tripadvisor dan baksaydın en gerçekçi yorumlar ve fotolar orada oluyo canıminş canım. bende ilk görünce masal gibi dedimbilmiyorum artık gidince ne çıkar
yorumlarına baktım pek iyi konuşulmamış ama nedense içimden gitmek geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tripadvisor dan baksaydın en gerçekçi yorumlar ve fotolar orada oluyo canıminş canım. bende ilk görünce masal gibi dedimbilmiyorum artık gidince ne çıkar
yorumlarına baktım pek iyi konuşulmamış ama nedense içimden gitmek geliyor
aynen öyle kızlar bir kesinleşse rahatlayacağım. bide şöyle bir sıkıntı var ikinci düğünden sonra gideceğimiz ve o şehirdende heryere ulaşım pek yok. izin sıkıntımızda var gün kaybı olmaması lazım. oyüzden aslında istediğim birkaç yerden vazgeçmek zorunda kaldım ve şuan için en rahat şekilde gideceğimiz yer burası
http://www.kirmanhotels.com/Belazur/
tur şirketine gidicem akşam durumu anlatıp başka seçenekler varsa değerlendircem yoksa bunu alıcaz. sıkıldım valla artık alıp kurtulmak istiyorum.
Ay çok güzell hadi inşallah fiyatlar da düzgün çıkar
ordaki yorumlar kötü zaten ama yarı yarıya gibi. kötü ve iyiler.biraz beklentiyle alakalı bence.benim aman aman bir beklenim yok oyüzden sorun olmaz heralde. fiyata gelince gidiş dönüş uçak biletleri transferler herşeyi içinde hesaplatım okadar bıktımki daha uğraşmak istemiyorum. toplam 2040 tl biraz fazla ama napım bıktım artıktripadvisor dan baksaydın en gerçekçi yorumlar ve fotolar orada oluyo canım
inş canım hepimizinCanım inşallah gönlüne göre olur :))
Uçak biletleriyle birlikte mi bu fiyat. O zaman gayet iyi canım.ordaki yorumlar kötü zaten ama yarı yarıya gibi. kötü ve iyiler.biraz beklentiyle alakalı bence.benim aman aman bir beklenim yok oyüzden sorun olmaz heralde. fiyata gelince gidiş dönüş uçak biletleri transferler herşeyi içinde hesaplatım okadar bıktımki daha uğraşmak istemiyorum. toplam 2040 tl biraz fazla ama napım bıktım artık
evet canım. ultra herley dahil otel uçaklar gidiş dönüş hepsi.benim bütçemde 2 diye düşünüyodum. inş ekstra bişi çıkmaz.Uçak biletleriyle birlikte mi bu fiyat. O zaman gayet iyi canım.
Ve beklentiyle alakalı olması durumuna katılıyorum , eksinlikle beklentiyle çok alakası var memnuniyetin
İyiymiş bence de :)ordaki yorumlar kötü zaten ama yarı yarıya gibi. kötü ve iyiler.biraz beklentiyle alakalı bence.benim aman aman bir beklenim yok oyüzden sorun olmaz heralde. fiyata gelince gidiş dönüş uçak biletleri transferler herşeyi içinde hesaplatım okadar bıktımki daha uğraşmak istemiyorum. toplam 2040 tl biraz fazla ama napım bıktım artık
Kaç gün için bu gerçi bilmiyorum ama ..evet canım. ultra herley dahil otel uçaklar gidiş dönüş hepsi.benim bütçemde 2 diye düşünüyodum. inş ekstra bişi çıkmaz.
hihihi evet asıl önemli mesela 3 geceKaç gün için bu gerçi bilmiyorum ama ..
Uçak biletleriyle deyince gayet iyi geldi bana. Çıkacağını sanmam kuzu. Zaten ultra herşeyd ahilmiş otelde ekstra masraf çıkmaz.
Hııııhihihi evet asıl önemli mesela 3 gece![]()
ağustosun ortası canım. tam sezonun ortası. sen böyle yazınca 5 gece fiyatına baktım şimdi. uçak dahil 2900 gibi bişi yapıyor.sizinki yol dahil bu fiyatmı birde neresiydi canım ya bende onu untutum :)Hıııı
Of unutuyorum kuzu ya hangi ay olacak bu balayı. Tam sezon herhalde.
Bizim balayı oteli normalde 5 gece için 2800 TLydi mesela. Ama Eylül başı olduğundan baya uyguna geldi
ağustosun ortası canım. tam sezonun ortası. sen böyle yazınca 5 gece fiyatına baktım şimdi. uçak dahil 2900 gibi bişi yapıyor.sizinki yol dahil bu fiyatmı birde neresiydi canım ya bende onu untutum :)
evet ya bu uçak biletleri çok sinir bozucuBizim de 5 gece uçak biletleri ile birlikte 2800, uçak biletleri daha pahalı ama :S
Kuzu biz Fethiyeye gidicez. O uçak hariç fiyatıydı ama şuan bizim gideceğimiz sezondaki fiyat 1700 TL mesela . Biletler hariç tabi Ultra Herşey dahil konsept otel.ağustosun ortası canım. tam sezonun ortası. sen böyle yazınca 5 gece fiyatına baktım şimdi. uçak dahil 2900 gibi bişi yapıyor.sizinki yol dahil bu fiyatmı birde neresiydi canım ya bende onu untutum :)
ne zor işlerKuzu biz Fethiyeye gidicez. O uçak hariç fiyatıydı ama şuan bizim gideceğimiz sezondaki fiyat 1700 TL mesela . Biletler hariç tabi Ultra Herşey dahil konsept otel.
Biletlerde gidiş dönüş 500 tutacak sanırım en iyi ihtimalle
Öyle valla canım ya. Herşey de çok pahalı.ne zor işler![]()
evet her geçengün artıyor hemen almak lazımÖyle valla canım ya. Herşey de çok pahalı.
Uçak biletleri ilk baktığım zaman 350 liraydı bi de ona yanıyorum
Almadıkçada pahalılaşıyo zaten .. Onu da alıp kurtulsak iyi olucakk..
evet ya bu uçak biletleri çok sinir bozucusizin yer neresiydi tekrra bakım orayada
Aynen öyle kuzu.evet her geçengün artıyor hemen almak lazım
bende onun karta yükklücem ne fenayızAynen öyle kuzu.
Balayını nişanlıcığıma yüklemiştim herşey gibi
Bunları da ben alsam iyi olurdu aslında. Dur bakalım ay başı bi çaresine bakmaya çalışayım bu işin.