• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu arada kızlar günlük yemek takımım da tamamdır. 72tlye tamamladık :KK73: Annem sağolsun onları aldı, kütahya porselenin

Resmi varmı canım bende günlük yemek takımı istiyorum bir tane kütahyanın var ama bir takım daha almayı düşünüyorum

Resmi varmı canım bende günlük yemek takımı istiyorum bir tane kütahyanın var ama bir takım daha almayı düşünüyorum
Yok canım annem bugün bir daha alacak kalan parçaları, a101den almış bugün devamı geliyor bir bak istersen fırsatın varsa. Ben de fotoğrafa ulaşmaya çalışayım

Canıım gittim baktım bişeyler ön hazırlık için ama almadım tabii , geldikleri zaman toptan alıcaz hepsini inşallah .. Sen nasılsın?
Kafanda bişeyler netleşirse daha kolay halledersiniz iyi yapmışssın canım :) Çok şükür canım bizde dün nikah işlemlerine başladık :)

Canım günlük düşünüyorum onu, nasıl güzel mi yakından. Misafire de tarabya da karar kıldım zaten onu dün canlı görüp beğendim.
evet canım fiyatı uygun.bende reyhanı beğendim onu alabilirim.yada emsanın sade gold bi modeli var onuda sevdim belki oda olabilir.
Kızlar benim Reyhanlar burada. Gayet güzeller. Ben 84 parçasını 320ye mi ne almıştım. Ama benim tabaklar kare ya bunları yakıştıramadım ona. Yoksa çok beğenmiştim. Tek düşündem daha dik sivri bişey olsa daha çok yakışacağı. Bunları günlük yapabilirim yani misafir için uygun bişey bulrusam tabii :)
IMG_20140131_210912.webp

Aa sen aldın mıı. Nasıl peki çok mu yumuşak :KK70: Ben de almak istiyorum kalırsa yarın ama çok yumuşak yastıklarda yatamıyorum yaa :KK43:
Yumuşak canım. yattığında çok ince hatta. ben yastıksız yada incecik yastık seviyorum oyüzden sevdim. ama boncuk elyaflar varmış snaırım onlar biraz daha iyi oluyormuş. n11de bakmıştım 20tl civarındaydı. onlarada bakabilrsin.
Canım günlük düşünüyorum onu, nasıl güzel mi yakından. Misafire de tarabya da karar kıldım zaten onu dün canlı görüp beğendim.

Benimki de silikon yastık kullanamıyor sert yastık istiyor. Ben de yüksek yastıkta hayatta yatamam. Alırız ona da ayrı ya da yaptırılır. Ama misafirin kalkıp da yastık seçeceğini düşünmüyorum :KK70: Gayet güzelmiş bence de. Ya ben kepçesiz olanları çok beğendim ama :/ Kepçeli olandansa o daha şık geldi. Çok mu pahalı ki :/ Bakmak lazım

keisnlikle misafirlerde yastık seçmesin anacım :KK70: hem böylelikle belki 2-3 gece kalır giderler :KK70: uzun süreli misafir istemiyorum ben :KK70:
çatal bıçak takımı içinde bu 36 parçalı olanın 89 parçalısıda vardır mutlaka bir bakın etrafa

Yok canım annem bugün bir daha alacak kalan parçaları, a101den almış bugün devamı geliyor bir bak istersen fırsatın varsa. Ben de fotoğrafa ulaşmaya çalışayım
Malesef fırsat yok :KK43: Sen resim bulursan gösterirsin :) Benim baktıklarım hep 120den başlıyor daha uyguna bulamadım

Yumuşak canım. attığında çok ince hatta. ben yastıksız yada incecik yastık seviyorum oyüzden sevdim. ama boncuk elyaflar varmış snaırım onlar biraz daha iyi oluyormuş. n11de bakmıştım 20tl civarındaydı. onlarada bakabilrsin.
Canım mağazada bir bak istersen yine ama bildiğin silikon yastık, yumuşak yan
Anladım kuzular pek benlik değil yani. Ama misafire alabilirim ben de. Bulduklarıyla yetinirler heralde :D
N11e bakayım kuzu teşekkür ederim :)

Kızlar benim Reyhanlar burada. Gayet güzeller. Ben 84 parçasını 320ye mi ne almıştım. Ama benim tabaklar kare ya bunları yakıştıramadım ona. Yoksa çok beğenmiştim. Tek düşündem daha dik sivri bişey olsa daha çok yakışacağı. Bunları günlük yapabilirim yani misafir için uygun bişey bulrusam tabii :)Eki Görüntüle 1479062
Ay tamam günlük için süper, ben de günlük düşünüyorum zaten bunu :)

Anladım kuzular pek benlik değil yani. Ama misafire alabilirim ben de. Bulduklarıyla yetinirler heralde :KK70:
N11e bakayım kuzu teşekkür ederim :)
Yani ben hiç şikayet eden misafir görmedim :) Herkese yün yaptırmaya kalksak batarız :D
Süpersiinn :KK73: Beni nasıl bir çelişkiden kurtardın sana anlatamam. Artık o da netleşti kafamda:KK73:
https://www.markafoni.com/evde-yeni-trend-sari-yesil/all/kampanya/36912/
sarı hastaları :) markafoni sizi düşünmüş çok şirin şeyler var :)
Bu yapılır mı ! Resmen bizim bu konuşmaları görüp hazırlamışlar bu kampanyayı, altına imzamı atarım. Yapmayın etmeyin ben de teyze oluyorum daha bebek hediyesi alınacak daha çatalları almadım nedir bu güzellikler batıracaksınız beni :KK61:

Canım ben dün yastık aldım, günlük yemek takımımı annem halletti, şimdi de çkb takımı araştırıyorum günlük ve misafirlik, ona da karar verdim. Maaş gelsin hepsi benimdir :KK47:
Ooo maşallah baya baya başladın bak dizmeye canım hayırlı olsun :) emsan bakıyosun heralde ben nehirden almıştım iki takımımı da evde kullanıyoduk memnunduk diye :)

Back
X