karuma baktım balık bi elbise beğendim onu 650 den 500 liraya indiriler normal kumaş balık bir elbise o yüzden pahalı geldi beden sıkıntısından pek bir şey bulamıyorum kızılaya baktım çok allı pullu dallı düğünde kaynanaların giydiği abiyelerden vardı
42-44 beden giyiyorum bulamıyorum
kilo vermiştim bu streslede aldım
diyet yapayım diyorum ama beynim oyun oynuyor resmen canımın çekmediği şey kalmıyor
psikolojim boldu resmen
karşı tarafın bohçacıyla birlikte kendime alınacaklarıda almaya çıktım erkek arkadaşımla iki yönlü strese girdim
erkek arkadaşıma dagi den pijama seti aldk 2 pijama sabahlık 2 adet kulot atlet aldık dagiden
baya masraflı işlermiş bu işler
traş takımı istemedi berberde oluyor çünkü
önceden ona defactodan bir pijama almıştım evlenince giyer diye annem onuda koy bohçaya dolu gözüksün dedi
deodorant rollon tras köpüğü parfümü traş balsamı şampuan duş jeli diş macunu vs kişisel bakım ürünleride aldım
bohçası ve damat havlusunuda takım aldım
geri kalanları da gömlek ayakkabı pantolon onu çıkarıp alacağım ama kendisi ben bsy istemem diyip duruyor annemin tek maaş olmasından kaynaklı her halde istemesede ben almayı düşünüyorum
sizce traş takımını da alsam mı kızlar yinede
bende sutyetlerimi aldım penti'de 3 al 2 öde varken altına da kulotları uydurup takımladım
yüz kremi ve yüz yıkama jelini aldım dermatitim olduğu için bioderma aldık
makyaj malzemelerimi aldım nars cosmetics den
pijama takımı ve fantezi gecelikler kaldı daha almadık
fantezi gecelikte neyse

hiç öyle şeylerde sevmem saten gecelik fln almasam mı bilemedim tarzımda değil
takı konusu açılmadı bile ne takılcak bilmiyorum o konuda biraz kafam bulanık
alyans desen hala beğenmedik ben sade istiyorum diyip kenara geçiyor sağolsun benim ki ama ben bi türlü beğenemedim