• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Elyaf yastıkmış, aslında alınabilir misafir gelir ya da ben yatakta bol yastık olmasını seviyorum güzel görünüyor, onun için de alınabilir ama normalde kullandığınız yastıklar daha sertse bu biraz fazla sönük kalır gibi geldi. Fiyat iyi ama her türlü almak lazım, kullanılır bir şekilde
ben zaten yastıksız yatıyorum o derece ince omlalı benimki. ama normal standratlardada yastık olmalı evde :D daha önce bellona silikon yastık diye bir çeyiz mağazasından almıştım 7 tl mi neydi tanesi aldım eve glddim kafayı koyuyorsun direkt kafan yatakta :D yok nerdeyse oyüzden tekrradan almam lazım

ben zaten yastıksız yatıyorum o derece ince omlalı benimki. ama normal standratlardada yastık olmalı evde :KK70: daha önce bellona silikon yastık diye bir çeyiz mağazasından almıştım 7 tl mi neydi tanesi aldım eve glddim kafayı koyuyorsun direkt kafan yatakta :KK70: yok nerdeyse oyüzden tekrradan almam lazım
hahaha o da iyiymiş, iki kat üst üste koyarsın artık :D

seninkide çok güzel :)
Dimii, dantellerini sevdiğim yaa :D
ahanda morhipoda 150 tl ye 30 tl indirim kuponu verdi :KK70: beni dürtüyorlar alışveriş yap diey :KK70:
Haha dur yapmaa! Bunlar hep kandırmacaa :P :D
Ya evet ben de hep gelinliği dantelli hayal ettim, sonra bunu görünce dedim aslında bunu hayal etmişim :KK70:
O zaman denemekten zarar gelmez, beğenmezsen alır başını gidersin :D

Kızlar yemek yemeğe çıktığımda avmlere dalmasıyla meşhur olan bendeniz süpürgelere bi bakayım dedim :D
Oradaki hatun ısrarla bunu önderdi. 5 yıl garantisi varmış. Hiçbir şekilde problem yaşamayacağınız bir ürün bu fiyatada bu kaliteyi bulamazsınız dedi. Hatta ben 900 tl lik maratonlara bakarken hiç gerek yok. Burada müşterilere çekim gücünü gösteriyorum ondansa bununkini beğeniyolar dedi. Çalıştırdı sesi gayet iyi fazla değil tabi yok da değil. Çekişinide baya beğendim .
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...ktronigi.pla&gclid=CMny0oSM1cQCFS3LtAodyycAjQ

Ay bir de triplere girmeyeyim de :KK70: Kızlar çok yemeye başladım sonum son değil :KK70: Göbeğimi tanıyamıyorum
Of göbek deme ya, yıllardır bırakmadı yakamı haha :D Başka hiçbir sorunum yok o göbeği bi göndersek!
Bi de gelinlik derdine düştük utanmadan :D

Kızlar yemek yemeğe çıktığımda avmlere dalmasıyla meşhur olan bendeniz süpürgelere bi bakayım dedim :KK70:
Oradaki hatun ısrarla bunu önderdi. 5 yıl garantisi varmış. Hiçbir şekilde problem yaşamayacağınız bir ürün bu fiyatada bu kaliteyi bulamazsınız dedi. Hatta ben 900 tl lik maratonlara bakarken hiç gerek yok. Burada müşterilere çekim gücünü gösteriyorum ondansa bununkini beğeniyolar dedi. Çalıştırdı sesi gayet iyi fazla değil tabi yok da değil. Çekişinide baya beğendim .
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...ktronigi.pla&gclid=CMny0oSM1cQCFS3LtAodyycAjQ
Ama fiyat çokmuş ya, bir de ben bu markayı hiç duymadım. Kadın bu ürünü satmaya çalışıyordur muhtemelen, o yüzden çok ikna edici konuşabilir, iyi araştır derim. Ses de avmde az gelir evde farklı olabilir :)

Of göbek deme ya, yıllardır bırakmadı yakamı haha :KK70: Başka hiçbir sorunum yok o göbeği bi göndersek!
Bi de gelinlik derdine düştük utanmadan :KK70:
İşte insanoğlu onun için belden aşağısı kabarık gelinlikleri icad etmiş, yararlanmak gerek :D

slm merhaba kızlar yeni uye oldum sitenn nasıl kullanıldgını bilmiyum yardımcı olumusnuz:D

Ama fiyat çokmuş ya, bir de ben bu markayı hiç duymadım. Kadın bu ürünü satmaya çalışıyordur muhtemelen, o yüzden çok ikna edici konuşabilir, iyi araştır derim. Ses de avmde az gelir evde farklı olabilir :)
Canım linki gördükten sonra dikkatii çekti altında yorum var 12 tane hepside baya iyi demiş.
Ses konusuna gelince desibeli 73dü sanırım yani normal. Zaten sessiz değildi dediğim gibi ektra bi görültü yoktu demek istediğim.
Ben beğendim gibi. Bi sietde 290 tlye buldum

