• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

renklerin fotoğraflarını çektim telefona..bu renklerle yatak örtüsü arıcam :) çok teşekkür ederim..:KK71::KK71::KK71: daha güzelleri senin olsun canımmm
Rica ederim ne demekk :)) Hadi bakalım inşallah canım :)
Nick değiştirmişti ama evet görünmüyo çok zamandır ben de merak ettim, geçen aklıma geldi.

Yaa sorma kuzu nasıl da sevmiştim. Neyi çok beğensem bi yerde bi sorun çıkar mutlaka zaten :KK43:

Bulurmuyuuuz, renk belli tarz da belli. İnşallah buluruz. Gözünüz kulağınız açık olsun. Bulana her gece dua ederim vallahi :KK70:

Hıııı yapmaa :KK43: Bordosu ne tatlııı
Evet acayip beğendim yaa :/ İşkence ediyoruz kendi kendimize :D

kızlar bunu bi izlesenize hahahha :KK70:

Kendi kendimize işkenceden bahsetmişken bu video nedirr :KK57: Ay ben izleyemem resmi gördüm kusasım geldi :eek:

Kızlar naber?
Yardım ediniz bana plsss :KK35:

Bugün Kadıköy'e gittim gelinlik bakmaya, birçok mağazaya girdim çıktım içime 3 yer sindi. Şimdi fiyat konusunda biri 3250 diğeri 3000 diğeri de 2800 diyor.
Mademe Amour beğendiğim yerlerden biri, bileniniz duyanınız var mı acep? Diğer yerler de Nurbanu ve Candan gelinlik.

selam kızlaar :KK45:
acil fikrinize ihtiyacım var nikah tarihini almada geç kaldığımızdan dolayı düğün salonu da tutamadık kına için :KK17: acaba çok mu geç kaldık bilmiyorum :mad: bursa da bildiğiniz güzel organizasyon yapan ve 800+ kişilik olan bildiğiniz salon varsa paylaşabilir misiniz ?? :KK42::KK42:

selam kızlaar :KK45:
acil fikrinize ihtiyacım var nikah tarihini almada geç kaldığımızdan dolayı düğün salonu da tutamadık kına için :KK17: acaba çok mu geç kaldık bilmiyorum :mad: bursa da bildiğiniz güzel organizasyon yapan ve 800+ kişilik olan bildiğiniz salon varsa paylaşabilir misiniz ?? :KK42::KK42:
Varsa bana da lazımm :KK48: Oteller uygun olur gibi geliyor bana ama nasıl bir bütçe düşündünüz siz?

Günaydın kızlarr :)

Sonuncusu dün benim attığımın renkli olanı, fiyat neredeyse yarı yarıya, daha mobilya yokken ortada alasım geldi :KK70:
Sonuncusunu gördüğümde senin beğeneceğini düşünmüştüm yanılmadım :) çok modern duruyo gerçekten

Kızlar naber?
Yardım ediniz bana plsss :KK35:

Bugün Kadıköy'e gittim gelinlik bakmaya, birçok mağazaya girdim çıktım içime 3 yer sindi. Şimdi fiyat konusunda biri 3250 diğeri 3000 diğeri de 2800 diyor.
Mademe Amour beğendiğim yerlerden biri, bileniniz duyanınız var mı acep? Diğer yerler de Nurbanu ve Candan gelinlik.
Canım madame amour ne akdar fiyat verdi. Orayı ben de çok beğeniyorum. Randevu alıp gidicem yakın bi zamanda ama?
Günaydın hatunlarrr
Günaydınn çok güzel bi gün olsun inşallah :)
Dün abajur dedik bugün abajurlar da indirim var diye mail gelmiş :KK70: bi kaç model atıyorum
Haha çok iyi valla , benimki de varmıdır diye bi baktım ama ı ıh hüsraaağnn :(
Günaydın kızlarr :)

Sonuncusu dün benim attığımın renkli olanı, fiyat neredeyse yarı yarıya, daha mobilya yokken ortada alasım geldi :KK70:

Hepinize günaydın kuzular, 15 dk.lık yolu bir saatte gelsem de, dün kv beni deli etse de güzel bi gün olsun bu gün İnşallah!

Sonuncusunu gördüğümde senin beğeneceğini düşünmüştüm yanılmadım :) çok modern duruyo gerçekten
Ay gerçekten mi :D Heheh tanımışsın vallahi beni :P
Canım madame amour ne akdar fiyat verdi. Orayı ben de çok beğeniyorum. Randevu alıp gidicem yakın bi zamanda ama?

Haha çok iyi valla , benimki de varmıdır diye bi baktım ama ı ıh hüsraaağnn :KK43:

Hepinize günaydın kuzular, 15 dk.lık yolu bir saatte gelsem de, dün kv beni deli etse de güzel bi gün olsun bu gün İnşallah!
Ay noldu kuzu hayırdır

Haha çok iyi valla , benimki de varmıdır diye bi baktım ama ı ıh hüsraaağnn :KK43:

Seninki yoktu kuzu baktım ama bunlarda çok şekermiş :) hayırdır neyin var ?

Back
X