• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

valla nasıl heycan yok şaşrdım dgrusu :D ya bnm daha cok var ama heycan var yınde :D bian once zaman gecssın olsn bıtsn ya :D

Nasıl yani niye kaplamak gerek ki
ceyz.webp
ceyz.webp
Bu tarz filan kaplamak gerekiyormuş..

valla nasıl heycan yok şaşrdım dgrusu :KK70: ya bnm daha cok var ama heycan var yınde :KK70: bian once zaman gecssın olsn bıtsn ya :KK70:
Çok varken bende heyecanlıydım..Şuan daha çok yorgun ve bezginim galiba..
Ayrı şehirler bizimki sürekli git gel olmuyor..Uzaktan uzağa insan yoruluyor laf anlatmaya.

Hiç heyecan filan yok aksine bıkkınlık var bende..
İznim başlayıp işe gelmediğimde belki odaklanırım da olaya heyecanlanırım:KK70:
Avize, halı, kına müziği, davetli listesi vs vs..Hepsi ayrı dert valla kaçsaymışım iyiymiş:rolleyes:
Ay deme öylee zaten daha şimdiden kararsızlıktan ölüyorum o zaman ne yapıcaz, bize umut aşılaman gerek :D
Ya bence olur da olmuyomuş herkes karşı çıktı bana..Kolide sonucta marka reklamı filan oluyor ya gelin çeyizi öyle olmazmış:S

Ay çok cahil kaldım :D Niye ille de uğraştırıyorlar kii. Kendiniz bi ara götürüp taşısanız olmuyor muymuş. Hem iş hem düğün telaşı yeter zaten :D Ya da çok isteyen kaplasın mesela :P

Çok varken bende heyecanlıydım..Şuan daha çok yorgun ve bezginim galiba..
Ayrı şehirler bizimki sürekli git gel olmuyor..Uzaktan uzağa insan yoruluyor laf anlatmaya.[/QUOTE evet daha ben biye başladm başlasam bnde yorgunlukdan olurum senn gibi:D

evet cnaım biraz öyle. geçen bir arkadaşlar görüştüm. ümraniyede bir yerle görüşmüş. 1500 tl demiş.benimkiyle çok farklı bir model değil. arkadaş diyor birde pazarlık yapmadık daha inebilirde. görmdeim gerçi nasıl bir yer bilmiyorum

Kumaşını dantelini beğendikten sonra çok bir şey değişmez gibi geliyor bana bilinen moda evleri işçiliğe fazla para alıyor sadece

Ay deme öylee zaten daha şimdiden kararsızlıktan ölüyorum o zaman ne yapıcaz, bize umut aşılaman gerek :KK70:

Ay çok cahil kaldım :KK70: Niye ille de uğraştırıyorlar kii. Kendiniz bi ara götürüp taşısanız olmuyor muymuş. Hem iş hem düğün telaşı yeter zaten :KK70: Ya da çok isteyen kaplasın mesela :p

Bizim işimize kimse karışmadığı halde iki kişi karar veremedik:)))
Ay evet bizimkiler çok istiyor..İsteyen yapsın ozaman:D

çok şükür bence çok sevdim inş çok güzelde bir iş çıkartıırz beraberce :)
İnşallah kuzucuum :)
Ohoo battık tabi Günaydın sana kuzucuuum :)
Ben çeyizleri kolilemekle uğraşıyorum en berbat aşama buymuş..Hayatımdan bezdim:KK1:

Hiç heyecan filan yok aksine bıkkınlık var bende..
İznim başlayıp işe gelmediğimde belki odaklanırım da olaya heyecanlanırım:KK70:
Avize, halı, kına müziği, davetli listesi vs vs..Hepsi ayrı dert valla kaçsaymışım iyiymiş:rolleyes:
Yaaa çok heyecanlııı. Ama sayınca benim de gözüm korktu fena halde. Allah yardımcın olsun .
Hakikaten bak kaçmayı neden düşünmedik biz pat diye olup biticekti hha :D

Yaaa çok heyecanlııı. Ama sayınca benim de gözüm korktu fena halde. Allah yardımcın olsun .
Hakikaten bak kaçmayı neden düşünmedik biz pat diye olup biticekti hha :KK70:
Bir kına kutuları yaptım harika oldu onlar çok zaman aldı mesela..
Neyse düğüne 25 gün kala kocaya kaçarak 3. sayfa haberi olmayayım:KK70:

gerceken kım uğrasır oyle şeylerle ya zaten eşyalar taınınca yerleşince her yer heryerde olcak :dkutularda kurdalemı klar :D

Hakikaten bak kaçmayı neden düşünmedik biz pat diye olup biticekti hha :KK70:
Ay ben de saftirik gibi sana da günaydın diyecektim mecaz olduğu yeni dank etti :KK53:
Bir kına kutuları yaptım harika oldu onlar çok zaman aldı mesela..
Fotoğraf var mıı :KK45:
gerceken kım uğrasır oyle şeylerle ya zaten eşyalar taınınca yerleşince her yer heryerde olcak :dkutularda kurdalemı klar :KK70:
Katılıyorum ya, off daha yeni ev taşıdım kabus gibi geliyor bir daha taşınmak :KK17:

bencede eziyet bana dediller halılar falan hurca koyuluyormus kurdale bağlanıyormus falan filan :D yuh dedm hedi paketi yapıyoruz sankı :D

ir kına kutuları yaptım harika oldu onlar çok zaman aldı mesela..
Haha düğün hazırlıklıkları canına tak edince 25 gün kala kaçtı! Al sana başlık :D
Ay foto gönder bize madeeem :)
Ay ben de saftirik gibi sana da günaydın diyecektim mecaz olduğu yeni dank etti :KK53:
Haha şokun etkileridir muhtemelen ben seni anlıyorum :D

Back
X