http://seninsofran.com/tr/sofra-sanati/sevgililer-gunu-sofrasi
Evlensem sevgililer günü gelse de şu sofradan hazırlasam ya
Evlensem sevgililer günü gelse de şu sofradan hazırlasam ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü görümceler basmış burayı da yahahahakötü görümceyim kız ben şimdiden diyorum
çokta kötü olmam ya rengi başka seçerim
hatta görümcemin düğününde giyim böyle bir elbise ahahhaa ne süper olur
![]()
Sıkıntı çokk Allah yardım etsin hepimizeTamam ama ödemeler devam ediyo tabi kuzu :)
O kısmı tamam değil malesefDüğünden önceki ay bitecek şekilde taksitlendirmiştik.
Amin canım amiin. Borçlar bunalttı gerçekten. Hesap yapmaktan heyecan yaşayamıyoruzSıkıntı çokk Allah yardım etsin hepimize
Evet ya şu son bir haftadır uyuyamıyorum bile benAmin canım amiin. Borçlar bunalttı gerçekten. Hesap yapmaktan heyecan yaşayamıyoruz![]()
Çok güzelmiş ya buuu :)http://seninsofran.com/tr/sofra-sanati/sevgililer-gunu-sofrasi
Evlensem sevgililer günü gelse de şu sofradan hazırlasam ya![]()
Off biliyorum olmuyo ama takma kuzu boşver.Evet ya şu son bir haftadır uyuyamıyorum bile ben![]()
Di miii :)Çok güzelmiş ya buuu :)
Ben fazla da takarım herşeyi böyle kafama yaa hiç sevmiyorum bu huyumu geçsin şu 4 ay daha rahat olucamOff biliyorum olmuyo ama takma kuzu boşver.
Yani sen kafana takıp uykularını kaçırınca da değişen bişey olmuyo malesef ki sonuç aynı..
O yüzden olduğu kadar oluruna bırakmak en güzeli aslında.
Başka yol da yok zatn![]()
Bizde yaparız ki aynısını iki şamdan gül yaprağı peçeteDi miii :)
Çok beğendim ben de. Para olsa hepsinin satın al butonuna basıcam vallahi![]()
Aynen öyle canim onu düşün az da zaman kalmis içiniferah tut..Ben fazla da takarım herşeyi böyle kafama yaa hiç sevmiyorum bu huyumu geçsin şu 4 ay daha rahat olucam
Haha dimii bence de yaparizzzzBizde yaparız ki aynısını iki şamdan gül yaprağı peçete![]()
Hayırdırrr :))Ben yine diyete başladım![]()
Kilolar aldı başını gidiyor, sırf bel bölgesinden oluşmaya başladımHayırdırrr :))
Evin rengi belli mii. Ne güzel ya aksesuar alışverişi çok eğlenceliiKızlarrr şamdanlar çok tatlıı yaaa bayıldım benn gecen konusuyoduk ya
Gel sen de başla beraber yapalım
Hahaha benimde bölgesel bir kilo düşüşüne ihtiyacım var. Tartıya çıkmayı falan kestim. Onu keseceğime boğazımdan kessem daha iyiydi tabiGel sen de başla beraber yapalımAynaya bakamıyorum ya
![]()