık var gibi geldi ay :KK70: baksana attığı mesaja bana öyle deseler naparım bilmiyorum
Patlamış heralde sonunda :D Biraz ağır olmuş tabi ama kendini de o duruma düşürmeyecekti. Sonuçta bohça ya alt tarafı ne bileyim ne gereği var ki o yüzden sorun çıkarmaya. Gerçi ben pek önemsemiyorum bohçayı ondandır :D Benimkinde kozmetik adına hiçbir şey yok :D:D

ve bir görümcee dahaa :D ama burdaki görümcede de fenalık var gidin beraber alın çok olayda olmak istiyosan dimi şahsen benim kullancagım bişeyi başkası seçsin istemem

Hahah ölebilirim şuan :KK70: Ne fenasın ya. Ay düğünde çok kaş göz hareketi yapmayalım ya sonra oturup izlicez herşey dökülcek meydana :KK70:

Ben henüz detaylı okuyamadım ama görümce olmayacak olmama rağmen gelin biraz çaçaron geldi :KK70:
Ben gık demedim valla. AMan napim bohçayı bilmem neyi. Ne gerek var istemem ben. Onlar kendileri almışlardı hiç de umursamadım.
Benim kremim rimelim bana yeter :KK70:
kesinlikle dikkat edilmeli :D ben izlerken kendimden utandım valla allahtan hep beraber izlemedik inş görmemişlerdir :D

Patlamış heralde sonunda :KK70: Biraz ağır olmuş tabi ama kendini de o duruma düşürmeyecekti. Sonuçta bohça ya alt tarafı ne bileyim ne gereği var ki o yüzden sorun çıkarmaya. Gerçi ben pek önemsemiyorum bohçayı ondandır :KK70: Benimkinde kozmetik adına hiçbir şey yok :KK70::KK70:
Al benden de o kadar. Kozmetik namına bişey yoktu ama hiiç umursamadımç Hiç önemli değil yani umrumda olmadı.
Ama hakikaten okkalı bi msj atmış görümce de oyy anam ya :d Yorumum şu kiii " Böyle geline, böyle görümce " Allah dağına göre kar veriyo olabilir mi? :D

Back
X