Bak bunu şuan ben de hatırlayamadım.Kızlar sizin düğünler ne zamandı en erken düğün ne zaman ?
Kim gidiyor önce çıksın ortaya

Benimki 5 Eylül :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bunu şuan ben de hatırlayamadım.Kızlar sizin düğünler ne zamandı en erken düğün ne zaman ?
Şu sıralar burada pek takılmayanlar var, onlarındı en erken sanki. greenandblue da olabilir, hayatperisi olabilir, bir deBak bunu şuan ben de hatırlayamadım.
Bu ne acele
Benim en erken seneye nisanda olacak :/ Bekle bekle artık daraldım
Tabi ürünü hemen teslim ediyorlar, başlar hemen garantisi
Bak bunu şuan ben de hatırlayamadım.
Aa hadi ya :)Eskiden sanki çeyiz için alınan ürünlerde kurulumda başlatılıyordu garanti yanlışmı hatırlıyorum ki ?
Çok güzel bir tarihh nisan mayıs düğün için güzel zamanlar nerede oturuyordun ?
Hmm senden sonrada benim ozaman 16 eylül![]()
Aaa evet chrkssnghn hiç yok ortalarda hayatperisi de öyle...Şu sıralar burada pek takılmayanlar var, onlarındı en erken sanki. greenandblue da olabilir, hayatperisi olabilir, bir de
chrkssnghn vardı onun da erken sanırsam
Evett hafta içi olacak istediğimiz tarihi ayarlayamadık istediğimiz mekanda..Aa hadi ya :)
Haftaiçine geliyo nikah salonda olmayacak o zaman dimi kuzu?
Çok az kaldı sizin yaa :) Bakalım inşallah güzel zamanlar olur :) İstanbuldayım benEskiden sanki çeyiz için alınan ürünlerde kurulumda başlatılıyordu garanti yanlışmı hatırlıyorum ki ?
Çok güzel bir tarihh nisan mayıs düğün için güzel zamanlar nerede oturuyordun ?
Hmm senden sonrada benim ozaman 16 eylül![]()
Evet ben de meraktayım, hayatperisinin sorunları vardı ne oldu acabaAaa evet chrkssnghn hiç yok ortalarda hayatperisi de öyle...
Meraklandım şimdii
Aa anladım kuzuu...Evett hafta içi olacak istediğimiz tarihi ayarlayamadık istediğimiz mekanda..
Nikah düğün mekanında oalcak canım
Tam da onu yazacaktım silmiştim :)Evet ben de meraktayım, hayatperisinin sorunları vardı ne oldu acaba
Evet 5 ay kadar kaldı stresli ama güzel ya :)Çok az kaldı sizin yaa :) Bakalım inşallah güzel zamanlar olur :) İstanbuldayım ben
Aa anladım kuzuu...
Ay nikah gününü almadık biz daha bu arada yaaGerçi bizim belediye henüz vermiyo ondan.
Alsam çok mutlu olucaam![]()
kredi kartıı çok tehlikeli yaa durduramıyor insan kendiniAa anladım kuzuu...
Ay nikah gününü almadık biz daha bu arada yaaGerçi bizim belediye henüz vermiyo ondan.
Alsam çok mutlu olucaam![]()
Ayy deme öyle, ne güzel bebişler aldın onlarla boşa gitmedi kiiTam da onu yazacaktım silmiştim :)
Evet baya problemliydi en son.. Ne oldu acaba :S
Ayy of ekstrelerimi gördüm yerle birim şuan, beni öldürün kızlar![]()
3,5 ay kala vermiyomuş kuzu en erken. Yani Daha 1,5 ay sonra alabilirim demek ki.Evet 5 ay kadar kaldı stresli ama güzel ya :)
Bizim belediye veriyor 6 ay öncesinden ama bizde günü almadık daha..
Sizin ki son 3 aydamı veriyormuş ?
Yaaa sorma, alırken çok keyifliydim şuan bunalımdayım.kredi kartıı çok tehlikeli yaa durduramıyor insan kendini![]()
Anlayan varsa açıklasın yaAyy deme öyle, ne güzel bebişler aldın onlarla boşa gitmedi kiiŞaka bir yana daha yolun başındayım ama kartım bir türlü boş kalmıyor cidden zor iş. Bir şey de almadım hani, nereye gitti paralarım anlamadım
![]()
3,5 ay kala vermiyomuş kuzu en erken. Yani Daha 1,5 ay sonra alabilirim demek ki.
Yaaa sorma, alırken çok keyifliydim şuan bunalımdayım.
Bu ay özellikle çok harcamıştım ama hak ettim bunu.
Şimdi n11.com da yüzlerce lira harcayacağım tutmayın beni![]()
Kolay kolay dolmuyor gerçi ama yine de çok sona bırakma tabii riske girmemek lazım mühim konuHmm vakit var ozaman daha bizde almak için hiç acele etmiyoruz insallah dolmaz günler :)
Alırken güzelde geri ödemeyecek gibi alıyoruz işte sonra ekstreyi görünce ötü oluyor![]()
Ne harcıycaksınnn bana da göstersene3,5 ay kala vermiyomuş kuzu en erken. Yani Daha 1,5 ay sonra alabilirim demek ki.
Yaaa sorma, alırken çok keyifliydim şuan bunalımdayım.
Bu ay özellikle çok harcamıştım ama hak ettim bunu.
Şimdi n11.com da yüzlerce lira harcayacağım tutmayın beni![]()
Bir de insan diyor ben bu kadar para kazanıyormuymuşumAnlayan varsa açıklasın ya
Geçen çeyiz listesi üzerinden aldığım ıvır zıvır şeyleri ehsaplayayım dedim yani eften püften tabak çanak gibi şeyler . 5000e yakın para gitmiş oraya.
Hani nerede bu 5000 ben anlamadım arkadaş
Afiyet olsunnKızlar yemeğe gidiyorum yemekten sonra sohbete devam![]()