• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim yorganım nevresimim çok annem eve getirelim sığmazlarsa geri getiririm ben dedi..
Tabak çanak ayyy hepsi ayrı dert ayrı hacim :KK70: erkeklerin hiç umrunda değil..Sen getir ben sığdırırım diyor nişanlım.Bakalım napacak sığmazsa yan daireyi kiralıcak herhalde:KK57::KK70:

Anlamıyor erkekler nişanlın yine sığdırırım diyor..
Benim ki neden 12 kişilik yemek takımı alıyoruz diye söyleniyordu bir ara :KK45:

kizlar bu yastigi bende alacam.nerde aliyordunuz fiyatlar nasil insallah uygundur.:KK17:yoksa hicbirseye para yetstremyoruz

Anlamıyor erkekler nişanlın yine sığdırırım diyor..
Benim ki neden 12 kişilik yemek takımı alıyoruz diye söyleniyordu bir ara :KK45:
Ahaah yıkıcak mıymış 6 kişilik aldığında hemen bulaşığı:KK70: Alem bunlar ya..
Eksik bitmiyor ya derlerdi de inanmazdım..

tesekkur ederim ecm.canim benim.ya nette alisverisi nasil yapiyorsunuz.yardim:110:

Ahaah yıkıcak mıymış 6 kişilik aldığında hemen bulaşığı:KK70: Alem bunlar ya..
Eksik bitmiyor ya derlerdi de inanmazdım..
Amann işte laf edecek ya karışıyor :KK47:
Gerçekten al al bitmiyor eksik çok:KK43:
Bi dakikaa ben bugün o yastığı 4,90a gördüm :KK57: ve şimdi geçmişten aynı linki açtığımda 7,90 ah keşke o an alsaymışım netten

Yaa 4.90mıı şaka gibii keşke alsaydın canım

curly canim.yani ben bu internet alverisnde hic anlamayorum.kampanyalari takip ediyorum ama nasil olacak bilmyrum.
Shiverly keske o zaman alsa idik
nerde kampanya oraya kosacam

curly canim.yani ben bu internet alverisnde hic anlamayorum.kampanyalari takip ediyorum ama nasil olacak bilmyrum.
Shiverly keske o zaman alsa idik
nerde kampanya oraya kosacam
tatlım önce siteleri takipet. kampanyaları yaka. o aradada eksik listeni çıkar. araştır. mesela ütü araştır belilre ne alıcan hangi marka piyasa fiyatı ne araştır. sonra bir sitede kampanya olduğunda indirimlimi değilmi anlayabilirsin. kupon verdi diyelim. ütünün ne olacağıbnnı beliledin naıslsa hemen gir onu al. ama önceden mutalak bir yerde eline al bak. nettten direkt bakıp karar verme.

Back
X