• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aa süpürgeyi kullanan birini buldupğuma çok sevindim :KK70: Benim saçlarımda çok dökülür o yüzden düşünüyorum bu modeli. Şu kuponları araştırayım madem ben 290 çok iyi fiyat.

Aldığımız yerde ki görevli yeni yasa böyle artık yok çeyiz garantisi dedi.

Canım ya eklicem resmide site değişmiş resim eklemeyi bulamadım :cry::KK53::KK53:

canım bana arkadaşım hediye aldı dahada bir iyi oldu :D makina için annemin söylediklerini sana diyim. makinadan genel olarak memnun. çekişinden sesinden falan tek eksiği. başka başlıklarının olmaması. bir normal parke başlığı var birde borusnun üstünden kendiliğinden ince yuvarlak boru başlık var. annemin dediğine göre bazı dar yerlere o başlık sıkıntı olabiliyormuş. ben önemsemedim bunu.ama sen olmaz bi kaçbaşlık olsun diyorsan bunun mor renkli olanı var model adını tam bilmiyorum. iki makina arasındaki farkta başlıkları. ben başka bir fark göremedim. onun fiyatıda 500 küsürlerde birşeydi.

malesef birleştirmiyorlar ya :KK70: bende yemeğe inmeden önce gördüm aldım hemen kupon sizede yazacaktım yemek dönüşü iyi olmuş sizinde görmeniz.
Ya ben çözemedim nasıl alınıyor o kupon :D Yeni üye oldum da :D
Ay kızlar ne eğlenirdim şunlardan biri yapsaydım birineee! :KK70:
1 Nisan şakalarııı! :KK70: :KK70:Eki Görüntüle 1476683 Eki Görüntüle 1476684 Eki Görüntüle 1476685 Eki Görüntüle 1476686
Büyük arıza çıkarırım biri bana yaparsa. Oreoyla şaka olmaz :KK11:

a ben çözemedim nasıl alınıyor o kupon :KK70: Yeni üye oldum da :KK70:
Kuzu üye olurken veriyo zaten google a da tık hızında indirim yazarak buldum ben oradan hallediver :D
Artııı mobili indirirsen 50TL üzerine 5 Tl veriyo. Birleştiremiyosun ama ayrı ayrı kullanırsın :D

I ıhh hiç şaka insanı değilim. Vallahi kan çıkar:KK17:
Ay ben de değilim. Yapan olsam olurdu ama :D
Yoksa bana yapılsa yer yerinden oynardı.
Ay kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapasım var resmen :D :D

Ayyy koca seyi görmemişim yahu çok sağoll :KK70:
Kurdele olmayacak ama sırt ve kesim olarak aynı böyle olacak kızlar:KK37:
Çok güzelmiş kuzu. Benimki de degakeli bi sırt :D V geliyo biraz daha derin belki seninkinden :)

canım bana arkadaşım hediye aldı dahada bir iyi oldu :KK70: makina için annemin söylediklerini sana diyim. makinadan genel olarak memnun. çekişinden sesinden falan tek eksiği. başka başlıklarının olmaması. bir normal parke başlığı var birde borusnun üstünden kendiliğinden ince yuvarlak boru başlık var. annemin dediğine göre bazı dar yerlere o başlık sıkıntı olabiliyormuş. ben önemsemedim bunu.ama sen olmaz bi kaçbaşlık olsun diyorsan bunun mor renkli olanı var model adını tam bilmiyorum. iki makina arasındaki farkta başlıkları. ben başka bir fark göremedim. onun fiyatıda 500 küsürlerde birşeydi.

Çok teşekkür ederim bilgiler için :) Sessiz olması çok iyi.. Bu makina için servisten başlık alabilirmişiz sanırım.

