• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahah ölebilirim şuan :KK70: Ne fenasın ya. Ay düğünde çok kaş göz hareketi yapmayalım ya sonra oturup izlicez herşey dökülcek meydana :KK70:

Ben henüz detaylı okuyamadım ama görümce olmayacak olmama rağmen gelin biraz çaçaron geldi :KK70:
Ben gık demedim valla. AMan napim bohçayı bilmem neyi. Ne gerek var istemem ben. Onlar kendileri almışlardı hiç de umursamadım.
Benim kremim rimelim bana yeter :KK70:
Değil mi ama yaa, ne gerek var ki aile olacaksın sonuçta onlarla. Yani ben öyle düşünüyorum bilemem doğru mu tabi

Bana görümcede de fenalık var gibi geldi ay :KK70: baksana attığı mesaja bana öyle deseler naparım bilmiyorum

tabi o da fena ama bunun tartışmasını yapmak da olmaz ya.almamışlarsa gider alırsın nişanlınla yani tartışma çıkarmaya ne gerek varki.görümce de az değil ama dediğin gibi.valla işleri zor ömür boyu didişir durular şimdi.:KK70:

Değil mi ama yaa, ne gerek var ki aile olacaksın sonuçta onlarla. Yani ben öyle düşünüyorum bilemem doğru mu tabi
Valla aynen öyle düşünüyorum ben de. İki rimel krem için ne diye konuşucam. Ağzımı yorduğuma da değemz zaten :KK70:
Ve bi ömür yüzyüze olacağız dediğin gibi, çok eften püften bi konu bu

Patlamış heralde sonunda :KK70: Biraz ağır olmuş tabi ama kendini de o duruma düşürmeyecekti. Sonuçta bohça ya alt tarafı ne bileyim ne gereği var ki o yüzden sorun çıkarmaya. Gerçi ben pek önemsemiyorum bohçayı ondandır :KK70: Benimkinde kozmetik adına hiçbir şey yok :KK70::KK70:
Dimi o kadar büyümüş ki babalara kadar gitmiş durum.. iki don bi krem yüzünden olan şeye adamlarda karışmış :D

Dimi o kadar büyümüş ki babalara kadar gitmiş durum.. iki don bi krem yüzünden olan şeye adamlarda karışmış :KK70:
Hahaha ben babama bunu desem bana bi bakış atar başka da bişey yapmazdıı değil konuya girmek :D

ve bir görümcee dahaa :KK70: ama burdaki görümcede de fenalık var gidin beraber alın çok olayda olmak istiyosan dimi şahsen benim kullancagım bişeyi başkası seçsin istemem

Vallahi canım biz hiç karışmadık bile , kendi aldı, abim ödedi...yaşamadan yorum yapmak çok kolay geliyor o yüzden..

tabi o da fena ama bunun tartışmasını yapmak da olmaz ya.almamışlarsa gider alırsın nişanlınla yani tartışma çıkarmaya ne gerek varki.görümce de az değil ama dediğin gibi.valla işleri zor ömür boyu didişir durular şimdi.:KK70:
Aynenn yazık arada olan damat bey e olur :D

ay bence çok çirkin ya bana bohçada şunu almamışlar bunu istemiştim fln...
gidip kendim alırım neye ihtiyacım varsa ben birşey istemedin görümcem de yok annesi etrafdan ne alınması gerekiyor diye duymuşsa almış getirmiş :) bende memnun oldum oldu bitti.
Böyle küçük şeyler için huzur kaçırmaya değmez ki, yarın yüzlerine bakacaksın aile olacaksın ...

kesinlikle dikkat edilmeli :KK70: ben izlerken kendimden utandım valla allahtan hep beraber izlemedik inş görmemişlerdir :KK70:
Ayy benim de var öyle ufak bi anım, yüzükler takılırken noluyo kim takıyo niye öyle oldu ki bakışları atmışım rezillik :D parmağıma yüzük takılıyo ben etrafa bakıyorum :D
Al benden de o kadar. Kozmetik namına bişey yoktu ama hiiç umursamadımç Hiç önemli değil yani umrumda olmadı.
Ama hakikaten okkalı bi msj atmış görümce de oyy anam ya :d Yorumum şu kiii " Böyle geline, böyle görümce " Allah dağına göre kar veriyo olabilir mi? :KK70:
Bak o da çok doğru :D

şaka bir yanada bence gelin gerçekten sorunlu ama görümcede az değil. bunların arasında zaten bir çekişme başlamış. görümce hem büyük hem o yollardan geçmiş biraz daha anlayışlı olup onunla alışverişe gitmeli. he gitmedimi sonrasında arasın söylesin bunları istedin ama bulamaadım bunları alıyorum yerine diye. yani gelin fena ama görümcede onunla baş etmeyi bilmesi lazım. şuan kendini haksız duruma düşürmüş.

haklısın canım ikisinde de fenalık var ama bunun kavgası yapılmaz bence ya.ben bohça yapmasınlar istemiştim çünkü benim beğendiğim şeyleri ne kadar alabilirlerki.yaptılar sorduklarına cevap verdim biraz kendileri biraz sözlüm zevkine göre almışlar. zaten sözlümle beraber alışverişe çıkar istediğimi alırım ne gerek var diye aldıklarına sağolsunlar dedim bişeyde istemedim.

Vallahi canım biz hiç karışmadık bile , kendi aldı, abim ödedi...yaşamadan yorum yapmak çok kolay geliyor o yüzden..
Bende onu diyorum karışmamak lazım yarın öbür gün kardeşim evlense bende karışmam yani kötü olmaktansa kendi haline bırakmak daha iyi.. 1000 tl muhabbeti çok saçmaydı zaten çeyizi bırak yenisini al daha iyi :)

Dimi o kadar büyümüş ki babalara kadar gitmiş durum.. iki don bi krem yüzünden olan şeye adamlarda karışmış :KK70:
Ay çok güldüm :D:D:D
TAMDA TAHMİN ETTİĞİM:):)
Kız sen nerdesin gerilerde kaldın :D
Hahaha ben babama bunu desem bana bi bakış atar başka da bişey yapmazdıı değil konuya girmek :KK70:

benim babam bırak dahil olmayı bana bi ton laf söyler artık bıraksın üstüne sen kremi alır görümceye verirsin :KK70:
Alın benden de o kadar :D Kızım deli misin sen derdi herhalde :D

Back
X