O bütçeye hallolsa süper olurmuş. Ama bana da o kadar kişi için zor geldi niyeyse. Haftaiçi anca kurtarır sanki. Ben mi çok umutsuzum ya. Konumu iyi aslında. Biz iki düğün yapmayı planlıyoruz ama kişi sayısı daha az Bursada, ailem de kır düğünü istediğim için hep o tarz yerlere baktı. Kişi sayısı düşünce ancak o fiyatlara kurtarır sanırım
sordum soruşturdum kır düğünü için pek bilgim yok ama salonlar da haftaiçi olması fiyatın uygunluğu açısından etkili bide şu kişi sayısı :KK76: bursada 2 salona hayran kaldım biri tac mahal diye bi salon 6bin dediler o_O biride hanedan palas oda muhteşem fiyatlarıda muhteşem :rolleyes::rolleyes:
Ceyiz paketinde ki hersey suan bende var ayrı ayrı topladım hepsini bir tek çkb kaldı bende beğenmiyorum içlerinde ki modelleri..

Hisar ya da aryıldız alsam 100 yıl garanti zaten. Bu ayrı ayrı almama fikri bizzat annemden çıktı benimde :KK45:

Ya çizilme olabilir dediğin gibi ama 100 yıl garanti diyince demekki mallarına güveniyor adamlar birsey olsa değiştirirler..
Aman ne bileyim kafam karışık benimde.
Gelinlik işini ne zaman halledeceksin sen canım ?

bide gelinlik meselesi var onada ayrı dertleniyorum tabi :KK64: bikaç yer gezdim fiyat olarak en uygun söyleyen yerle konuştum bide gelinlik üzerinde istediğim şekilde değişim yapabiliyomuşum o avantajıda vardı :KK48: dediği şu oldu çok geç kalma ben haziran gelinlerini artık almıyorum yakında temmuzu da kapatıcam. çok sıra oluyomuş benden söylemesi :)

Ay bir de triplere girmeyeyim de :KK70: Kızlar çok yemeye başladım sonum son değil :KK70: Göbeğimi tanıyamıyorum

Göbek demeyin ya zeytin yutmuş solucanım ben :KK70:

Kızlar yemek yemeğe çıktığımda avmlere dalmasıyla meşhur olan bendeniz süpürgelere bi bakayım dedim :KK70:

Canım bunu bende ilk defa görüyorum şeklide değişikmiş :confused: Shiverflyın dediği gibi satmaya çalışıyor olabilirmi acaba

sordum soruşturdum kır düğünü için pek bilgim yok ama salonlar da haftaiçi olması fiyatın uygunluğu açısından etkili bide şu kişi sayısı :KK76: bursada 2 salona hayran kaldım biri tac mahal diye bi salon 6bin dediler o_O biride hanedan palas oda muhteşem fiyatlarıda muhteşem :rolleyes::rolleyes:

bide gelinlik meselesi var onada ayrı dertleniyorum tabi :KK64: bikaç yer gezdim fiyat olarak en uygun söyleyen yerle konuştum bide gelinlik üzerinde istediğim şekilde değişim yapabiliyomuşum o avantajıda vardı :KK48: dediği şu oldu çok geç kalma ben haziran gelinlerini artık almıyorum yakında temmuzu da kapatıcam. çok sıra oluyomuş benden söylemesi :)

Banada çoğu yer daha erken dedi :KK64:

Canım linki gördükten sonra dikkatii çekti altında yorum var 12 tane hepside baya iyi demiş.
Ses konusuna gelince desibeli 73dü sanırım yani normal. Zaten sessiz değildi dediğim gibi ektra bi görültü yoktu demek istediğim.
Ben beğendim gibi. Bi sietde 290 tlye buldum
Hadi bakalım bi dene o zaman :)

Zaten güzel olan her şey can yakıyor :D

Canım bunu bende ilk defa görüyorum şeklide değişikmiş :confused: Shiverflyın dediği gibi satmaya çalışıyor olabilirmi acaba
En azından solucansın :D

Canım sanmıyorum ben daha pahalılarına baktığım halde bunun üzerinde durdu.
Artı birde hem gönderdiğim linkte hem haricindeki yorumlar çok olumlu .
Orada baktığım kadarıyla da iyiydi çekim gücü ama..

Hadi bakalım bi dene o zaman :)

Zaten güzel olan her şey can yakıyor :KK70:

En azından solucansın :KK70:

Pek övünülecek birşey değil ama bu durum abes duruyor :KK45:

Hmm bilemicem ozaman ya araştırmak lazım dediğin gibi

canım bende fazla kuşkucu biriyim. mağazalarda satıcıların yorumlarını dikkate almak lazım ama direkt bundan dolayı karar vermek bence doğru değil. Çünkü o ürünü satarsa priim alacak olabilir. oyüzden pahalısın değilde onu demiş olabilir :) unutmamak lazım her satıcı kendi mağazasının çıkarlarını düşünür :D

Back
X