• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyyy ne güldümm :KK70: :KK70:
Ya sorma ben de :D Bari kişiselleştirebiliyor olsaydık, ama herhalükarda ben çok beğendim :))
Çok şekerlerr ya be çok beğendim güle güle kullan canım :) o tavaya da bayıldım nirden aldın :)
Teşekkür ederim canımm. O tavayı nişanlım biz sevgiliyken almıştı çok önceden, ilk çeyiz eşyam o :) migrostandı
kim var kim yok N Nyks01 mavi elbiseyi beğendim
Sırf mavi diye değil mi :D Bak mavi kahvaltı takımımı paylaştım albümde seversin sen :P

koptum:KK70::KK70::KK70::KK70:hakikatten bana batmazdı bu ne der geçerdim ama komik olmuş
aldıklarını beğendim tava harika
Teşekkürler cınımm :) Ben de çok eğlendim ama olsun kim ona bakar tipi çok güzel alice harikalar diyarında çay partisi gibi :P

sen hiç merak etme 9 bin diyomuşum :))
buluşalım canım kesinnn

kuzu benmde 168 boyum 57 kiloyum 55 olsam süper olur. abartılı bişeyim yok ve aynı dertten muzdaribiz bendede simitler var
9 bin diyomuşsun bende bayılıyor muşum şak diye evet o işi ayarlayalım mutlaka

Teşekkürler cınımm :) Ben de çok eğlendim ama olsun kim ona bakar tipi çok güzel alice harikalar diyarında çay partisi gibi :p
elbiseyi çok beğendim tabi o fiyonk detayını atarsam

aynen kahvaltı takımı tam benlik alırım belkide ondan pembe mavi yapacağım hem güle güle güzel günlerde kullan

elbiseyi çok beğendim tabi o fiyonk detayını atarsam

aynen kahvaltı takımı tam benlik alırım belkide ondan pembe mavi yapacağım hem güle güle güzel günlerde kullan
İnşallah güzel kahvaltılarımız olur onunla :) Sen de al aynı takım kullanırız :D Tabakları da kocaman hem :P

Sen napıyosun canımm :)
Ben iyiym canim eve gitmeye calisiyorum iste.
Kızlar biri bana dur desin daha 1 yıldan çok var gelin çiçeği yapıcam şimdi yoksa :KK70:
http://www.englishhome.com.tr/dekoratif-cicekler/?page=6
Ay ne yapsam ticarete mi döksem acep :KK53: Ek gelir olur fena mı :KK70:
Bence super olur :)
9 bin diyomuşsun bende bayılıyor muşum şak diye evet o işi ayarlayalım mutlaka
:) merak etme canimm.
aminn inşallah orya da mı ankarada
Yok kuzum istanbulda o

Back
X