• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bugünlük paydos gözlerim pörtledi:KK53:
Galiba asıl mesaim şimdi başlayacak benim de :D Bir denk gelemedik
o ne öyle ben o bütçeyi nişanıma ayırdım fotoğraf çektirmek istesem açıkta kalırım
Bizim harcımız değil böyle işler, ben nişanlıma desem bana ver o parayı hem çeker hem poz veririm der herhalde :D

Galiba asıl mesaim şimdi başlayacak benim de :KK70: Bir denk gelemedik

Bizim harcımız değil böyle işler, ben nişanlıma desem bana ver o parayı hem çeker hem poz veririm der herhalde :KK70:
aynen ya denk gelemedik
benimki fotodan vazgeçer ben çizerim der cekmeyi bırak:KK70::KK70::KK70:

Trpst Trpst ay eve geldim ama bakmadan dura kadim hoşgeldin kuzuu sen de ise dalanlardansin demek :) 10000 tlye foto hepimizi şoke etti @tubbb :) Bana da gonder ya merak ettim cekimlerini cook :)

Trpst Trpst ay eve geldim ama bakmadan dura kadim hoşgeldin kuzuu sen de ise dalanlardansin demek :) 10000 tlye foto hepimizi şoke etti @tubbb :) Bana da gonder ya merak ettim cekimlerini cook :)
iyi yaptın ben daha çıkamıyorum çokta yoruldum hasta gibiyimde azat etseler benide iyi olabilir hakikatten bende merak ettim

aynen ya denk gelemedik
benimki fotodan vazgeçer ben çizerim der cekmeyi bırak:KK70::KK70::KK70:
Ay ben de bıraktım bugünlük yeter :) Hahahaha boya daha masraflı bu devirde, dikkat etsin :D
iyi yaptın ben daha çıkamıyorum çokta yoruldum hasta gibiyimde azat etseler benide iyi olabilir hakikatten bende merak ettim
Geçmiş olsunn sen de mi mevsim değişikliği muzdariplerindensin
Kendimi belli etmemek için isim değişikliği yaptım kızlar :) bir kaç tanıdık varmış da :KK70:
Ayy çok korkuyorum bundann nasıl anladın tanıdıkları :KK17: Bir de ben ismimi ve resmimi çok seviyorum ya değiştirmek istemezdim ki :/ Hele resmimi hiç değiştirmek istemiyorum

Ay ben de bıraktım bugünlük yeter :) Hahahaha boya daha masraflı bu devirde, dikkat etsin :KK70:

Ayy çok korkuyorum bundann nasıl anladın tanıdıkları :KK17: Bir de ben ismimi ve resmimi çok seviyorum ya değiştirmek istemezdim ki :/ Hele resmimi hiç değiştirmek istemiyorum
yok benimmidem ağrıyor sürekli ben stres mağduruyum malesef:)

Ay ben de bıraktım bugünlük yeter :) Hahahaha boya daha masraflı bu devirde, dikkat etsin :KK70:

senin resmini bende çok seviyorum

Çok geçmiş olsun ya mide ağrısı da çekilmiyor hiç

Gerçekten mii teşekkür ederimm :KK49:
Aynen üç tane ilaç verdi doktor içiyorum içtikçe bulanıyor alıştım artık:):)

evet çok hoş bir resim rica ederim maviyi çok severim onun etkiside büyük:KK59:

Aynen üç tane ilaç verdi doktor içiyorum içtikçe bulanıyor alıştım artık:):)

evet çok hoş bir resim rica ederim maviyi çok severim onun etkiside büyük:KK59:
Hehehe bayadır mavi takıntımı aşamadım ben de. Oysaki tam bir kırmızı hastasıydım. Sürekli değişiyorum yahu :D

Back
X