• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu arada kahvaltı takımında tek gözüme batan üzerindeki yazıların saçmalığı oldu :KK70: Lorem Ipsum yazıyor ya ahahah çok güldüm :KK70: Normalde grafik hazırlarken slogan bilinmiyorsa o sırada deneme olarak yazılır, bunlar öyle yazıp bırakmışlar :KK70: Bilmesem gözüme batmazdı ama bilince batıyor. Bir de save the date July15,15 diyor. Ne anlamı var o tarihin bilemedim :KK70:Şehir mekan da var, düğün davetiyesi şablonu gibi olmuş :D

Bu arada kahvaltı takımında tek gözüme batan üzerindeki yazıların saçmalığı oldu :KK70: Lorem Ipsum yazıyor ya ahahah çok güldüm :KK70: Normalde grafik hazırlarken slogan bilinmiyorsa o sırada deneme olarak yazılır, bunlar öyle yazıp bırakmışlar :KK70: Bilmesem gözüme batmazdı ama bilince batıyor. Bir de save the date July15,15 diyor. Ne anlamı var o tarihin bilemedim :KK70:Şehir mekan da var, düğün davetiyesi şablonu gibi olmuş :KK70:
Ayyyy ne güldümm :D :D

Çok şekerlerr ya be çok beğendim güle güle kullan canım :) o tavaya da bayıldım nirden aldın :)

Bu arada kahvaltı takımında tek gözüme batan üzerindeki yazıların saçmalığı oldu :KK70: Lorem Ipsum yazıyor ya ahahah çok güldüm :KK70: Normalde grafik hazırlarken slogan bilinmiyorsa o sırada deneme olarak yazılır, bunlar öyle yazıp bırakmışlar :KK70: Bilmesem gözüme batmazdı ama bilince batıyor. Bir de save the date July15,15 diyor. Ne anlamı var o tarihin bilemedim :KK70:Şehir mekan da var, düğün davetiyesi şablonu gibi olmuş :KK70:
koptum:KK70::KK70::KK70::KK70:hakikatten bana batmazdı bu ne der geçerdim ama komik olmuş
aldıklarını beğendim tava harika

Back
X