• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oo çok güzel aynı tarz istiyoruz biz gelinliklerii çok beğendim
Evet dantel diyince bi de sırtı görünce anladım ben seni , Aynı tarz beğeniyomuşuz demek :D
Ay ama bu dantel fiyatı uçuruyo işte.
Ama avzgeçemiciğimm :)

Bu da çok güzell. Ben inatla oleg cassinideki gelinlikte kaldım :D Ayrıca piyasaya bakınca fiyatı da gayet makulmüş benim nişanlım 150 tlye gelinlik alınacağını sanıyor muhtemelen, boşuna bana kıyameti kopardı. Hem hazır riski de yok
Haha diğerlerinden de al kaldıysa.
Alabiliyosun bir den fazla
ı ıhh vermedi

Bu da çok güzell. Ben inatla oleg cassinideki gelinlikte kaldım :KK70: Ayrıca piyasaya bakınca fiyatı da gayet makulmüş benim nişanlım 150 tlye gelinlik alınacağını sanıyor muhtemelen, boşuna bana kıyameti kopardı. Hem hazır riski de yok
Ama ama ben görmedim onuuu.
Ne kadardıı?

Evet dantel diyince bi de sırtı görünce anladım ben seni , Aynı tarz beğeniyomuşuz demek :KK70:
Ay ama bu dantel fiyatı uçuruyo işte.
Ama avzgeçemiciğimm :)

Evet dantel fiyatı malesef arttırıyor ama bir kere olacak bende vazgecmeyeceğimmm :KK12::KK70:
Bu da çok güzell. Ben inatla oleg cassinideki gelinlikte kaldım :KK70: Ayrıca piyasaya bakınca fiyatı da gayet makulmüş benim nişanlım 150 tlye gelinlik alınacağını sanıyor muhtemelen, boşuna bana kıyameti kopardı. Hem hazır riski de yok

ı ıhh vermedi

Çook eskiden atmıştım buraya :KK70: takıldım mı takılıyorum hakkaten. Bence şöyle olacak, ben içimde kalmasın diye denemeye gidicem, sonra bana hiç yakışmayınca vazgeçicem :KK70:
http://www.olegcassini.com.tr/gelinlik/balo-tipi-dantel-gelinlik-905.html

Çok güzel bir gelinlikk fiyatı da gayet uygun neden yakışmasınki sana

Çook eskiden atmıştım buraya :KK70: takıldım mı takılıyorum hakkaten. Bence şöyle olacak, ben içimde kalmasın diye denemeye gidicem, sonra bana hiç yakışmayınca vazgeçicem :KK70:
http://www.olegcassini.com.tr/gelinlik/balo-tipi-dantel-gelinlik-905.html
Haha senaryoyu da yazdın bakıyorum :KK70:
Gelinlik uçuş uçuş çok da güzelmiş aslında.. Kır havası varrr :)..
Fiyata da bişey diyemiyorum bundan aşağısına rastlasam çılgın gibi sevinicem :KK43:

Kizlar bende bu indirim ve kuponlarda bisey anlamiyorum yardim...
neyi anlamadın tatlım bir n11 müdavimi olarak yardım edeyim :D
seninkide çok güzel :)
Hanii senin gelinliğin nerdee :KK8:
benimki altta canım.
Oo çok güzel aynı tarz istiyoruz biz gelinliklerii çok beğendim

Bu benim gelinliğim değil canım netten alıntı

Ya hepsi aynı anda olmuyor işte ben akşam çalıştırmak için sessiz istiyorum malum çalışıyoruz akşamlarıda kullanabilmek lazım
akşam eve geldiğinde ev süpürmeye halin olacakmı :D ben yapabileceğimi hiç sanmıyorum :D

Eklentiler

• kz8f.jpg_580.webp
    kz8f.jpg_580.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 55
ahanda morhipoda 150 tl ye 30 tl indirim kuponu verdi :D beni dürtüyorlar alışveriş yap diey :D

Evet dantel fiyatı malesef arttırıyor ama bir kere olacak bende vazgecmeyeceğimmm :KK12::KK70:

Çok güzel bir gelinlikk fiyatı da gayet uygun neden yakışmasınki sana
Ya olabilir sonuçta, hiç beğenmediğin model sana özel dikilmişçesine yakışabiliyo ya da çok beğendiğin vücut tipine uymuyor falan. Giyip görmeden bilemem :)
Haha senaryoyu da yazdın bakıyorum :KK70:
Gelinlik uçuş uçuş çok da güzelmiş aslında.. Kır havası varrr :)..
Fiyata da bişey diyemiyorum bundan aşağısına rastlasam çılgın gibi sevinicem :KK43:
Ya evet ben de hep gelinliği dantelli hayal ettim, sonra bunu görünce dedim aslında bunu hayal etmişim :D

neyi anlamadın tatlım bir n11 müdavimi olarak yardım edeyim :KK70:

seninkide çok güzel :)

benimki altta canım.

akşam eve geldiğinde ev süpürmeye halin olacakmı :KK70: ben yapabileceğimi hiç sanmıyorum :KK70:
Olur benim halim olur bazen gaz geliyor çünkü :KK70:
Gelinliğin bel kısmını beğenmedim bir tek :KK51:

Ya olabilir sonuçta, hiç beğenmediğin model sana özel dikilmişçesine yakışabiliyo ya da çok beğendiğin vücut tipine uymuyor falan. Giyip görmeden bilemem :)

Ya evet ben de hep gelinliği dantelli hayal ettim, sonra bunu görünce dedim aslında bunu hayal etmişim :KK70:
Orası öyle tabi ama çok riskli bir model değil

bende onu merak ediyorum yastık eksiğim kaldı benim. bi bakmak lazım akşama
Elyaf yastıkmış, aslında alınabilir misafir gelir ya da ben yatakta bol yastık olmasını seviyorum güzel görünüyor, onun için de alınabilir ama normalde kullandığınız yastıklar daha sertse bu biraz fazla sönük kalır gibi geldi. Fiyat iyi ama her türlü almak lazım, kullanılır bir şekilde

Back
X