Uuu çok beğendim :)

Teşekkür ederim umarım istediğim gibi olurr :rolleyes:

Amann çok feciii :KK70:
seninki +26 benimki :KK70:
stres başladımı bende yavaştan başlıyor :D
Ayyy koca seyi görmemişim yahu çok sağoll :KK70:
Kurdele olmayacak ama sırt ve kesim olarak aynı böyle olacak kızlar:KK37:
sırtını çok beğendim :) ne şanslısın bak senin gelinliğini beğenenler çıktı :D benimkini kimse beğenmiyor ama ben inatla seviyorum hahaha :D
Ya ben çözemedim nasıl alınıyor o kupon :KK70: Yeni üye oldum da :KK70:
Büyük arıza çıkarırım biri bana yaparsa. Oreoyla şaka olmaz :KK11:

canım ana sayfada yaz için hazırlıkla rbaşlasın die bir bölüm yapmışlar oraya tıkla. önüne çıkan işte kuponlar çıkıyro 22TL 33TL falan hemen altlarında kupon yükle diyor istediğin miktardaki kupona tıkla kod veriyor onu gir direkt yüklenio hesabına. ama dikkat et işine yarıcak kupon al bir kere veriorlar. mesela 33TL lik kpupon 250 tl lik alışverişe geçerli hepsinin altında yazıyor nekadarda geçerli olduğu

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-05-00-45-56-1-1.webp
    Screenshot_2015-02-05-00-45-56-1-1.webp
    14 KB · Görüntüleme: 78
stres başladımı bende yavaştan başlıyor :KK70:

sırtını çok beğendim :) ne şanslısın bak senin gelinliğini beğenenler çıktı :KK70: benimkini kimse beğenmiyor ama ben inatla seviyorum hahaha :KK70:

canım ana sayfada yaz için hazırlıkla rbaşlasın die bir bölüm yapmışlar oraya tıkla. önüne çıkan işte kuponlar çıkıyro 22TL 33TL falan hemen altlarında kupon yükle diyor istediğin miktardaki kupona tıkla kod veriyor onu gir direkt yüklenio hesabına. ama dikkat et işine yarıcak kupon al bir kere veriorlar. mesela 33TL lik kpupon 250 tl lik alışverişe geçerli hepsinin altında yazıyor nekadarda geçerli olduğu
Hanii senin gelinliğin nerdee :KK8:

Çok teşekkür ederim bilgiler için :) Sessiz olması çok iyi.. Bu makina için servisten başlık alabilirmişiz sanırım.

canım makina sessiz özellikte değil. ama desibeline bakmıştım ben alırken standart bir makina kadar aman aman rahatsız etmiyor ama sesszi özelliğide yok. kullanırkende onu gördüm yani. rowemntanın sessizleri var ama toz torbalı.

servis başlığınıda bilmiyordum araştırıyım bende annem isterse alıyım madem :)

Oo çok güzel aynı tarz istiyoruz biz gelinliklerii çok beğendim
ecm cok guzel model.kurdele sen mi yaptin
Bu benim gelinliğim değil canım netten alıntı
canım makina sessiz özellikte değil. ama desibeline bakmıştım ben alırken standart bir makina kadar aman aman rahatsız etmiyor ama sesszi özelliğide yok. kullanırkende onu gördüm yani. rowemntanın sessizleri var ama toz torbalı.

Ya hepsi aynı anda olmuyor işte ben akşam çalıştırmak için sessiz istiyorum malum çalışıyoruz akşamlarıda kullanabilmek lazım

Kuzu üye olurken veriyo zaten google a da tık hızında indirim yazarak buldum ben oradan hallediver :KK70:
Artııı mobili indirirsen 50TL üzerine 5 Tl veriyo. Birleştiremiyosun ama ayrı ayrı kullanırsın :KK70:
Ay hallettim ama saftirik gibi 500 üzeri aldım :D
Ay ben de değilim. Yapan olsam olurdu ama :KK70:
Yoksa bana yapılsa yer yerinden oynardı.
Ay kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapasım var resmen :KK70: :KK70:
İntikamın acı olacağını düşünerek vazgeç bu sevdadan derim :) Anlık dürtülerinin kurbanı olma

Back
X